Luna Tak doháněj v každé volné chvíli!![]()
Fotky parfémů
Korsičanka Dohanim, vsak jsem aspon dnes nafotila tu Nin Shar
Luna Říkám si, jak bys viděla třeba Insolenci, Angélique Noire, Champs Elysées a plno dalších vůní, která mám ráda. Vždy jde poznat, když někdo tvoří srdcem. Ať už jsou to malby, básně či jakákoliv jiná tvorba. A já bych řekla, že Ty srdcem tvoříš.
Luna Mě by ještě zajímalo, jestli potřebuješ k té vůni mít pozitivní vztah. Je určitě potřeba ji znát, ale musí se ti i líbit, abys ji namalovala?
Renusatko Rekla bych, ze ne. Napriklad zrovna Baccarat Rouge jsem nikdy neocichala, vychazela jsem jen z toho, co jsem o ni cetla. A taky to bylo ovlivneno tim, ze byla pro Miju, takze jsem pracovala s temito indiciemi a doufala jsem, ze zafungujou.
A urcite bych dokazala namalovat i vuni, ktera se mi osobne nelibi, ale zase bych si v ni hledala zachytne body. Cele studium jsme vlastne museli malovat stovky zatisi s hrncema, ruznej binec, starou deku, draty... Taky jsme v tom museli najit neco hezkyho, i kdyz to byla hrozna drina![]()
Luna vida.. zrovna baccarat rouge mi ten obrázek uplně nepřipomíná, tak to možná bude tím. i když je skvělej samozřejmě. moc bych chtěla umět namalovat vůni.. to je úžasnej dar
No a když už mám doma tu mimózu, tak jsem si nemohla odpustit
...

wendulka nevěděla jsem, že se dá koupit mimóza, musím se poohlédnout. Sluší jim to spolu! ![]()
janejane Jo, řezaná mimóza se sehnat dá, ale každoročně vždycky jen týden před Vánoci, nejpozději na Štědrý den, když máš štěstí a ještě jim někde zůstane.
wendulka krása....tie farby!
viktorka_od splavu no joo furt obrazky, ale fotka Nin Shar se nikomu nelibi![]()
Mně jo. A moc. ![]()
Luna jak nelíbí? ahaaa, no to je totiž to - když se mi to líbí většinou neříkám nic. remcání, to by mi šlo
a jistě v tom nebudu sama
a navíc závidím páč jsem ji ještě - já ostuda - nevyzkoušela
Luna Když ono je to těžké. Když vidím Krásný obrázek nebo fotku, a to od kohokoliv a nejsem zrovna první nebo druhá , která prohlíží, tak nemám slova ke chvále. Neumím psát ódy, jsem spíše jednoslovná a připadám si pak, že opisuju, no.
Tak promiň.
Wendulky fotka je moc pěkná, už z ní vyzařuje naděje jara.
viktorka_od splavu no joo furt obrazky, ale fotka Nin Shar se nikomu nelibi
Nechtěla jsem tě přechválit, aby ti to nestouplo do hlavy
.
Mně se fotografie líbí, jenom mám jednu malou připomínku - trošku mě ruší švy na té červené látce. Kdyby se dala poskládat tak, aby nebyly vidět, tak je pro mě fotka dokonalá.
wendulka To se to fotí, když jsou k mání takovéhle rekvizity
!
janejane Jo, řezaná mimóza se sehnat dá, ale každoročně vždycky jen týden před Vánoci, nejpozději na Štědrý den, když máš štěstí a ještě jim někde zůstane.
V Brně na ni narazím častěji, nejen v tomto období. Loni jsem si ji kupovala až někdy v polovině ledna a letos jsem ji v květinářství La Plevela zahlédla ještě před začátkem adventu.
V Brně na ni narazím častěji, nejen v tomto období. Loni jsem si ji kupovala až někdy v polovině ledna a letos jsem ji v květinářství La Plevela zahlédla ještě před začátkem adventu.
Aha, tak to máte v Brně štěstí. Tady ani náhodou. A letos ji nedostali od dodavatelů vůbec. Prý špatná kvalita, takže se asi dostalo jen na větší města
. A v Praze se mi povedlo ji sehnat až v posledním květinářství na Můstku. Pravdou ale je, že jsem měla čas oběhnout jen to úzké centrum.
Půjčím, když půjčíš svoje
.
Dalia Díky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025