Stěžovací parfémový koutek

25. srpna 2014 17:43
Offline kiam
19 příspěvků moje polička 16. května 2015 20:29

Mierne ma vytočil tento článok o kvalite vôní z eshopov. Išlo o testy v rámci Test magazínu STV.

http://www.cas.sk/clanok/317236/su-parfemy-z-internetu-rovnako-kvalitne-ako-tie-z-obchodu-test-odhalil-sokujucu-pravdu.html

Čo si o tom myslíte?  Pripomínam, že šlo o testy v rámci slovneských obchodov....

Offline slniecko admin
19472 příspěvků moje polička 16. května 2015 20:45
Reakce na kiam:

že bullshit...pardon...

...osobne mi už dlho tieto kvázitestovania pijú krv a toto je len tak kvapka navrch...

Offline jerry
11055 příspěvků moje polička 16. května 2015 20:48
Reakce na kiam:

Informační hodnota mizivá - kdo konkrétně hodnotil, jakou metodiku použil, zcela absentují údaje o těch testovaných parfémech z kamenných obchodů (obchody, výsledky hodnocení).

To je skoro na žalobu na ochranu dobré pověsti podnikatele (pokud na Slovensku taková možnost je). Nebo to nechat být...každého bzučícího komára taky hned nezabijeme...

Offline Trillian
177 příspěvků moje polička 16. května 2015 21:01
Reakce na kiam:

Riadna kravina, naozaj by to bolo na žalobu, celkom by som im to priala. 

Offline kiam
19 příspěvků moje polička 16. května 2015 21:10

mali by si posvietiť na to, ako sa väčšinou vystavujú vône v kamenných predajniach: pod zdrojom tepla a intenzívneho svetla

hluposť na entú, ten článok

ale ako kukám, jeden z tých obchodov je slovenská verzia českého Parfums.cz

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 17. května 2015 14:04
Reakce na slniecko:

Široka strana moja rodnaja...

(zdroj: https://fifi.ru/lm-parfums-osobyj-aromat-dlya-osoboj-strany.html)

Offline slniecko admin
19472 příspěvků moje polička 17. května 2015 14:07
Reakce na domenica:

týýýýý vaďo

kks a to som od nich tak veľmi chcela tú ich lastovičku, no nech si ju nechajú....za tú proletársku cenu...

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 17. května 2015 15:23
Reakce na domenica:

No, to snad ne .

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 17. května 2015 18:20

Docela by mě (upřímně) zajímalo, jak to voní. Složení slibuje lomcovák ve stylu když vodku, tak do půllitru! *bouchanecdostolu*

Offline luciole
1213 příspěvků moje polička 17. května 2015 19:04

Děs běs...

Offline Miru
16598 příspěvků moje polička 17. května 2015 19:23

...no, poněkud kontroverzní, pravda.

Nicméně - spotřebitel je v dnešní době značně znuděn, je třeba

š o k o v a t,

aby se o výrobku mluvilo,

aby lidi nutilo se po něm pídit, uvažovat,

vyvolat chuť, touhu po vyzkoušení...

(nejen parfémy...).

Hm, červená a černá = ať už jakékoliv intenzity, tak - agrese.

Takže bych čekala, ano, "vodku po litrech"...

Ale třeba taková Lady Vengeance - také černočervený flakon, a síla.?...

Decentní.

A zatím, co jsem od LM zkoušela - intenzita i výdrž -

decentní...

Takže - ano, byla bych zvědavá...

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 19. května 2015 14:26

Fuj!

Máme tady vymezený místo, kde se střídají různí prodejci... dneska tam bába rozbalovala trika, košile atd. , všechno s nápisama Tommy Hilfiger, Bushman... měla to v takovým nepěkným chumlu, že jsem se až divila. No prej výprodej. A k tomu nabízela i voňavky... za hromadou těch hadrů na poličce trůnila COOC Noir od Chamel!

Asi si budu na vedení stěžovat, co to sem pouštěj za podvodníky!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 19. května 2015 15:58
Reakce na domenica:

Široka strana moja rodnaja...

(zdroj: https://fifi.ru/lm-parfums-osobyj-aromat-dlya-osoboj-strany.html)

No tohle už je pro mě za hranicemi běžné snahy šokovat/zaujmout spotřebitele, o čemž píše Miru (jak to měli např. u Hard Leather), protože pro mě je to nejen agresivní, ale už i nevkusné.

slniecko: S Place Rouge to nakonec nebylo tak zlé, i když uznávám, že hodně kromě decentní grafiky pomohla zapomenout samotná QVLP univtř. Já na Unique Russia nevěřícně zírala už, jak jsem jí zadávala do databáze, ale domenica mě s tím svým obrázkem teda dorazila. Tohle Laurent Mazzone přehnal.

Offline jerry
11055 příspěvků moje polička 19. května 2015 16:56
Reakce na wendulka:

Je to nevkusné, to souhlasím, ale je to nevkusné jen pro nás s ohledem na naše vlastní zkušenosti, historii...

Ale pro "západní" klientelu to je povětšinou jen jakési retro - pro ně to nic víc neznamená .

Offline RoSa
10073 příspěvků moje polička 19. května 2015 17:15
Reakce na jerry:

já ti nevim Karle... v kontextu aktuálního dění to bude nejspíš nevkusné i pro tu "západní" klientelu

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 19. května 2015 17:26
Reakce na jerry:

Myslíš, že nevkusné jen pro nás?

Jako jakési retro nakonec vnímám tu zmiňovanou Place Rouge, ale s tímhle názvem a symbolem a s ohledem na události na Krymu, které obletěly svět a toho, jak Putin reprezentuje současné Rusko, z toho mám dojem, že tohle je zaměřené vyloženě jen na "proruskou" než na "západní" klientelu. Teda ne, že by to by to byl úzký okruh, že jo.

Každopádně mi to přijde škoda i pro tu samotnou vůni, která třeba nebude špatná, ale i když zapomenu na veškeré politické konotace, já bych flakon s takhle buranskou tvrdou grafikou na poličce nechtěla ani z recese.

EDIT: Aha, koukám, že RoSa byla v úvaze rychlejší než já.

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 19. května 2015 18:47

Vytáča ma  Essenza Nobile!  Včera som  objednala Philosykos - dnes mi oznámili, že bohužiaľ nie je na sklade. No to by až tak nevadilo- nepotrebujem ho hneď.  Ale  vadí mi, že na svojich stránkach ho veselo ponúkajú ďalej

...a  ešte viac ma mrzí, že sa to deje opakovane.

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 19. května 2015 19:22
Reakce na wendulka:

Napadlo mě to samé - co když ta vůně bude hezká. Tohle bych na poličce nesnesla .

Offline jerry
11055 příspěvků moje polička 19. května 2015 21:23
Reakce na wendulka:

To je právě otázka - předpokládám, že všechny tyhle souvislosti byly firemním marketingem vzaty v úvahu. A že to mají dobře promyšlené - protože jestli ne, tak to bude pro firmu finančně-ekonomický propadák.

A to se všechno teprve ukáže...

Offline slniecko admin
19472 příspěvků moje polička 19. května 2015 22:11
Reakce na wendulka:

S Place Rouge sa v prvom rade aspoň snažili nájsť styčný bod s niečím kultivovaným, kdežto toto je vyslovene podliezanie agresívnej ideológii v čase, keď táto útočí na susednú krajinu. To je celé niekde úplne inde.