... jasné. Taky nejsem nadšená třeba z La Vie Est Belle třeba, ale pořád to vnímám z úhlu pohledu toho, že se lidé začínají vonět víc, obecně...
Stěžovací parfémový koutek
...o jee!, to jsi měla! Já se takhle před nějakým rokem ptala krásného mladého byznysmena v plném kupé vlaku, čím tak krásně voní, a byl to Sauvage Elixír
(byl potěšen a trochu se styděl, ale spokojený)![]()
Miru No jo, ty jsi ale o dost mladší(100%) a před pár lety bych se taky optala![]()
...nemyslím si, že jsi o tolik starsi
((to není vůbec o věku, ale i tom, jaká jde z člověka energie, esprit
))
(a ten "můj" byl starý asi jako ten "tvůj"...)
...ještě mě napadlo - ty máš takovej osobitej, spravnej drive, a kdyby jsi kluka pochválila, on by se třeba prvotně zastyděl, ale byl by určitě rád.!
Protože ho nepochválila nějaká kiki slépka(většinou povrchní pochvala...),
ale zralá ženská/vnimal by to určitě tak, že voní dospěle, mužně(v tom nejlepším smyslu slova), zalichotilo by mu to![]()
Korsičanka naprosto chápu, asi bych taky nesebrala odvahu :) ale škoda, rozšířily by se mi obzory u pánských vůní. a užij si dovču
Stěžuju si, že kvůli zánětu dutin zas nic necítím, takže nemá smysl zalovit v krabici s parfémy. Od loňského léta už minimálně po šesté. Řešení to bohužel v brzké době nemá, protože kombinace alergik nejen na trávy a extrémní množství stresu, kterého se v brzké době nemám jak zbavit. Asi mi teď zbyde jen ta thajská chilli polévka ![]()
Spotřebovávám už skutečně poslední z posledních flakónů Mandragory a zastesklo se mi natolik, že bych byla ochotná vzít na milost i Mandragore Pourpre a přenést se přes její pačuliově více pánské vyznění, a nejenomže není na webu značky vůbec zařazena, navíc je mimo provoz i jejich e-shop. To nevěstí nic dobrého...
Strašne som bola namrzená včera v Douglase v Auparku. Mám ho za najlepšie zásobený v BA, tak som išla na istotu, haha, nielenže z rady Armani Privé mali síce testery, ale na skade tak tretinu, ale ani chanel nemali všetky veľkosti (umožžňuje toto Chanel vôbec?)
Ale úplne ma zabilo, keď som potrebovala taštičku a s pani pokladníčkou sme hľadali...všetky boli deravé!!! Ako fakt. Na tom mieste, kde sú zložené. Ako kúpila som potom v Ševte inú, ale akože???
slniecko Myslím, že ani u nás nemají v Douglasu všechny velikosti Chanelů, asi jen že u Chanelu v Pařížské...
Douglas na Příkopech
...mám mrzení - chci nějakou vůni a nevím, jakou![]()
![]()
Hlavně, aby byla hustá, neřídká.
Dokonce by se mi asi líbilo něco hutného ovocného,
nejlépe se švestkou
(švestkové téma jsem prolezla, tam se mi nic nelíbí)
((ale bez divnosantalových tónů)).
Napadá vás, prosím, něco.?![]()
Miru Neptej se, tobě je těžké radit
; všechno jsi buď zkoušela a bylo to řídké, nebo jsi to už měla
.
Takže což takhle Gucci Guilty Femme Absolute? Není tam vysloveně švestka, ale ovocný tón má a hustá je až až.
Potom mě samozřejmě napadá moje oblíbená Azyiadé, případně Un Jardin a Misfah ve verzi extrait, kde jsou sice hlavně datle, ale cítím tam i trošku davany, která tomu dává švestkové aroma.
...vím, že je to se mnou náročný![]()
![]()
Vůně, které jsem už měla, jako jsou některé, které bych i ráda nosila, ale abych si je koupila sama, to ne, to chci něco jiného, nového![]()
Miru Havana Vanille od Les Inémodabiles? (ci je tam prave slivka netusim, idem pozriet, ale taky ovocný tón v nej mam)
Alebo Francesca dell'Oro ma teraz nov vonu Elsa, len je s tabakom, nie je to uplne pacivka na prvu dobru, dkor by som si tipla, ze to bude na roznych ludoch bud/alebo.
Fleur Na mně je teda extrait Jardin de Misfah velmi pěkný, ale slabší než EDP=drží se u kůže - možná má lepší výdrž. Ale na Miru spíš ne![]()
Miru Pokud ti není líto vyhodit peníze za pidivzorky od Lulua, vůně Pictura Fragrans jsou silné snad i na tebe
Pro mnoho lidí z Parfuma asi divnovůně, ale mně teda sednou jak spodek zad na hrnec![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje