...a já už vím, co bych brala.
Ale zas na to nemám ty pitomý prašule![]()
![]()
Já jsem v takovým stavu už delší dobu. :/ Nějak z nich nemám tu radost a naopak bych uvítala pár vyhlídnutých nových kousků.
A tak je to ale pořád dokola, jelikož zaboha nejsem schopná nic spotřebovat.
Ja mám zas stav, že toho mám priveľa na to, aby som sa z toho dokázala tešiť, ale neviem sa toho nejako zbaviť a napriek tomu nedokážem prestať nakupovať, keď sa zjaví niečo, čo už dlho vyzerám...teraz mám na ceste Violette a Royal Muska...
Tento týždeň mi dorazili zásielky vzoriek z Essenza Nobile aj dva balíčky od Surrender to Chance, počiatočná radosť veľmi rýchlo opadla - vôbec nič sa mi nepáči a stovka je v pr....eli!
...a ja niečo nové potrebujem, keď už nemôžem mať to, čo by som chcela...![]()
Koukám, že v tom asi nejsem sama. Momentálně bych si nechala L. Lempicku, Narciso Rodroguez Essence Eau de Musc, 31 RC, Mon Précieux Nectar a určitě Shalimar(dobře, je jich 5) . Ono mě ta asi za chvíli zase přejde (doufám), ale netvrdím, že bych si něco nového zase nekoupila![]()
![]()
Báb příšerdou rýbu...![]()
Rychlej nástup. Hlava třeští. Na příštích pár dní mám tedy utrum. ![]()
Manžel také, takže já jsem v očekávání. Mne se chytne každá špatnost![]()
u nás malý..bol v škole týždeň...za tento polrok bol viac doma ako v škole, prvák...kebyže nečíta a nepíše sám od seba, tak si to môžem hodiť....
Kurňadrát, spadla mi na zem krabice od bot plná vialek a vzorků. Na dlažbu. V obýváku. Už tu přes hodinu vytírám a větrám. Myslim že tak dva tři dny se nebudu vonět....
Můj malý capouch si ke mně dnes čichnul (testovala jsem Chocolate Greedy): "Maminko, krásně voníš. Voníš líp jak ho@no!"
To má být kompliment?
Jako vážně? A kolegyně v práci si stěžovala, že je to tam jak v cukrárně. Já snad nedostanu nikdy kompliment na parfém.
deti sú na nezaplatenie
Můj malý capouch si ke mně dnes čichnul (testovala jsem Chocolate Greedy): "Maminko, krásně voníš. Voníš líp jak ho@no!"
To má být kompliment?
Jako vážně? A kolegyně v práci si stěžovala, že je to tam jak v cukrárně. Já snad nedostanu nikdy kompliment na parfém.
Cha, cha, on to asi myslel dobře. Moje dcerka mi často říká: "Maminko, ty smrďovoníš." Zvláště, když mám na sobě nějaký parfém s oudem, výraznější orientálku apod.
Mám na sobě cca 12 střiků 450 a dalších asi 5 jsem ještě v zoufalství prskla na oblečení. A cítím jen slabounký závan. ![]()
Já měla teď rýmu víc než dva týdny a ještě pořád necítím úplně na 100%
Ty bacily jsou nějaký zmutovaný ![]()
Já právě žádnou rýmu nemám a neměla. To jen ta 450 je tak slabá. Už ta původní neměla nic moc výdrž, ale "nová" v černém flakonu je už úplná tragédie. Vendulka mi na srazu potvrdila, že je nejspíš opravdu slabší.
A zrovna tahle vůně se mi taaaak strašně moc libí.
Jdu vracet na Parfums Chloe Love.
Takovou slabotu si mohou strčit za klobouk. Co to tam prodávají ?
Slabej kousek?
Love, Chloe mám taky z Parfums. Stěžovat na sílu si nemůžu...i když, je trochu zrádná. Já ji po chvíli skoro nevnímám, ale lidi okolo ji cítí na metry ještě hodiny po navonění. ![]()
Slabej kousek?
Love, Chloe mám taky z Parfums. Stěžovat na sílu si nemůžu...i když, je trochu zrádná. Já ji po chvíli skoro nevnímám, ale lidi okolo ji cítí na metry ještě hodiny po navonění. ![]()
No já ji několikrát testovala v kamenkách a fakt je to něco úplně jiného.
Kamarádka má totéž s tou Love Florale, akorát ji nevrátila.
Od minulého týdne léčím infekční zánět spojivek. Od včerejška se k tomu přidalo intenzivní pálení nosní sliznice. Nic moc se neděje, jenom nic necítím. Ale opravdu nic ...... A uvědomila jsem si to včera, když jsem se vydala do Institutu konečně vyzkoušet obě verze "svatebních vůní. Na jedné ruce EDP, na druhé extrait a ani jeden čichový vjem
.
Tak jen doufám, že tento stav je přechodný........
Mám na sobě cca 12 střiků 450 a dalších asi 5 jsem ještě v zoufalství prskla na oblečení. A cítím jen slabounký závan. ![]()
No prosím tě, a to jen venku nebo i doma?
Já zrovna tu svoji 450 mám dneska na sobě a je fakt, že venku, když jsem v pohybu, tak ji necítím, ale když se zastavím anebo když se jí takhle jako ty osprchuju v interiéru, tak jí cítím úplně bez problémů. To bych si bývala tipla, že při takhle větším množství se ta intenzita už srovná.
cinkja: To je smůla. Tak ať to brzy přejde, protože to přímé porovnání opravdu stojí za to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.