Cuir Ottoman
Ale levnější než BV asi nebude.![]()
...v Caléche mám teplé seno, a to nesnáším..., a ta vůně je stejně - na mně - divná.
...arabky mi vůbec nesedí. To je jiný svět...
...tu vůni neznám, ale máš pravdu(už mě znáš...), seno neee...
...nechci nic, co je prvotně jedlé, gurmánsky orientální či holčičí...
...neznám.
Holky/dámy, moc Vám všem děkuji.!![]()
![]()
Ty to máš, děvče, těžký 
Já si dneska objednala Narciso Rodriguez for Her EdT, tester za pár kaček. Teď čekám, v jaký přijde kondici. Ta vůně je taky celkem elegantní a rozhodně není holčičí. Třeba na těch pár dní, než objevíš tu PRAVOU.
...asi jo
A musí bejt elegntní,
sofistikovaná a současně líbivá/nenáročná na pochopení pro druhé,
čerstvá jakoby přítomným vzduchem,
naslaádlá,
nenásilně luxusní, a tak...![]()
Já zkusím poslední tip, ju. Co si pořídit Habanitu L´Esprit? Tu znáš, myslím, že jsi o ní dokonce chvíli i uvažovala. Tohle na ní podle mě všechno pasuje: s elegancí a pochopením pro druhé (dostala jsem na ní už dost pochval). Plus je i kožená, levnější než Bottega (na elninu je 75 ml za 1132 Kč). Navíc oproti ní je podstatně intenzivnější, takže je tu předpoklad, že ti vydrží déle.
No a mléčně sladká je taky a co do sofistikovanosti a nenásilného luxusu se podle mě naprosto vyrovná White Suede, aniž by ji přitom nějak kopírovala - vím, že na to jsi jinak ras
.
Co říkáte na vůni Jungle Elephant a nebo Samsara.?
A co třeba Bottegu? ![]()
...a jak voní ta Jolie a Rajasthan.?
Co říkáte na vůni Jungle Elephant a nebo Samsara.?
S tebou je sranda!! Slon je přepychový, ale spíš si ho nech na zimu, Samsara ano. A pak mě ještě napadla klasická Prada, tu jsi nezkoušela? Ta je luxusní, do horka teda zrovna ne, ale na teď...
Já ji měla minulý týden a byla to paráda. Jen jsem ji zkoušela najít, protože nevím kolik stojí, ale ona snad není
. Jsem něco zaspala, přestala se vyrábět nebo co? To by byla teda velká škoda a dost by mě nas...
EDIT: Koukla jsem na fragranticu a ona se (zřejmě) prodává jako Prada Amber?
...já mám právě dojem, že už se nevyrábí ta klasická.?
Ještě mě napadla D&G pour Femme - ta novější. Ta by ti mohla sednout. Ni? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.