Souhlasím. Prostě jde jen o prachy - v Rusku kupci jsou.

Že by parfumér spadl až tak hluboko?
Tohle je pro mě teda spodina nejspodinovatější!
No a co jinýho?!Jako exotika je to už značně vyšumělý, ne?
Kur.vy prodejný!
Doufám jen, že to bude fiasko!
Jsem v klidu. Těch pár kupců firmu nevytrhne. Leda by Vovka Putinů objednal pár flakonů navíc pro svoje děžurný...
"pár kupců firmu nevytrhne"...
no ale u zbytku klientů ostuda, zhnusení a ztráta renomé... odvážný počin... ![]()
Někoho získaj, někoho ztratěj. Možná to Laurentovi dobře spočítali. Ale zklamal mě. Jeho proklamovaný sympatie k Rusku (nakonec jsou vzájemný) pozoruju delší dobu na FB a na Instagramu, ale tahle oslava ruský (sovětský) pěsti, mi přijde hodně přes čáru.
S takým prepojením na politiku vo voňavom priemysle som sa ešte nestretla. A práve v tomto čase je to kontroverzný počin, už za hranicou, aby sa to dalo vnímať ako retro.
Znáte tu poučku o negativní reklamě...takže kdo ví...![]()
Už nemohu SLona. Najednou mi zvedá žaludek.
Z Jahody jsem si objednala Idylle Duet Rose Patchouli, na který jsem se strašně těšila a po 11 dnech cesty mezi Hong Kongem a Pekingem ke mě dorazil balíček, který přišel na mé dívčí jméno, ne na jméno, které jsem jasně uvedla v objednávce a obsahoval ošklivě pomačkanou krabičku Idylle Duet Jasmin-Lilas!!!![]()
![]()
![]()
A safra, to naštve. Tak držím palce, ať aspoň reklamace dopadne dobře, ale vím, jak ses těšila.
No a já si pro změnu musím postěžovat na mojí ségru, zjistila jsem totiž, že mi kompletně vyplácala můj malý odstřik čistého parfému Chanel No. 5, který jsem si poctivě škudlila
. Prý se jí líbil, no to mně ale taky
.
Wendulko, ber to pozitivně - ségra má prostě dobrý vkus![]()
No ona se jím musela vonět, když jsem nebyla doma, takže jsem to vůbec nepostřehla.
Navíc já ji neočuchávám jako ona mě
.
šikovná holka, myslím ségru, dost mě baví, co ti občas provádí ![]()
zatím vede balíček se vzorky v posteli, ale toto taky není špatné
Děkuji, doufám, že se zachovají solidně a nabídnou nějaké přijatelné řešení...
A s odstřikem No.5, to by mě teda také nepotěšilo! /Na druhou stranu, ona už teď ví, čím se Ti má revanšovat.
/
Chantal, člověk, který se má setkat s T. Wasserem a S. Delacourt nemá ve stěžovacím parfémovém koutku co pohledávat, i kdyby mu místo parfému doručili na jméno manželovy prababičky plato pukavců
.
Ano, ano, naprosto souhlasím a už se odsud klidím!!! ![]()
Děkuji, doufám, že se zachovají solidně a nabídnou nějaké přijatelné řešení...
A s odstřikem No.5, to by mě teda také nepotěšilo! /Na druhou stranu, ona už teď ví, čím se Ti má revanšovat.
/
Částečně se mi sestra parfémově revanšovala už včera, když za mě převzala od DPD balíček
s Farnesianou EdP do zásoby, jinak bych si musela s nimi náročně domlouvat náhradní termín doručení, protože jsem zrovna včera byla v Berlíně.
Čekala jsem na balíček pomalu tři týdny, protože prodejkyně z Francie ho ve skutečnosti odeslala skoro až o týden později, než jak označila datum odeslání na ebay![]()
(a i to samotné označení odesláno trvalo taky pomalu týden) - to jsem zjistila teprve předevčírem, když jsem z ní konečně na druhý pokus vyrazila číslo zásilky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.