Stěžovací parfémový koutek

25. srpna 2014 17:43
Online Miru
16204 příspěvků moje polička 26. června 2025 12:25

alibi 

... jasné. Taky nejsem nadšená třeba z La Vie Est Belle třeba, ale pořád to vnímám z úhlu pohledu toho, že se lidé začínají vonět víc, obecně...

Online Miru
16204 příspěvků moje polička 26. června 2025 12:25
Offline Korsičanka blogger
13326 příspěvků moje polička 26. června 2025 15:00

alibi Miru A kdybyste jen cítily, čím krásně voněl steward v letadleOvšem neměla jsem odvahu se ho ptát - stařenka tak 28 letého jinocha

Online Miru
16204 příspěvků moje polička 26. června 2025 15:03

Korsičanka 

...o jee!, to jsi měla! Já se takhle před nějakým rokem ptala krásného mladého byznysmena v plném kupé vlaku, čím tak krásně voní, a byl to Sauvage Elixír

(byl potěšen a trochu se styděl, ale spokojený)

13326 příspěvků moje polička 26. června 2025 15:08

Miru No jo, ty jsi ale o dost mladší(100%) a před pár lety bych se taky optala

Online Miru
16204 příspěvků moje polička 26. června 2025 15:10

Korsičanka 

...nemyslím si, že jsi o tolik starsi

((to není vůbec o věku, ale i tom, jaká jde z člověka energie, esprit ))

(a ten "můj" byl starý asi jako ten "tvůj"...)

Online Miru
16204 příspěvků moje polička 26. června 2025 15:19

Korsičanka 

...ještě mě napadlo - ty máš takovej osobitej, spravnej drive, a kdyby jsi kluka pochválila, on by se třeba prvotně zastyděl, ale byl by určitě rád.!

Protože ho nepochválila nějaká kiki slépka(většinou povrchní pochvala...),

ale zralá ženská/vnimal by to určitě tak, že voní dospěle, mužně(v tom nejlepším smyslu slova), zalichotilo by mu to

Offline alibi blogger
4197 příspěvků moje polička 26. června 2025 15:19

Korsičanka naprosto chápu, asi bych taky nesebrala odvahu :) ale škoda, rozšířily by se mi obzory u pánských vůní. a užij si dovču 

13326 příspěvků moje polička 26. června 2025 15:32

alibi Už jsem si ji užila a teď si "užívám ty vedra u nás. Ale zase mě těší, jak můžu střídat vůně - narozdíl od dovči, kde mám s sebou jen 4 odstřiky:))

Miru Tak příště provedu ... a schválně, co se stane:)

Online Miru
16204 příspěvků moje polička 26. června 2025 15:32

Korsičanka 

(kdyby nic jiného, tak při nejmenším mu uděláš určitě radost)

Offline Vosina
příspěvků moje polička 26. června 2025 20:42

Stěžuju si, že kvůli zánětu dutin zas nic necítím, takže nemá smysl zalovit v krabici s parfémy. Od loňského léta už minimálně po šesté. Řešení to bohužel v brzké době nemá, protože kombinace alergik nejen na trávy a extrémní množství stresu, kterého se v brzké době nemám jak zbavit. Asi mi teď zbyde jen ta thajská chilli polévka

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 10. zaří 2025 12:25

Spotřebovávám už skutečně poslední z posledních flakónů Mandragory a zastesklo se mi natolik, že bych byla ochotná vzít na milost i Mandragore Pourpre a přenést se přes její pačuliově více pánské vyznění, a nejenomže není na webu značky vůbec zařazena, navíc je mimo provoz i jejich e-shop. To nevěstí nic dobrého...

Online slniecko admin
19333 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 19:51

Strašne som bola namrzená včera v Douglase v Auparku. Mám ho za najlepšie zásobený v BA, tak som išla na istotu, haha, nielenže z rady Armani Privé mali síce testery, ale na skade tak tretinu, ale ani chanel nemali všetky veľkosti (umožžňuje toto Chanel vôbec?)

Ale úplne ma zabilo, keď som potrebovala taštičku a s pani pokladníčkou sme hľadali...všetky boli deravé!!! Ako fakt. Na tom mieste, kde sú zložené. Ako kúpila som potom v Ševte inú, ale akože???

13326 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 20:00

slniecko Myslím, že ani u nás nemají v Douglasu všechny velikosti Chanelů, asi jen že u Chanelu v Pařížské...

Online Miru
16204 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 03:51

slniecko Korsičanka 

Douglas na Příkopech 

Online Miru
16204 příspěvků moje polička 21. listopadu 2025 06:21

...mám mrzení - chci nějakou vůni a nevím, jakou

Hlavně, aby byla hustá, neřídká.

Dokonce by se mi asi líbilo něco hutného ovocného,

nejlépe se švestkou

(švestkové téma jsem prolezla, tam se mi nic nelíbí)

((ale bez divnosantalových tónů)).

Napadá vás, prosím, něco.?

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 21. listopadu 2025 07:16

Miru Neptej se, tobě je těžké radit ; všechno jsi buď zkoušela a bylo to řídké, nebo jsi to už měla .

Takže což takhle Gucci Guilty Femme Absolute? Není tam vysloveně švestka, ale ovocný tón má a hustá je až až.

Potom mě samozřejmě napadá moje oblíbená Azyiadé, případně Un Jardin a Misfah ve verzi extrait, kde jsou sice hlavně datle, ale cítím tam i trošku davany, která tomu dává švestkové aroma.

Online Miru
16204 příspěvků moje polička 21. listopadu 2025 08:10

Fleur 

...vím, že je to se mnou náročný

Vůně, které jsem už měla, jako jsou některé, které bych i ráda nosila, ale abych si je koupila sama, to ne, to chci něco jiného, nového

Online slniecko admin
19333 příspěvků moje polička 21. listopadu 2025 11:43

Miru Havana Vanille od Les Inémodabiles? (ci je tam prave slivka netusim, idem pozriet, ale taky ovocný tón v nej mam)

Alebo Francesca dell'Oro ma teraz nov vonu Elsa, len je s tabakom, nie je to uplne pacivka na prvu dobru, dkor by som si tipla, ze to bude na roznych ludoch bud/alebo.

13326 příspěvků moje polička 21. listopadu 2025 12:24

Fleur Na mně je teda extrait Jardin de Misfah velmi pěkný, ale slabší než EDP=drží se u kůže - možná má lepší výdrž. Ale na Miru spíš ne

Miru Pokud ti není líto vyhodit peníze za pidivzorky od Lulua, vůně Pictura Fragrans jsou silné snad i na tebe Pro mnoho lidí z Parfuma asi divnovůně, ale mně teda sednou jak spodek zad na hrnec