No jasně, že Ipazia
od Cerchi Nell'acqua, zkouším tuhle povedenou květinovku s neovocnou tuberózou, kořeněnou hřebíčkem, s něžnou mimózou a růží už druhý den.
Jsem říkala, nehledat v tom složitosti, stačí přeložit
.
No jasně, že Ipazia
od Cerchi Nell'acqua, zkouším tuhle povedenou květinovku s neovocnou tuberózou, kořeněnou hřebíčkem, s něžnou mimózou a růží už druhý den.
Jsem říkala, nehledat v tom složitosti, stačí přeložit
.
Ma ani v päte nenapadlo, že bude mať v taliančine iné meno
...

Milly-la-Forêt
Ne, jde o to město
.
Tak nápověda

Nejsou to Mariánské Lázně
? Tak že by Marienbad (Prada)
?
Ano
, Marienbad.
Tentokrát jde o parfémový butik.

Celeste Parfums?
Ne ne, je potřeba se zaměřit jiným směrem.![]()
Dobře, tak zkoumám tu dámu. Zní to šíleně, ale mohla by to být Sylvaine Delacourte?
A Guerlain?
Je jí fakt podobná! Ale není to ona. Zaměřit se na osoby je ale dobrý je směr (nebo jeden ze dvou směrů).
Nápověda: Jde o český butik.
Pravoslavní, Rusové, jeden z butiků, který vlastní Rusové....., Karlovy Vary...
Scents Variety ?
No to mě taky napadlo, ale připadalo mi to moc jednoduché.
Mají ještě v Praze tu Royal Perfumery, ne?
To je druhý z těch směrů
. Ale Rusové to nejsou.
Madeleine
.
Madeleine
.
![]()
Madeleine jako Maria Magdalena?
Nápovědou byl ten pán úplně napravo. Je jím bývalý spolumajitel Madeleine Boris, nyní tedy jerej Borislav. Mnoho z nás se s ním setkalo osobně. Byl poměrně výraznou osobností a vyznačoval se předeším tím, že velmi pomlouval všechny značky, které jeho obchod neměl v portfoliu.
Trochu se změnil (takže na první pohled ho není snadné poznat) a jak se zdá, změna není jen fyzická.
Myslela jsem i na ty, kteří se s ním neměli možnost setkat a říkala jsem si, že přes to pravoslaví dojdou na země, se silným zastoupením pravoslavné církve a vedle třeba Ruska je napadne Srbsko a tedy Rudič, resp. Rudičovi.![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.