Sweet Potato Tlapkám moc
, ale každý automechanik potvrdí, že nemáš lejt na puchýře k(K)erosene
Stěžovací parfémový koutek
To víš, já jsem oběť humanitní blbosti
To byly nejake sado-maso hratky?![]()
Ale jinak te lituju, jen ta predstava je pro me strasliva.
Když si nalijete na stržený puchýř od popálení
Unknown Pleasure,
získáte Unknown Torture.
aaaaaau!!!!!
Víčko šlo špatně oddělat, přilepilo je to modré. To modré je rozpuštěná vnější část víčka. Pod flakonem byl modrý čtvereček a zdá se mi, že část parfému vyprchalo.

alibi Ako dlho ju máš? To je Orange Santal? Ja ju mám vyše roka a nič také nepozorujem.
alibi Tlapkám
Já jsem takhle přelila do náhradního flakonu parfém od Anky Kus. Taky korodovalo a zas černilo víčko - eklovalo se mi to. Doufám, že už má nová víka
, protože vůně dobré.
Biely kvetřekla bych, že tak od 2020, ale používala jsem ji z kraje letošního roku intenzivně a to byla ještě v pořádku . Je to Orange Santal
Korsičanka to je nemilé. Tolik peněz to stojí a pak takové nevychytané důležitosti. Zveřejňuju to hlavně kvůli tomu, aby o tom lidí věděli. A třeba Kerosen s těma flakonama, to je úplný průser.
Zeptam se blbe, ale hlidate si, zda vam nezustavaji zbytky parfemu v okoli rozprasovace? Mohlo by to pomoct. Samozrejme by se toto stavat nemelo, ale rada flakonu po nastriku trochu vytece kolem (namatkou Astrophil nebo Initio) a pak to muze neco takhle naleptat. Nektere parfemy jsou schopne zrusit manikuru - lak na nehty (ty hodne koncentrovane).
andry Já nehlídala, takže máš asi recht. Ale aby rozprašovač a jeho okolí bylo černé jak od šmíru..![]()
andry já to hlídám akorát u odstřikování, ale u každodenního vonění ne. Dobrý tip
alibi Od Essential Parfums mám Rose Magnetic ve velkém flakónu, kupovala jsem ho na podzim a doma jsem s tím víčkem velmi bojovala, protože nešlo sundat. Nakonec jsem musela pořádně zabrat a de facto jsem ho vytrhla z flakónu i s rozprašovačem vězícím uvnitř. Dost mě to zamrzelo, protože jinak se mi líbilo to papírové balení bez zbytečných krabiček, plastu a podobně. Děkuji tedy za upozornění, budu si na to dávat pozor (a raději rychle spotřebuji
).
Fleur to je příšerné! Já s víčkem bojovala až teď, když bylo přilepené
alibi vraj sú s týmito flakónmi v kuse problémy, aj keď som skôr zaznamenala, že ostane to kovové koliesko vo vrchnáčiku. Toto je zaujímavé, rozmýšľam, ako sa to mohlo stať. Blbé je, že sa to už nedá reklamovať.
Fleur Neboj, oni ti chlapci jednou reknou, ze vune voni jako dezinfekce a pak reknou na tu samou, ze je nadherna jak jarni den. Se mi stalo mockrat, proto na nazory znamosti totalne kaslu.
Ale to zjisti s vekem...
slniecko asi bych to ani nereklamovala. Teď jsem sice seřízla ten rozleptaný spodek víčka, ale přemýšlím, že flakon nechám úplně bez víčka ![]()
...myslím, že má parfémová askeze dosáhla vrcholu - momentálně mám jeden, ano
pouze JEDEN flakon.
Čas trávím tím, že hledám mezi nesčetným počtem vůní, čtu jejich složení, představuji si, jak by na mně voněla, jak bych se v ní cítila, a jestli by vyhovovala mé psyché..?.
Asi budu muset do Prahy a vzít něco na první dobrou![]()
Miru Tak ale zase máš parfém legendu, ten vydá hned za několik
.
Spontánní nákupy bývají ty nejlepší. Já když nad vůní dlouho spekuluji a nechávám ji ožívat v představách a vzpomínkách, jak voněla při testování, bývám nakonec po koupi trošku zklamaná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje