Tak kauza essenza nekončí a už začínám být fakt naštvaná. V pátek dopoledne se mi ozvali, že tedy vůni už mají, nicméně najednou, že nemají dva z mnou placených vzorků a že jim mám dát vědět, jaké chci náhradní. Odpověděla jsem obratem. Reakce ten samozřejmě žádná, jestli tedy ty náhradní mají anebo mi za ně tu část peněz refundují.
V pondělí opět bez reakce, takže jsem jim v poledne napsala, že 24 hodinová lhůta pro slíbenou reakci z jejich strany uplynula, že bych ráda věděla, na čem jsem - je zajímavé, že když jsem chtěla za objednávku zaplatit, tak reagovali během chvilky.
Odpověď přišla až odpoledne, že o víkendu nepracují a že balíček pošlou dnes. Tak to mi bylo jasné, že o víkendu nepracují, chtěla jsem jen odpověď, jestli tedy ty náhradní vzorky mají nebo ne, ale nechala jsem to být. Nicméně zpráva o expedici samozřejmě nedorazila.
Načež jsem jim dnes v poledne psala znovu, že včera mi slibovali expedici, ale číslo zásilky neposlali, zda tedy expedovali včera nebo až dnes.
Následovala odpověď, že najednou prý ještě chystají ty dva náhradní vzorky - od pátku
- a číslo zásilky mi pošlou dnes odpoledne.
A co myslíte? Ano, zase nic neposlali
.
Kdyby mi napsali v pondělí rovnou, že na expedici potřebují víc času, tak bych sice mrmlala taky, no nějak bych to už rozdýchala.
Ale vědomě lhát zákazníkovi a hned dvakrát po sobě, to už považuju za nehoráznost
.