Ivona.dv Tak super, vítej mezi příznivce Caronů:)
Stěžovací parfémový koutek
Moje milé, jdu s tím za vámi, protože je zde lepší klima:
Dopoledne jsem si koupila Rose Flash. Sedla jsem si s ním na kafe a chtěla si užít nádherný den. Volala mi jedna z mých nejlepších kamarádek. Sdělila mi strašně smutnou zprávu, málem jsem nepřežila cestu vlakem a doma se rozbulela jak mimino. RF je teda opravdu vykoupen hrozným zážitkem, tak já si to asi nedokážu nespojit. Ale budu to brát tak, že RF mi bude připomínat tu osobu, která opustila svět. Chce to novou recenzi.![]()
Luna Jo, zlatíčko, tomu se říká život
Ta s kosou je nekompromisní. A čím dál blíž a houšť!![]()
Za chvíli budu při těch hrozných zprávách říkat:"Ještě že nám se tentokrát vyhnula!"![]()
Luna Původně jsem ti chtěla vyčinit, proč jsi se neozvala, že jsme na to kafe mohly spolu (mám dnes nečekané prázdniny), ale asi to mělo být takhle. Rose Flash se sice dostala do nečekaně smutného kontextu, ovšem jak píše Korsičanka , to je sama podstata života, tak snad na vůni nezanevřeš.
Fleur Ano, chtěla jsem se ozvat, myslela jsem na tebe celou dobu, ale byla to rychlá a nečekaná akce. A ve vava bohužel nebyla ani Lucie, chtěla jsem ji pozdravit a případně prohodit pár slov. Tak ten nákup ani nebyl tak příjemný, jako když tam ona je. No asi to tak mělo opravdu být. Rose Flash pro mě teď bude vzpomínkou na mou kamarádku, se kterou jsem strávila celé dětství a dospívání a vídaly jsme se i potom. Bylo jí teprve 38.![]()
Korsičanka Já vím, poslední dobou obchází nějak často...![]()
Luna To je smutná ztráta...
Luna Psala jsem Ti na e-mail, ale i zde Ti chci vyjádřit lítost. Ani nenacházím slova, žádná vhodná při takovém otřesu nejsou ... Drž se! ![]()
Luna je mi to ľúto.
Luna to mě mrzí, někdy věci dopadnou jinak, než jsme si představovaly..
Luna upřímnou soustrast :(
Luna Špatný rok nějak to letos kolem sebe víc vnímám. Rose Flash ti bude slušet, tak jí spoj s dobrými a krásnými vzpomínkami.
Luna Ach jo, to mě mrzí, holka
.
Luna Ach jo, tak to se ten nákup nečekaně zvrtnul...
. To je mi líto, život není spravedlivý..
To je mi moc líto. Myslím na tebe...
Divné období, smutné zprávy jedna za druhou, tak nějak všude, jako by měly navrch... Snad bude líp.
Korsičanka Fleur slniecko alibi Dalia janejane domenica Renusatko Dekuju
Uz je to trochu lepsi, prvotni sok je za mnou. Dnes mam sraz s jeji sestrou, ktera mi v ten ctvrtek volala. Predam ji tenhle obrazek, ktery jsem za tu chvilku vyrobila, je to teda oriznuta verze, uplnou dam na blog. A uzivejte kazdy den!![]()
Luna Veľmi krásny...![]()
Luna Nádherný obrázek!
Luna Lepší poctu si jí vzdát nemohla
!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje