Komplimenty

09. srpna 2014 04:19
Offline Korsičanka blogger
13327 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 21:04

Fleur Mirka Já na vůni koukala a říkala jsem si, že právě ty maliny způsobily kompliment. Samozřejmě na správné nositelce

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 10:04

Renusatko Je to skutečně hezká vůně a připomíná mi trošku takový ten elegantní styl 90. let (třeba původní Gio od Armaniho), ovšem v moderním neotřelém provedení s exotickým šmrncem.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 09:01

Fleur Korsičanka Nejsem moc čichově v kondici (asi léky), ale že bych čichla a řekla "maliny", tak to ne. A taky jsem si je tam přála. Je to příjemně kyselé ovoce, žádná marmeláda. Rtěnkový akord postavený na ovoci, místo častějšího kosatce. Pak určitě pačuli a pižmo... potřebuju se s ní víc seznámit. V recenzích zmiňují (a zavrhují) podobnost s BR 540. Znám jen extrait a ve For Your Love je podobný náznak krvaveho pomeranče nebo krve. Pokud to někomu vadí, tak nedoporučuju. Je to dospělá ženská vůně, podle mě zajímavá a povedená. Nic generického, laciného nebo za každou cenu divně originálního. Pro mě vykročení z mých obvyklých unisex dřev, pryskyřic a oudů, dobře nositelná mezi lidi.

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 13:39

Mirka Děkuji za odpověď!

Nechceš ji zkopírovat jako recenzi, aby to bylo uloženo hezky u vůně?

13327 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 14:04

Mirka Aha, tak ale tvůj popis zní zajímavě, vlož ji do recenzí.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 15:26

Fleur Korsičanka jako recenzi bych ji ráda víc propracovala a asi nemám oprávnění, recenze jsem psala naposled před lety na A.

13327 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 15:40

Mirka Co to znamená - nemám oprávnění? O vůních tu čteme rádi všechno. Věř si a šup sem s ní.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 16:20

Korsičanka si matně pamatuju, že první recenze schvalovala Vendulka nebo tak nějak.

13327 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 16:37

Mirka Na to, jak jsi mladá, toho teda pamatuješ hodně

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 17:31

Mirka Myslím, že to už dávno neplatí. Prostě si otevři vůni v databázi a připoj pod ní komentář. Byla by škoda přijít o tvé postřehy .

Offline salvia
příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 22:37

Dostala jsem pochvalu na Lutensovu  Ambre Sultan s dovětkem: Tuhle bych klidně nosila. Hlášeny byly santalové tyčinky. Pro mě překvapivé, ale já tam taky nemám obligátní býlí, jen truhlárnu, dřevo, hobliny a pryskyřice.

Samozřejmě vím, že je krásná, ale reakce na ni bývají, spíše než rozporuplné, značně negativní. O to více potěší pochvala.

Offline Mha
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 10:15

Asi jsem dostala pochvalu za 4711 Rose a Tea rose. 

Takové hlasování nohama:)

Prostě ty dva flakonky zmizely.

Ty děti... 

Offline slniecko admin
19333 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 15:26

Mha jeden parfumér mi svätosväte tvrdil, že ak majú deti radi vôňu ruží, tak to značí, že majú šťastné detstvo.

No. Je to len jeho názor, ale dá sa tým utešovať, nie?

Offline Mha
příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 15:36

slniecko

Děkuji, zrovna dneska to potřebuji slyšet. 

Budou mi ty pubescentni výstupy chybět, až budou všichni dospělí?

Jdu se zlít (parfemem, samozřejmě)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 15:47

Mha Slyšela jsem, že umístit dítě do babyboxu není omezeno věkem, pouze ten rozměr je limitující. Tak kdybys někdy potřebovala.

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 15:49

salvia Já mám ambru ráda, ale tuhle Lutensovu v oblibě zrovna nemám (cítím v ní polévkové koření, ale rychle to zapomeň, protože tam samozřejmě není ). 

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 15:51

Mha Vůně ti chybět nebudou, ale ty puberťácké výstupy ano .

Offline Mha
příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 16:00

Kan

Hmmm, všichni mají přes metr osmdesát... Možná mají někde nadměrné odberne místo.

Fleur

Offline OliveOyl
1955 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 16:21

Mha tím spíš by si měli dávat bacha. Dostatečně naštvaná matka puberťáka do boxu nacpe,ale aby ho pak někdo vylámal ven...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 16:32

Mha Tak metr osmdesát tam nenarveš, se obávám. Tak jedině zkus nadhodit výměnu manželek, to se utíkal schovat i starej hluchoslepej kocour. Posílám ti můj oblíbený obrázek.