Stěžovací parfémový koutek

25. srpna 2014 17:43
Offline vanilka
2160 příspěvků moje polička 21. dubna 2015 21:01
Reakce na Hoolinkah:

To právě netuším, kterou z nich tam měli. Ale nejspíš už je všude jen 2011, ne? Každopádně už jsem ji z elnina objednala, zítra bude doma.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 22. dubna 2015 08:09
Reakce na vanilka:

Nejspíš jo. Původní Dior Homme jsem jako tester viděla v parfumerce naposledy cca před třemi lety. Myslím, že si to Dior dost hlídá, takže šance že by někde ležela zapomenutá stará verze, je podle mě nulová. U edt se to snadno pozná podle vnitřní trubičky (původní je "kovová" a nová černá), ale u Intense teď nevím...

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. dubna 2015 16:59

Essenza nobile zdražila poštovné při objednání pouze vzorků z 5 rovnou na 15 eurohttp://essenza-nobile.de/versandkosten.html?cSEOid=66ec1a4788e08d954de47196f02ef750 . Se pomátli? Nejenže je to víc než 9 euro na ALZD, což je už tak dost, ale je to i víc, než když si člověk k tomu objedná i nějaký standardní výrobek.

To mám z toho, že jsem tu vzorkoobjednávku tak dlouho odkládala.

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 26. dubna 2015 19:01
Reakce na wendulka:

To si snáď robia srandu   Tento týždeň som chcela objednávať  

Ja som ich uprednostňovala pred ALZD práve kôli tomu poštovnému. No, keď je to štandardné balenie - čert to ber, ale za vzorky sa mi teda 15€ dať nechce!

Offline andry spravce
2934 příspěvků moje polička 26. dubna 2015 21:48
Reakce na wendulka:

tak nezbývá, než doufat, že je to zase přejde, stejně jako to přešlo ALZD, když se zbláznili s poštovným

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 28. dubna 2015 11:57
Reakce na andry:

No tim si prave tentokrat nejsem jista. U ALZD slo o celkove postovne, ktere melo vliv na celkove trzby, ale to vzorky nejsou. Jako je to dobrej zpusob podpory prodeje, ale pokud jim nijak zasadne neklesnou trzby, tak to nechaji takhle.

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 29. dubna 2015 09:02

Nepotešilo ma, že  ešte stále nemám doma balíček z ALZD, i keď podľa tracking number ho už DHL doručila. Tak nezostáva nič iné, len čakať, ktorý sused sa prihlási..

Offline Venea
170 příspěvků moje polička 29. dubna 2015 09:31
Reakce na Ayuri:

Tak to je velice nemilé, u dhl to slyším poprvé, že doručili do cizích rukou...nechceš zkusit zavolat do dhl aby zjistili kdo převzetí podepsal než trnout a čekat?

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 29. dubna 2015 10:26
Reakce na Ayuri:

Je tam u doručení napsané tvé jméno, jako žes to převzala a podepsala ty? 

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 29. dubna 2015 12:22

Balíček už mám doma - priniesla mi ho suseda, tak, ako som predpokladala. 

DHL  ho ale predala na doručenie PPL , no celá nepríjemnosť vznikla preto, že  ich kuriér mi nevolal. PPL tvrdí, že číslo na mobil nemali,  a na balíku som ho naozaj nenašla

Takže v budúcnosti  radšej výslovne požiadam ALZD, aby číslo tel. láskavo písali aj na zásielku.

Offline Venea
170 příspěvků moje polička 29. dubna 2015 12:37
Reakce na Ayuri:

To je fajn že to dobře dopadlo. Alzd nikdy nepíše na balík telefon. Nevím proč a je to nepraktické ale je to tak a v CR doručuje alzd PPL...vždycky jim tam volám řeknu číslo balíku a nadiktuji tel. číslo aby mohli volat

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 29. dubna 2015 17:32
Reakce na Venea:

Áno, naozaj je to tak. Stáva sa mi pomerne často, že zásielku z nemeckého eshopu mi nechajú u susedov, ale nikdy som po dôvode nepátrala. Ale dnes mi to nedalo a zavolala som tam ešte raz a dozvedela som sa, že nemecká strana im zámerne neposkytuje mobilné čísla zákazníkov, údajne to zakazuje nemecký zákon o ochrane osobných údajov 

Neviem posúdiť, do akej miery je to naozaj tak, ale od teraz budem tiež kontaktovať slovenského prepravcu. (...a lepšie sledovať zásielku) 

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 30. dubna 2015 12:20
Reakce na Ayuri:

Tohle mi dopravce z PPL tvrdil minule (když se mu to - šikulovi - podařilo dodat mi balíček do mých vlastních rukou). Tedy ne to o té ochraně osobních údajů, ale že jim e-shop prostě neposkytl moje číslo, takže mi nemohl dát vědět, v kolik přijede. Zdá se, že jsem mu křivdila...

Offline qanik
86 příspěvků moje polička 01. května 2015 15:53

Zarmútilo ma, že Amouage zrejme skončil s výrobou attarov, už nie sú ani na ich oficiálnej stránke. Strašne túžim skúsiť Homage, aspoň jedinú kvapôčku. Alebo nejaký iný, skôr žensky ladený. Tento parfémový sen však  zrejme padá do kategórie nesplnených prianí.

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 01. května 2015 16:05
Reakce na qanik:

Ak Ti ide len o vyskúšanie, tak sa dá tu: http://surrendertochance.com/amouage-homage-attar/   Ja tam nakupujem pomerne často a všetko O.K.

Offline qanik
86 příspěvků moje polička 01. května 2015 16:25
Reakce na Ayuri:

Ak Ti ide len o vyskúšanie, tak sa dá tu: http://surrendertochance.com/amouage-homage-attar/   Ja tam nakupujem pomerne často a všetko O.K.

Vďaka za tip, o tejto stránke som doteraz nevedelapri pohľade na zoznam značiek mi napadlo, že nutne   potrebujem vyskúšať aj Clive Christiana a Black Afghano a vlastne aj Prada Parfum ... ale si mi dala

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 02. května 2015 20:00
Reakce na qanik:

Nemáš za čo.

Použi zľavový kód- na máj je spring (5%zľava na každý nákup) a nad 75$ sunshine(8%zľava)

Offline fija
897 příspěvků moje polička 06. května 2015 10:24

Naštvalo mne, že jsem ráno omylem místo odstřiku Jersey popadla Coromandel... V tomhle počasí jsem si "krásně voněla" jak zatuchlej plesnivej sklep...

Offline kinoma
335 příspěvků moje polička 06. května 2015 11:02
Reakce na fija:

Tak to je mi tě líto . Já mám vůni zatuchlého sklepa celkem ráda, ale vonět bych tak nemusela .

Offline fija
897 příspěvků moje polička 06. května 2015 11:13

Naštěstí sklep už vyvanul, triko jsme převlékla a už cítím jenom Jersey...