Chápu, znám i trochu tvůj vkus. Ale kamarádky ne. Dala bych šanci J´adore Intense (vůně pro dámu, velmi přímočaře hezká). Já bych tedy volila ji.
Hledám parfém, který voní (podobně) jako...
Chápu, znám i trochu tvůj vkus. Ale kamarádky ne. Dala bych šanci J´adore Intense (vůně pro dámu, velmi přímočaře hezká). Já bych tedy volila ji.
woman27 zkusim ji. Klasická J'. mi nevonela, nemám rada vanilku, broskev, jasmín a dalsi bily nebo kvetinovy vune,ale tuhle vyzkouším. Ten jasmín mi treba hrozne voní venku, to je pro mě typ vune do prostoru. A vanilka v kuchyni
Dekuju
Není vůbec zač, zkus jí dát šanci![]()
stes len trochu cez limit je Orange x Santal od Essential, ale robia len 100ml (a potom 10ml kabelkace)
stes len trochu cez limit je Orange x Santal od Essential, ale robia len 100ml (a potom 10ml kabelkace)
děkuji...to vypadá hodně dobre. Mají i bergamot
stes ten Bergamot je velmi prijemny
stes Já Essential moc nemusím, ale od OrangexSantal jsem od někoho dostala vzorek a je opravdu překvapivě dobrý.
stes Já Essential moc nemusím, ale od OrangexSantal jsem od někoho dostala vzorek a je opravdu překvapivě dobrý.
diky za postřeh...da se to někde v Praze očichat?
stes V Myskinu - Vinohradská a Dušní: https://www.myskino.cz/essential-parfums-orange-x-santal-niche-parfem/
Korsičanka OrangexSantal mám já, je skvělý
alibi No, prosím!![]()
![]()
Korsičanka děkuju
...Felce Azzurra classico -
měl by jste, prosím, někdo tipy?
Narazila jsem na značku Mavue a vůni Icone Cashmere. Firma se mi moc nepozdává, nemá moc dobré recenze, a vůně nebyla žádný držák
. Teď ji navíc ani nemají v obchodě v nabídce, když jsem se tam chtěla přesvědčit, jestli mi stále ještě voní. Ráda bych něco podobného - u složení se píše magnólie+liči+mirabelka. Budu zdejším zkušeným znalkyním vděčna za nasměrování, pokud vám to něco připomene. Dík.
Miru Díky! Vyzkouším.
Mirabelka je ještě více zvýrazněná v Chloé Nomade Absolu. A krásná je taky v Dahlia Divin od Givenchy.
Anaj
Mirabelka je ještě více zvýrazněná v Chloé Nomade Absolu. A krásná je taky v Dahlia Divin od Givenchy.
Díky moc, též příležitostně očichám ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články