...tak to jsi asi poměrně často v rovině strachu..?., nebo minimálně napětí.?.
Komplimenty
alibi ...a do výstřihu se nevoním, to bych nezvládla. některé vůně dávám klidně jen na kolena
To je sranda, Li, když si představím, že bych tě nastříkala jako sebe - za uši, vzadu pod vlasy na krk, výstřih, loketní jamky/zápěstí a někdy i spánky...To bys normálně umřela![]()
Korsičanka tak třeba nějakou jasmínovku? rovnou bych brala prášky na bolest :D. ale takovou 1979 New Wave jsem sama od sebe dávala 12 střiků na ruce a za krk. do výstřihu fak nikdy :)
alibi New Wave mám od tebe vzorek a musím se hoooodně snažit, abych ji na ruce cítila![]()
Korsičanka no právě :D
Já střiky úplně nešetřím, u některých vůní mám ale obavu, abych někomu nevadila. Nebo když jdu někam, kde se dá předpokládat bližší kontakt např u doktora, na masáži.
Kdybych byla odkázaná je na jeden jediný parfém, mohlo by okolí trpět, jak bych už ho sama nevnímala.
Dneska v knihovně jsem měla vtipný zážitek. Jdu po schodech, přede mnou jde hezky navoněná paní a říkám si: Tu vůni znám, něco mi to připomíná, jen si teď nějak nemůžu vzpomenout co. Taková ta sladší růže, lehce do lokumového orientu...A pak stojím u regálu a vybírám si na léto nějaké knížky a přijde za mnou ta paní a říká: "Já vás tady chvilku pozoruju a vy máte nějakou krásnou vůni a víte co...Já to znám, jen si nemůžu vzpomenout, co to je!" A já říkám: "Já mám dnes L'Interdit, ten černý. A vy máte taky něco hezkého, co asi znám a nevím, co to je." A už to vím. Byla to Delina, což jsem v naší díře, kde netopýři dávají dobrou noc, nečekala. Tak jsme se navzájem pěkně pochválily.![]()
Luna To je moc hezký :-).
Luna to je super!
Luna Půvabná situace!
Čekala jsem ještě pointu, že máte ve výsledku obě dvě stejnou vůni, jen na každé je cítit jinak
.
To je krásný kompliment, já mu rozumím. Tak "vibe" by se mohl líbit a "fity" už asi pro děcka nejsem![]()
Já jsem nedávno dostala kompliment od osmačky na Palatine (Parfums de Marly).
woman27 pozor, fity znamena zkratka pro "outfity", takze se ji libi moje hadry.![]()
Luna Tak já už jsem totálně mimo, já bych jim ani nerozuměla
. Ale výzkumy ukazují, že užívání mnohých anglicismů se rychle mění a už třeba jen pětiletý věkový rozdíl mezi mluvčími může představovat problém.
A včera mi byla pochválena Hesperia
.
...dnes, poprvé mezi lidmi,
v Bille, ve frontě u pokladny jedna paní a její monolog ke mně:
"...můžu se, prosím, zeptat, čím to voníte.? To je tak zvláštně krásný!. Já jako hned tak někoho nechválím, ono taky kolikrát není ani co... Ale tohle je moc příjemný, jako se to za vámi moc pěkně táhne. Nic takového jsem ještě necítila, ale je to pěkný, fakt hodně.! Něco jako kdyby arabského, ale nee... Jako opravdu nádherný..."
Když se paní nadechovala k dalším komplimentům, tak jsem jí, samozřejmě velmi potěšena, opakovaně děkovala...
Oud Voyager Tom Ford
(a to mám pocit, že se drží pouze u těla. Takže radost o to větší...)
![]()
![]()
Po 2 dny na karlštejnském vinobraní opakované komplimenty na Lost Cherry.
Vytiahla som dnes po rokoch odstrek c.p. Samsara a okamzity uspech, tak ako kedysi. Preco tieto extraity prestali robit, fnuk...
slniecko Ještě kapku od tebe ve vzorku mám![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje