Voňaví lidé

12. srpna 2014 10:12
Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 15. ledna 2015 23:34

Já ty sestřičky trochu přeruším. V pondělí odpoledne u nás v baráku v přízemí u schránek kdosi za sebou zanechal mohutný oblak Eclat d´Arpege. Nositelka na sebe musela vyklopit snad půlku flakonu. Doteď jsem netušila, že je to možné až tak výrazně .

Offline Mitzi admin
1477 příspěvků moje polička 16. ledna 2015 01:15
Reakce na wendulka:

Možná to byla její "napodobenina"

Ale to bys asi poznala. Jsou výraznější a o dost chemičtější. Zrovna s Eclatem jsem měla tu čest odobně (kdysi na MMB) a opravdu to byla síla!

Offline Lalaith
261 příspěvků moje polička 16. ledna 2015 21:14

Poslední dva dny docela slušná úroda. 

Ve čtvrtek na ZŠ jsem už v chodbě potkala Cerruti 1881, vůně se táhla přes další dva rohy a dlouhou chodbu, pak jsem konečně potkala prvního člověka - mladou maminku, co vyzvedávala děti v družině. Docela slušná siláž, nebo toho na sebe nalila fakt hodně, ale bylo to příjemné. U nás ve škole neskutečný oblak růžové Adidasky. 

Dnes v metru a tramvajích: Eternity - zezačátku nadšení, jak se mi líbí, po chvíli mě začala otravovat a houpat žaludkem, stejně jako vždycky. Na I. P. Pavlova Un Jardin sur le Nil. 

Offline ntiti
364 příspěvků moje polička 16. ledna 2015 21:20

v úterý v centru Prahy L'eau d'Issey Miyake mě dost překvapil, neb jej považuji za prudce vodní - letní vůni

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 19. ledna 2015 15:56

Na poliklinice Slona, paráda, ale na paní, do které bych to vůbec neřekla. Taková 60ti letá průměrná šedivá myška, hned ji to trošku pozvedlo. A venku 2x Chloé.

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 19. ledna 2015 21:32

Na stanici metra som stretla Angela a v tom dave ľudí to bolo veľmi príjemné. 

Offline barbucha blogger
35301 příspěvků moje polička 23. ledna 2015 10:22

Dneska překvapivě na schodišti Aromatics Elixir - překvapivě, protože u nás sice potkávám spoustu parfémů, ale jak doba velí, většinou těch sladkejch... tohle byla velmi příjemná změna. Kupodivu tetina nebyla civil, leč "naše" - tak ji snad ještě někdy někde vyhmátnu...

Offline jerry
10945 příspěvků moje polička 23. ledna 2015 10:42

Ráno si ke mně v autobuse přisedla La Vie Est Belle....já vím, že je lepší vonět čímkoliv než smrdět, ale v tomto případě to můj žaludek nějak neuměl rozlišit.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 24. ledna 2015 14:11
Reakce na jerry:

Mno já radši litr LVB než hnusnou kytkovanou drogérkovou umělotinu.

Dnes v Kauflandu závan Insolence. než jsem zvedla  hlavu od vozíku, ze kterého jsem vykládala zboží, byla nositelka fuč.

Ale ta vůně byla reálná. ( a já to nebyla )

Offline 74SLena
468 příspěvků moje polička 27. ledna 2015 19:33

V sobotu v Globusu u pokladen Chanel 5, nevim kde se tam vzal. Za náma stála taková malinkatá stará babička s pár věcma ve vozíku. Za tím vozíkem se skoro ztrácela jak byla shrbená, ale vůně musela být od ní. Pustli jsme jí před sebe. Smála se a já žasla, jak taková shrbená stařenka s milým úsměvem nádherně nevtíravě voní pětkou. Kdyby bylo více času složila bych jí kompilment.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 30. ledna 2015 23:30

Dnes jsem v jídelně, kam chodívám občas v týdnu na oběd, zcela neomylně potkala na jedné paní výrazný Chanson d´Eau a kupodivu to bylo velice příjemné narazit na ni takhle po letech (byla to má první vůně).

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 13. února 2015 08:32
Reakce na petra.prvni:

Tak to ti nezávidím, to jsem také zažila a tvař se mile a přívětivě, když ti nejdou pod nos!!

Offline slniecko admin
19401 příspěvků moje polička 13. února 2015 09:57
Reakce na petra.prvni:

tak to bol možno zámer

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 13. února 2015 12:34
Reakce na slniecko:

Také vysvětlení.

Offline Fleur blogger
6800 příspěvků moje polička 13. února 2015 19:45

Dnes jsem na jedné mladé slečně (křehká brunetka s modrýma očima) rozpoznala Eternity - vůně se k ní velmi hodila.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 24. února 2015 19:41

Dneska nevídaná voňavá žeň pod jednou střechou: 3x Eternity, 1x Coco M., 1x Chloe a něco, co neznám, ale takových vůní je teď mraky - pačuli, ovoce, květiny.