Komplimenty

09. srpna 2014 04:19
Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 17. února 2025 14:24

Včera jsem si tak řekla, co bych tak do toho mrazu vytáhla...A na první očich to vyhrála stará dobrá Ambre od L'Occitane. Mám ještě úplně tu první variantu. A dnes následovala smršť pochval! A to i od kluků!!! No aspoň 5 žáků mi tu vůni pochválilo. 

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 17. února 2025 18:16

Luna Mají dobrý vkus! Škoda, že v L´Occitane se těch původních vůní nedrželi. Já kdysi sbírala pochvaly na jejich růži v Eau de 4 Reines, to ovšem byla jiná intenzita (i cena) než u těch jejich současných produktů.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 17. února 2025 18:48

Fleur Tu jsem taky nosila a měla jsem ji strašně ráda.

Ambre už si znovu nekoupím, i když už jí mám jen asi 10-15 ml. A Eau d'Iparie je pořád skvělá, ale ten původní flakon mi hodně chybí. (Ten od Ambre snad nikdy nevyhodím)

Offline jerry
10887 příspěvků moje polička 17. února 2025 19:22

Luna 

Vůbec se jim nedivím - Ambre je (resp. byla), moc hezká. A líbivá v tom nejkladnějším slova smyslu.

Offline Petya Charmite
229 příspěvků moje polička 19. února 2025 22:15

Já z té řady teskním po Eau des Vanilliers. Mám ji v malém flakonu, sehnala jsem ji před pár lety za větší peníz.  A moc dobře si pamatuji na situaci, když končila.  Prodavačka mě na to tehdy upozorňovala, že si ji mám koupit, že končí. Koupila jsem tehdy jen malý flakon. Škoda,  měla jsem si nakoupit zasoby, ale tenkrát jsem byla chudý student.... no nic, jdu si ji stříknout na zápěstí na dobrou noc...

Offline rozarka
4196 příspěvků moje polička 13. března 2025 09:32

Včera na Fahrenheit, přestříkávala jsem manželovi  na pár dní do letadla a to, co mi ulpělo na rukách mi na masáži vyneslo poklonu

Offline Korsičanka blogger
13327 příspěvků moje polička 13. března 2025 11:29

rozarka Od maséra, či masérky?Každopádně zaslouží každý kompliment gratulaci

Offline rozarka
4196 příspěvků moje polička 13. března 2025 12:56

Korsičanka masérky ;)

Offline Korsičanka blogger
13327 příspěvků moje polička 13. března 2025 13:37
Offline stes
8821 příspěvků moje polička 24. března 2025 15:43

Včera na EDP Irrestesible.

Offline jerry
10887 příspěvků moje polička 24. dubna 2025 21:12

Prý mi to v kanceláři krásně voní kytkami....no nevím, Karma je největší parfémový nářez na mé poličce v historii a kytky? (a že by se u mě zrovna dneska střídaly příznivkyně pačuli, se mi nějak nezdá). 

Fleur

Tvoje recenze mě pobavila už před lety a musela jsem Karmu vyzkoušet taky - a je to výjimka potvrzující pravidlo, že co se líbí tobě, můžu si já koupit i naslepo. A naopak - co se ti nelíbí, nelíbí se mi obvykle taky. 

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 08:54

jerry Budu se muset odhodlat zopakovat zkoušení, třeba to po letech přehodnotím .

Offline Miru
16205 příspěvků moje polička 04. května 2025 13:29

...tak dva dny v práci a hodně komplimentů na

Concrete Comme des Garcons

Momentálně ji vnímám ve dvou možných rovinách - 

ta, co chválí, je podle mě, vnímaná jako

vzdušně krémová, mléčně cedrová růže.

A ta, co mi po delší době zůstává na pokožce, je

podprahově, oxidem provzdušněný/třpytivý, medovo mléčně krémový santal, téměř pěna z něj...

Obě ty roviny jsou poměrně dost sladké, ale současně právě s jakousi vzdušností, lehkostí

...vůně je laskavá, vlídná, a současně si drží jistou distanc

Offline alibi blogger
4197 příspěvků moje polička 04. května 2025 14:02

Miru jednu dobu jsem o té vůní uvažovala, ale pak jsem se trochu zalekla

Offline Miru
16205 příspěvků moje polička 04. května 2025 14:09

alibi 

...čeho jsi se zalekla.?

A co naopak se Ti na ní líbí.?.

(ono je opravdu rozdíl ji jen zkoušet, byť z velkého vzorku a nebo ji na sobě mít, po celém těle a vnímat ji v delším časovém horizontu. Chci říci, že tím samotným nošením se stává velmi snadno nositelnou, jakoby mojí součástí, jako by o mně něco jemně dodávala, jen mě mírně dokresluje, přívětivě. 

Jiné vůně se chovají jinak...)

PS: mně se líbila hned, od prvotního vyzkoušení. Mě naopak právě odrazovalo od pořízení to, že se mi jako líbí moc, tak aby mě event. nezačala nudit. A ne. Je to takový skoro narkotický...

Offline alibi blogger
4197 příspěvků moje polička 04. května 2025 21:57

Miru pro mně byla znepokojivá, pořád to nutilo můj mozek ji zkoumat, až mi to nedělalo dobře. to, co mě na ni zprvu zaujalo, mě asi ve výsledku odradilo 

Offline Miru
16205 příspěvků moje polička 05. května 2025 04:17

alibi 

...znepokojivá - to se mi líbí.

Ano, když na to člověk přijde, na podstatu, už ji nemusí zkoumat a jen si ji/v ní užívá...

Offline jerry
10887 příspěvků moje polička 05. května 2025 18:15
Reakce na alibi:

pro mně byla znepokojivá, pořád to nutilo můj mozek ji zkoumat, až mi to nedělalo dobře. to, co mě na ni zprvu zaujalo, mě asi ve výsledku odradilo 

​Tenhle pocit znepokojení/znervóznění znám - takto to mám s Baccaratem.

Ale na jiných mi voní bez výhrad.

Offline Miru
16205 příspěvků moje polička 05. května 2025 19:03

jerry alibi 

...jak znepokojivá.?.

((Pro mě, když je vůně relativně znepokojivá, tak je to dobré znamení, vnímám to jako přitažlivé, zkoumání hodné, event. potenciál pro koupi.

Jinak - buď se mi vůně líbí nebo nelíbí, nebo je mi ukradená, nebo se mi nelíbí extrémně(Light Blue, Karma Lush). ))

JAK je pro vás znepokojivá vůně, co vám to "dělá"..?., co vyvolává za pocity.?.

Offline jerry
10887 příspěvků moje polička 05. května 2025 19:10

Miru 

U mě znepokojení ve smyslu "nevím, jestli se mi líbí/nelíbí" nebo "chvíli líbí, chvíli ne". A to je přesně to, co mě znervózňuje.

Jinak mívám na vůně jasný názor - líbí/nelíbí, chci/nechci, potřebuju/nepotřebuju.