Fleur tichy (aspon vetsinou) protest je ok ![]()
Stěžovací parfémový koutek
andry Mně nevadí ani mužovo prohlášení typu:"Zas libeček?!?" Nebo "kalafuna a terpentýn" zazní taky často. Ale dál bez komentářů.
Jen "veřejné záchodky" neprošly - tou se voním, když jdu sama na prochajdu:)
Překvapil oblibou Kriminálnice/tuberóza a neobvyklou Punk![]()
Korsičanka to je zajimave :)
andry A tvůj partner má nějakou tvoji pecku v oblibě?![]()
Korsičanka ne ![]()
andry Ale ty chudinko, bych normálně odpověděla. Ovšem v tomto případě je chudák ON, neb doufám, že se nepodvoluješ![]()
Mám příšernou, ale opravdu příšernou zacpanou rýmu a k tomu opeavdu velkou chuť zkoušet, zkoumat a objevovat. Jednak mi přišel set vzorků od Floraiku a pak jsem taky příliš brouzdala po IG profilu LuckyScent. 
marieu Přeju ti, ať rýma co nejdříve poleví a můžeš se vrhnout do zkoušení!
Fleur muž nám donesl nějaký moribundus z práce, bude to nějaká kvalitka. Mladší měla včera teplotu, ale už se otřepala jak nic. Zato já jsem polomrtvá.
marieu No tak jasně, ty přece nemůžeš mít nějakou mainstreamovou verzi rýmy
!
A rovnou si také postěžuji: tak dcera kvůli tomu pochybnému týpkovi fakt odložila svoji signature, která jí přitom tak sluší! Takže já mám doma nachystáno na Vánoce 100 ml balení vůně a k tomu ještě 125 ml náhradní náplně, protože dárky pořizuji hezky v předstihu a tohle bylo její každoroční přání ke všem příležitostem, zatímco u ní se v koupelně válí J´Aime od Elody
. Kdyby se alespoň se mnou poradila o nějaké důstojné náhradě
!
...a co byla její signature.?.![]()
Jen si tipnu - nebyla to "modrá" Merveilles?![]()
My jsme zvědavé:)
...třeba se k ní vrátí... A nebo taky ne, protože prostě se člověk posouvá, z různých důvodů na různé další svoje úrovně...
No, tak si zjisti složení té její momentální oblíbenkyně, případně si to zkus a zapátrej v hlavě, nebo to dej sem, a na něco sofistikovanějšího se přijde![]()
(a pak jí nenápadně, nezávazně podsuneš nějaký vzorek třeba
)
Miru Nejspíš to tak dopadne, zatím ještě vyčkávám.
Když si nalijete na stržený puchýř od popálení
Unknown Pleasure,
získáte Unknown Torture.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje