Stěžovací parfémový koutek

25. srpna 2014 17:43
Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 11:53

Sweet Potato Tlapkám moc, ale každý automechanik potvrdí, že nemáš lejt na puchýře k(K)erosene 

Offline Sweet Potato
39962 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 11:56

Isca

To víš, já jsem oběť humanitní blbosti

Offline jerry
11055 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 13:35

Sweet Potato 

To byly nejake sado-maso hratky?

Ale jinak te lituju, jen ta predstava je pro me strasliva.

Offline slniecko admin
19472 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 12:40
Reakce na Sweet Potato:

Když si nalijete na stržený puchýř od popálení

Unknown Pleasure,

získáte Unknown Torture.

​aaaaaau!!!!!

Offline alibi blogger
4205 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 22:44

Víčko šlo špatně oddělat, přilepilo je to modré. To modré je rozpuštěná vnější část víčka. Pod flakonem byl modrý čtvereček a zdá se mi, že část parfému vyprchalo.

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 08:07

alibi Ako dlho ju máš? To je Orange Santal? Ja ju mám vyše roka a nič také nepozorujem. 

Offline Korsičanka blogger
13426 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 08:18

alibi TlapkámJá jsem takhle přelila do náhradního flakonu parfém od Anky Kus. Taky korodovalo a zas černilo víčko - eklovalo se  mi to. Doufám, že už má nová víka, protože vůně dobré.

Offline alibi blogger
4205 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 09:06

Biely kvetřekla bych, že tak od 2020, ale používala jsem ji z kraje letošního roku intenzivně a to byla ještě v pořádku . Je to Orange Santal

Korsičanka to je nemilé. Tolik peněz to stojí a pak takové nevychytané důležitosti. Zveřejňuju to hlavně kvůli tomu, aby o tom lidí věděli. A třeba Kerosen s těma flakonama, to je úplný průser. 

13426 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 09:32
Reakce na alibi:

alibi A třeba Kerosen s těma flakonama, to je úplný průser. 

Yes.

Online andry spravce
2934 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 12:12

Zeptam se blbe, ale hlidate si, zda vam nezustavaji zbytky parfemu v okoli rozprasovace? Mohlo by to pomoct. Samozrejme by se toto stavat nemelo, ale rada flakonu po nastriku trochu vytece kolem (namatkou Astrophil nebo Initio) a pak to muze neco takhle naleptat. Nektere parfemy jsou schopne zrusit manikuru - lak na nehty (ty hodne koncentrovane).

13426 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 13:44

andry Já nehlídala, takže máš asi recht. Ale aby rozprašovač a jeho okolí bylo černé jak od šmíru..

Offline alibi blogger
4205 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 16:49

andry já to hlídám akorát u odstřikování, ale u každodenního vonění ne. Dobrý tip

Offline Fleur blogger
6819 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 19:58

alibi Od Essential Parfums mám Rose Magnetic ve velkém flakónu, kupovala jsem ho na podzim a doma jsem s tím víčkem velmi bojovala, protože nešlo sundat. Nakonec jsem musela pořádně zabrat a de facto jsem ho vytrhla z flakónu i s rozprašovačem vězícím uvnitř. Dost mě to zamrzelo, protože jinak se mi líbilo to papírové balení bez zbytečných krabiček, plastu a podobně. Děkuji tedy za upozornění, budu si na to dávat pozor (a raději rychle spotřebuji ).

Offline alibi blogger
4205 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 10:58

Fleur to je příšerné! Já s víčkem bojovala až teď, když bylo přilepené 

Offline slniecko admin
19472 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 15:49

alibi vraj sú s týmito flakónmi v kuse problémy, aj keď som skôr zaznamenala, že ostane to kovové koliesko vo vrchnáčiku. Toto je zaujímavé, rozmýšľam, ako sa to mohlo stať. Blbé je, že sa to už nedá reklamovať.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 23:37

Fleur Neboj, oni ti chlapci jednou reknou, ze vune voni jako dezinfekce a pak reknou na tu samou, ze je nadherna jak jarni den. Se mi stalo mockrat, proto na nazory znamosti totalne kaslu. Ale to zjisti s vekem...

Offline alibi blogger
4205 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 10:18

slniecko asi bych to ani nereklamovala. Teď jsem sice seřízla ten rozleptaný spodek víčka, ale přemýšlím, že flakon nechám úplně bez víčka

Offline Miru
16598 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 10:28

...myslím, že má parfémová askeze dosáhla vrcholu - momentálně mám jeden, ano

pouze JEDEN flakon.

Čas trávím tím, že hledám mezi nesčetným počtem vůní, čtu jejich složení, představuji si, jak by na mně voněla, jak bych se v ní cítila, a jestli by vyhovovala mé psyché..?.

Asi budu muset do Prahy a vzít něco na první dobrou

Offline Fleur blogger
6819 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 10:54

Miru Tak ale zase máš parfém legendu, ten vydá hned za několik

Spontánní nákupy bývají ty nejlepší. Já když nad vůní dlouho spekuluji a nechávám ji ožívat v představách a vzpomínkách, jak voněla při testování, bývám nakonec po koupi trošku zklamaná. 

Offline Miru
16598 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 17:33

Fleur