Hojky, poprosím o pomoc. Kamarád mne požádal ať vyberu vůni pro jeho manželku. Již dříve jsem poradila Versace Versence, tou jsme se trefili, ale teď by chtěl zase neco jiného. V podstatě něco podobného, nenáročného, zhruba ve stejné cenové kategorii. Parfémově mám jiný vkus i poličku, a hlavně mám teď moc nemocnou mamku, tak se mi nechce ani bloumat po netu a hledat něco přijatelného. Ještě mne tak napadla Hermes Zahrada Monsieur Li
Hledám parfém, který voní (podobně) jako...
33lejaby Ta by se mohla líbit.
...jako Wisal. Nenapadá prosím někoho takový parfém? Dostal se mi do ruky vzoreček CPO (děkuju alibi ) a chtěla bych víc, pochopila jsem, že už není k sehnání...?
Drazì a voňavì, znáte kousek podobný Hwyl od Aesop? Nebo květinově dřevitou nekostelní kadidlovku....mám Zagorsk....přijde mi zimnì a Heresy je dost simple ve vývoji.
Woody Hwyl se nejvíc podobá Monocle Hinoki od CdG. Ostatní kadidlovky od CdG znáš? Květinově kadidlová je třeba No. 06 Incense rosé.
Ach ten Andy, lump jeden modroflakonovy. I ten jeho vetiver me laka a vzduch alpsky...![]()
CdG mam nacichano...cela parta Monocle je mnau, ale ta vydrz...Inscense je zas laska Zagorsk, Jaisalmer a taky spis intimco a dovedly me k Hwyl...a ten je takovy lumber...jak prave rozseknutej kmen.
@teena, Martula....jdu hledat v databazich, recenzich...jen Jovoy ne...ten vlhky kostel je na me moc svaty...na Cardinala mam pocihano v Brne. Ja si rikal, ze ve Hwyl jede surove drevo a vono vabi kadidlo![]()
Ach ten Andy, lump jeden modroflakonovy. I ten jeho vetiver me laka a vzduch alpsky...
Andy má i čistokrevnou kadidlovku.![]()
Woody Ještě pár tipů na kadidlovky: Mortel (Trudon), Privé Bois d'Encens (Giorgio Armani), 03.Apr.1968 (Rundholz Parfums), 20Mars2022 (Rundholz Parfums), Ex Voto (WienerBlut), Sahara Noir (Tom Ford)
@mnaaau Mourku...cim vic kadidla tim vic hrichu.
Woody Kdybys chtěl od něčeho vzorek, tak napiš.
Jeejda, to je mile. Prostuduju a pripadne se ozvu.Dekujuuuuuu ModestMourku
Kdysi jsem říkala, že nějaká vůně je přesně jako pomerančový Tic Tac, nevíte která to byla? Myslím, že některá z Chanelek, ale nejsem si uplně jistá.
Gabrielle Chanel
Za mě jedno z nejkrásnějších kadidel(ale i s ostatními ingrediencemi, resp. nehraje vyloženě sólo)
je
Ligno Jeroboam.
A souhlasím s ModestMourek Mortel Trudon - také velmi dobré, ale už, oproti Ligno více kostelní, strožejší o kadidlově pižmovou živočišnost
...jako Wisal. Nenapadá prosím někoho takový parfém? Dostal se mi do ruky vzoreček CPO (děkuju alibi ) a chtěla bych víc, pochopila jsem, že už není k sehnání...?
Myslíš Wisal od Linah? Ten som mala viac krát, je krásny a pre mňa je to veľmi podobná, doslova rovnaká vôňa ako Montale Roses Musk
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“