ach, diky:) tak uz vim, ze mam hledat parfemy s co nejvetsi silazi :d
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Možná jsem to blbě pochopila, ale tipuju, že jerry myslela jiný parfém
.
Parfémovat bych se tím, co jsem myslela, fakt nechtěla
(ale kravám to chutná).
Né, parfém se siláží, prosím né
!!!
Moc díky za reakci! Vlákno o vrstvení jsem objevila a i když je moc zajímavé, tak mě opravdu hlavně zajímá míchání si vlastních vůní. Zkouším to už nějakou dobu (cca rok) a potřebovala bych se občas poradit... Tak já budu dál zkoušet ty zahraniční fóra ![]()
Alebo založte
...je nás tu viac, čo nás to zaujíma. A ja už tie zahraničné fóra popri tomto veľmi zriedka stíham.
Pokud nehrozí, že si budu psát sama se sebou, tak to zkusím ![]()
Já bych v tom hlubší smysl nehledala. Jako děti jsme měli rádi "Haha, zasmáli se zbrojnoši a odjeli na šicím stroji". Nám to přišlo jako superskvělá legrace a rodiče protáčeli panenky a ťukali si na čelo.
Jé, to už jsem tedy dlouho neslyšela! Dík za připomenutí. U nás byl "...značky Lada."
No jasně - zvášť, když se na ulici rozbije plná flaška...to pak má protichemická jednotka vyhlášenou bojovou pohotovost a občané zakázáno opouštět domovy.![]()
Teda dost dlouho mi trvalo, než mi došlo, co to je ta lavýbelka
![]()
Jasně, Lada! Úplne mi to vypadlo.
Pokud nehrozí, že si budu psát sama se sebou, tak to zkusím ![]()
Možná, že by se pak přece jen zapojila i Hyperosmia a podělila by se o svoje zkušenosti.
To je fakt! Hoci oveľa väčšiu "siláž" ako rozbitá lavýbelka mal hnoj, ktorý sa nešťastnici sypal z tlamy na moju adresu, strašne ju podráždil môj záchvat smiechu. Holt dáma z najväčšej dediny na Slovensku.![]()
Lavýbelku a jej klony často testujú moje kolegyne, jednej sa raz ušlo hodnotenie: "Smrdíš ako odkopnutá zlatokopka."
Je to kvalitný parfum, ale bohužiaľ vďaka masovosti ho postihol osud Chloé.
Odkopnutá zlatokopka je skvělý popis, dokážu si představit nejen vůni, ale i vizáž. ![]()
Teda dost dlouho mi trvalo, než mi došlo, co to je ta lavýbelka
![]()
Když nevíš, tak se zeptej
- ostatně jsi tu ve vlákně k tomu určeném.
Odkopnutá zlatokopka
...kolegyně má bohatou fantazii (LVEB se mi sice nijak extra nelíbí, ale povedená je - bohužel ta masovost ji hodně "sráží").
" Je to kvalitný parfum, ale bohužiaľ vďaka masovosti ho postihol osud Chloé."
A bohužel taky díky nositelkám - většinou se jím polejvaj právě odkopnutý zlatokopky a podobný pipiny (společný průvodní znak: gucciho pahýl).
A do party nedavno pozadal o clenstvi Si Armani. Ja ho citim VSUDE. Nedavno bylo takhle zamoreny kino. V te tme nebyly odkopnuty pahyly videt, ale vim, ze tam byly. Nabiraly hnusnej popcorn gelovejma nehtama a na predlokti, presne pod hodinkama Guess, mely vytetovany roztomily hvezdicky.
Angeli, kde jsi?
Ty tvy mlady "followers"...To by jeden brecel...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025