Tak ja nehadam, jen musim rict, ze komu jsem davala pricichnout, nikdo se s nama neshodnul, ze parfem XY voni jako Salko :-) Pry takhle to voni, kdyz se pecou nejake vanilkove susenky; mamka mi zas rekla, ze to voni jako karamel
Pritom ja tam mam jasne a jednoznacne Salko.
Rébusový koutek
No však já taky, úplně jednoznačně kondenzované mléko
. A potvrzuje to i recenze na parfumo.de, akorát na fragrantice jako obvykle mluví z cesty
.
K dnešní hádance mě inspiroval tenhle krásný obraz

Hm, obraz poznávám, ale zaboha si nemůžu vzpomenout, s jakou vůní ho spojit dohromady ![]()
![]()
Jé, už mi to možná docvaklo. Salomé (Papillon Artisan Perfumes)
?
Nějaká Salome![]()
ještě jedna vánoční hádanka

Teint de Neige? Ale toby asi bolo moc ľahké...
Hm, jestli moje myšlenkové pochody fungují i tentokrát správně, když teda říkáš, že vánoční, tak tahle fotka by úplně seděla na Nuit de Noël
(Caron).
Už jsi hodně blízko. Vánoce ano, teď už jenom "kde"
.
Aha. Takže Noël au Balcon (Etat Libre d´Orange)
?
Jo
. Zrovna ji zkouším.
To byl můj druhý tip. Ale napřed jsem to zkusila s tou nocí, páč ta se mi tam líbila víc
.
Každopádně se ti to s tou hádankou zase povedlo
.
Tak to budu zvědavá na recenzi. Mě u téhle značky ohromně fascinujou názvy některých jejich vůní, ale zatím jsem si netroufla žádnou zkusit, protože andry jednou jednu tak strašně sepsula, že mě to odradilo.
Tak já bych měla taky jednu hádanku.

Bal a Versailles...?![]()
Anonimo Veneziano
Nějaká Masque
Teoreticky jsi z vás tří nejblíž. Význam má ale jen ta budova, uvnitř které se ten velký plesový sál nachází, kombinaci s tou druhou fotkou, než že by šlo přímo o Benátky
.
Dóžecí palác... ale ten smysl ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje