...to zas ano. Plno starostí, vyřizování...
Ale nakonec - pohoda.!
A důvod k odměně![]()
Abych nebyla OT - chci nějakou vůni a nevím, jakou.
Momentálně jsem ve stavu, že bych jich potřebovala tak cca deset najednou.
Protože nevím, co přesně chci![]()
...to zas ano. Plno starostí, vyřizování...
Ale nakonec - pohoda.!
A důvod k odměně![]()
Abych nebyla OT - chci nějakou vůni a nevím, jakou.
Momentálně jsem ve stavu, že bych jich potřebovala tak cca deset najednou.
Protože nevím, co přesně chci![]()
Vrtala mi hlavou ta Tebou vnímaná podobnost Shalimaru a Noir od Forda, který jsem v poslední době častěji nosila. Podle mě Ti může vadit kombinace svěžího a sladkého. U Shalimaru bergamot a kořeněná vanilka a u Forda bergamot a ambra s vanilkou, pelargónií a navíc velká nálož pačuli. Stejné složky to nejsou, ale ta kombinace může vyznít podobně nebo někomu podobně "nevonět".
Dnes jsem myslela, že během objednávání na essenza nobile asi umřu nebo mi minimálně rupnou nervy.
Systém mi totiž odmítl jak platbu kartou, tak i PayPalem. A ne jednou. Hned třikrát
! Což už mi začalo být hodně divné, takže jsem jim napsala a dozvěděla se, že je o víkendu napadli hackeři, tudíž jejich poskytovalé platebních bran jim zablokovali veškeré platby.
Načež mi napsali, že by vše mělo být v pořádku. Zkusila jsem tedy počtvrté. Opět nic
.
Tak jsem odpověděla, že chyba tedy asi opravená není, pročež mi odpověděli, že problém je poněkud rozsáhlejší a dnes už to nejspíš nezprovozní.
Když jsem pak navečer koukla do mailu, najednou mi přišly všechny čtyři výpisy objednávek, ale naštěstí jen jedna stržená platba z PayPalu.
Zkrontrolovala jsem proto radši hned svůj zákaznický účet u nich a vypadá to, že to nějak dohromady dali. Jen mě trochu zaráží, že jako zaplacená se mi ukazuje ta třetí objednávka ze čtyř, nikoliv ta poslední, což by mi přišlo logické
.
No nezbývá mi doufat, že se objednávky snad dočkám.
Tak jsem dnes vytáhla vzorky...je to trochu k vzteku, když je na originálním vzorku parfému jen Montale Paris...to asi opravdu neodhadnu. ![]()
Hm, tak zrovna u Montale bych si to asi taky netroufla odhadnout
.
Tak se koukám na tvoje potíže s platbou. Manžel se dnes rozčiloval z podobného důvodu, jen ta platba mu odešla nakonec 2x. Půl dne to řešil. Snad ti vše dojde, pokud nemají peníze hackeři.
Já jsem se taky dnes nestačila divit, když jsem ráno koukla na zásilku s odstřikem a vysokčilo mi, že byla v 8 ráno doručena. Celá rodina doma a nikdo nezvonil, balíček taky nikde. Volám na poštu a už ho prostě musím mít.
Slečna mi slíbila, že se na to podívá. No najednou ve 14 pošta s balíčkem. Pán se spletl a dal to někomu jinému. Naštěstí ta dotyčná chtěla svoje cenné psaní a tak moje slušně vrátila.
Taky doufám. Podle výpisu z PayPalu a internetbankingu to vypadá v pořádku, ale stoprocentně jistá si budu asi až zítra.
Moc hezký
. Mně balíček s QVLP přebírala sestra a naštěstí ho nikomu jinému nestrčili. Nicméně taky už jsem jednou zažila, že moje cenné psaní frkli sousedovi, což by bylo podle jejich interních předpisů v pořádku, pokud by mi nechali ve schránce oznámení, u koho konkrétně ho mám hledat. No nenechali. To jsem tehdy myslela, že mě klepne, dokud soused nezazvonil (nechali to sousedovi, který bydlí o patro níž a skoro se nevídáme).
Tak hlavně, že to nakonec dobře dopadlo.
Hmno, tak platbu z PayPalu za objednávku má skutečně essenza, ale tím dobré zprávy končí, jelikož mi oznámili, že mnou objednanou vůni vlastně vůbec nemají skladem a že odeslání se tudíž o několik dnů prodlouží, ať jsem trpělivá. Ale že by teda podobně jako ALZD udali nějaké časové rozpětí, jestli o 5 nebo 20 dnů, to ne
.
Tak jsem je o to požádala a jsem zvědavá, zda se mi uráčí ozvat
.
Vendulka, tvoj príspevok zo včerajška čítam až teraz. Ja sa s objednávkou u nich moncujem už druhý deň.
Včera mi najskôr celá stránka padala a dnes mi ich systém nezoberie platbu. Nemám PayPal, platím kartou.
Ako mi to nezoberie platbu, tak mne sa nezobrazí ani objednávka. Asi to nechám tak a skúsim až o niekoľko dní. Ale je to na šľaktrafenie! O objednávke uvažujem už niekoľko dní a keď sa rozhýbem, tak toto. ![]()
Možno na svoju objednávku nebudeš dlho čakať. Aj mne sa už u nich stalo (2x), že mi poslali mail, že vôňu nemajú, ale potom ju do 2-3 dní vždy poslali. Držím ti palce.
Mně platba kartou u nich nešla už na jaře. Ale to mi prošel alespoň ten PayPal, tak jsem jim ani nepsala jako teď.
To věřím, že je to k vzteku. Ale asi bych tu objednávku odložila o pár dní, pokud tě třeba časově netlačí využití slevového kódu. Podle toho, co mi psali, se jim povedlo zprovoznit zatím jen ten PayPal.
Mně akorát na essenze a vlastně i na ALZD dlouhodbě štve to, že nemají tu dostupnost vůní vázanou na sklad, aby zákazník viděl, jestli ji fakt mají nebo ne. Už jsem jim to psala několikrát německy a jsem přesvědčená, že nebudu ani zdaleka jediná. A furt nic
.
Teď mi odpověděli, že dodávku s mojí vůní očekávají buď v půlce, ale taky až možná koncem tohoto měsíce. To je teda rozpětí! Jako bych si to sama sobě předpověděla![]()
.
Díky, to držení palců budu docela potřebovat, Mně samotné by to bylo samozřejmě fuk, jenže v té objednávce je i jeden vzorek pro Miju. I proto jsem schválně objednala s takovým předstihem, abych jí ho stihla předat 1. srpna na dalším srazu. Takže musím doufat, že do dvou týdnů jim snad ta vůně přijde.
Wendulko, se mnou si nedělej hlavu:) A hlavně až ti písnou, že je balíček na cestě, dej vědět. Jsem sice v cizině do 23.7:, ale pak ti hned odešlu požadovanou částku![]()
Neboj, dobre to dopadne. Ked som sa ja pytala, ze ako dlho budem cakat, tak mi napisali, ze cca 14 dni a bum! A ozaj za 2-3 dni som uz mala sledovacie cislo zasielky. Mne u nich karta funguje. Naposledy som objednavala tusim koncom marca.
O ALDZ mi ani nehovor. Raz som na zasielku cakala vyse mesiaca. V obchode furt prepisovali a posuvali datum naskladnenia. Normalne ma presla chut na tu vonu a nakoniec ozaj skoncila na muzovej policke a tusim ju nenosi ani on. Ale to uz bolo davno. Mozno sa zlepsili, davno som tam neobjednavala.
O.K. Beru na vědomí.
Já jsem původně počítala s tím, že ti napíšu dnes, ale když odpověděli, že se to takhle blbě protáhne, tak to samozřejmě nechám teprve, až když o nich přijde potvrzující zpráva, že všechno odeslali.
Na Neos1911 teda zdaleka "nemají"! Z Itálie za 2 dny
Ale bohužel v Neos nenabízejí všechny značky:(
Děkuji![]()
Díky. Doufám, že máš pravdu.
No mně tak karta do loňska taky fungovala, až letos začala blbnout
.
Fakt? Tak to mě mrzí. Já zatím nejdéle čekala na stovkovou Ibitiru v době, kdy se nedala jinde sehnat a neměli ji online v e-shopu. To trovalo asi měsíc, ovšem důvodem bylo, že v Xerjoffu měli celopodnikovou dovolenou. Jinak v případě vůní uváděných jimi skladem a neměli je, ta čekací lhůta u mě nepřesáhla nikdy 2 týdny.
No kdyby mi to prodlužovali jako Tobě, to bych se rozhodně taky nakrkla a neměla z vůně už vůbec radost.
Ale aj na Essenza vedia byt sikovny. Naposledy mi balicek prisiel tiez za dva dni. Vonu ktoru chcem nikto iny nema a druhu co som si vysnila maju na ALDZ vypredanu. Aspon usetrim ![]()
Však oni ji někde dostanou, nebo se Essenza posbírá a ty budeš spokojená a o něco chudší, Vierka:) Ó, jak to všechny prožíváme stejně!![]()
Tak to je fakt zvláštní, že to postihlo tolik parfémových e-shopů naráz
.
Návštěva Vavavoom mě čeká už příští týden. Nemůžu se dočkat
.
Aha, tak to je možné, že jsem se na jaře na té essenza nobile nejspíš trefila tady do toho. Tak snad už to příště zprovozní, protože když k tomu člověk ještě přidá to, že některé ty vůně vlastně vůbec nemají skladem, tak je to opravdu o nervy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.