salvia tak první včerejší nastřiknutí mě úplně nepřesvědčilo, ach jo. Ještě tomu dám teda šanci jednou nebo dvakrát, ale nevím nevím (Ishq al shuyuk gold. ).
Komplimenty
Fleur to ja uz prave nedoufam, ze se ta stara klasika vrati.
jerry ja jsem se inspirovala a budu tyhle me poklady vic pouzivat, protoze do hrohu si je nevezmu. ![]()
Femme_fatale Určitě je používej! Máš na poličce krásné vůně (Safari, Skin, Balmain
), byla by škoda jen je archivovat a nenosit.
V minulých dnech jsem dostala opakovaný kompliment na Spiritueuse Double Vanille. Přitom pořád zkoušim néjaké novinky a třeba tahle se mi zkazila. Naštěstí jen zbytek v kabelkáči![]()
Renusatko Guerlainy se mi nikdy nedařilo dlouhodoběji skladovat, pokud se nejednalo o originální flakón v krabičce. Odstřiky měnily barvu (L´Instant například zčervenal), konzistenci i vůni.
Fleur Já je mám právě uzavřené v těch originálních. I tam mění barvu i vůni. Vždycky si dám trochu kvůli tomu do kabelkéče a mám to třeba v práci. Tohle už se změnilo moc. Myslela jsem, že jen v hadičce, tak jsem se našplíchla víc. Po třeba půl hodině byla vůně ok, ale v té první hodině hodně alkoholu a dokonce jakoby oudový ocásek, takže trochu děs.
salvia tak první včerejší nastřiknutí mě úplně nepřesvědčilo, ach jo. Ještě tomu dám teda šanci jednou nebo dvakrát, ale nevím nevím (Ishq al shuyuk gold. ).
To mě mrzí. A víš, co vadí/ilo?
Navoněná naježenou Amber Oud Tobacco Edition jsem byla v práci pochválena za neobvyklou a krásnou vánoční vůni. Hřebíček v několika podobách je v ní skutečně excelentní a ta vanilková fáze tak nevýrazná, že vůbec nevadí.
V dnešním mlžném mrazu to byla ideální zahřívací vůně. A já budu nadskakovat do léta zvědavostí, co s ní provede letní teplota.
salvia mno, úplně ne. Dala jsem 3 střiky, vydržela dlouho, v řádu hodin, a byla děsně otravná. Ovšem druhý den při ulehnutí jsem z polštáře cítila semišovo-jakýsi závan, a ten byl jemnej a prijemnej. Druhý pokus byl jeden střik vzadu pod vlasy, a to nemělo žádný efekt, nebylo cítit vůbec. Tak uvidím, co s tím.
a byla děsně otravná.
Z té potenciální otravnosti mám obavy i já - vůně se mi moc líbí, ale drží na mě tak dobře, že by mě zválcovala.
jerry drží dost a bojím se, aby to pro me nebyl bolehlav. Ale pořád ještě nejsem rozhodnutá a zkouším.
salvia mno, úplně ne. Dala jsem 3 střiky, vydržela dlouho,
Aha, já obvykle stříknu tak 4 - 6x. Zápěstí, pod uši, výstřih a pod vlasy. Lebedím si v ní, voní. Okolí si nestěžuje i když se mnou sedí v kanceláři, takže asi v pohodě. Budu někde mezi Tebou a @Antje nebo @Miru.
Mám pro to koření slabost. Habanita L' esprit, AP L' agent, teď ta Tobacco Edition.
salvia dobrý, no...6 střiků by mě asi zadusilo:-) Bane, dala jsem teď dva a stěží něco cítím.
Lenka22 hmm verze 3 střiky moc a 2 málo... k tomu už se těžko hledá zlatá střední cesta
.
salvia diky, pritvrdim![]()
Kterou mas Habanitu, tu puvodni nebo tu svetlou?
salvia viď? Nějak si s tím poradím, je to taková příjemně fajnová starost:-)
Kterou mas Habanitu, tu puvodni nebo tu svetlou?
Mám L'esprit - bílou. Ta je tedy taky nádherná. Podle mě narozdíl od IaShG nositelná jen od dubna do září/října. Už jsem to psala někde, myslím, že v recenzi ke Cuir od Molinarda. V nižších teplotách, tak pod 10 °C, z ní leze otřesný odér - cigaretový kouř pevně usazený v oblečení, což jí v našich zeměpisných šířkách trochu diskvalifikuje.
salvia to zni moc zajimave, musim vyzkouset!
Dekuji![]()
Platnost některých parfémových zákonů se pravidelně potvrzuje - např. "Čím se hladina ve flakonu blíží ke dne, zvyšuje se počet komplimentů".
Tentokrát Ishq Al Shuyukh Gold
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje