Jo, třicet let!
Já ji kdysi objevila hned jak vyšla, na jedný tetině v Rakousku, úplný zjevení to bylo... jak to nemám ve zvyku, podrobila jsem tetinu výslechu a na místě jsem ji musela mít. A to tehdy tam byl docela drahej špás - možná, jak píšu vedle, by mi ta Dune tehdy za tu ledvinu stála! Jedna z mála...
Komplimenty
...mě dnes pochválila sestra, že prý nádherně voním! A co, že to prý je.?.
Tak jsem se napřed zeptala, jestli cítí spíš mýdlo nebo růže a dřeva.?.
Nebyla si jistá, prý asi oboje..?.
Tak jsem jí na jednu ruku stříkla Chanel No 5 a na druhou Satin Mood.
No, Chanel - to byl úplný propadák s její chemií, jen překvapením nelibě krčila nos, Francis Kurkdjian se jí líbil.
Ale ta kombinace na mně je prý úchvatná...
![]()
Na letošním Designbloku byla holka, která tam představovala svoje parfémy. Docela se mi líbily, tak jsem si jeden nechala nastříkat na ruku. Přišla jsem domů a manžel se mě ptal, čím voním, prý je to moc krásné. Překvapením bylo, že ruka voněla ještě druhý den, a to i po sprše. Slečna prý sídlí na Novém Světě, tak se tam budu muset vypravit :-).
Tak mě napadlo, neuděláme sraz někdy tam, jako v době covidu? Dáme si víno a půjdeme zkoušet parfémy? :-)
999 prosim, nevies jej meni, alebo nazov znacky? pripadne, ak si chces nechst ako prekvapki, nenapises mi to, prosim, do spravy?
999 Nový Svet myslíš obec na Slovensku?
Ne, Nový svět na Hradčanech.
999 á, aha, jasné. No som zvedavá, co na to poviete!
jerry aha, ďakujem
999 To je dobrý plán.
Vyzkoušela bych! (asi ale nejdřív koncem října - jestli mě pustí ten mor tak jsem pryč do 22.)
Cos měla za složení?
barbucha růže, pepř, trochu kostela... :-).
Mno... to nezní zle!
Po dlouhé době jsem vytáhla Jersey a hned utržila v parcelshopu kompliment, jak krásně voním. A to na dálku 2-3 m
Budu muset ty Chanel Exclusifs zas vylovit ze sklepa![]()
Jsou krásné, teď by se mi líbila Misia (a je mi jedno, jestli EdT, nebo EdP).
woman27 U Misie je to opravdu jedno-siláž obou stejná.
Překvapivě jsem dostala kompliment na vůni hned při prvním venčení, zpravidla to bývá až u posledních molekul. Vracela jsem králíka, a majitelka, že krásně voním. For Your Love.
Mirka A můžeš trošku přiblížit, jak voní? Ve složení má maliny - jsou tam cítit?
Od svého nákupu jsem dostala už třikrát kompliment na Delhi. Od různých lidí.
Já si koupila jen 10 ml, takže už mi jede 30![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje