daniela No flakón má objem 1,5 littru, takže docela velký.
Fotky parfémů
wendulka Tak to už je pořádný flakón i kožený oblek ![]()
...flakon je správně dekadentní a morbidně infantilní.
Ale nehodí se do něj vůně ani jedna.
JEDINĚ úplně původní LPRN.
Renusatko Fleur Korsičanka Díky moc!
rozarka Když vidím tvou ikonku, tak chápu![]()
![]()
wendulka Je to příšerné monstrum, ten flakón s kůží...bych se jej (nebo i jeho obsahu) až bála.![]()
Hmňo, tak když vás tak rozveselila tahle, tak teď jsem fakt zvědavá, co říkáte na opeřenou La petite Robe noire Edition Legeron et Waltersperger, druhou sběratelskou edici o stejném objemu rovněž s LPRN 2012, která je na polici hned vedle
.

A povšimněte si, prosím, přes ta všudypřítomná zrcadla v La Maison Guerlain se mi povedl i malý odraz Shalimaru Indes & Merveilles![]()
.
wendulka Tak nevím, oba flakóny jsou jako rekvizita z filmu Spiklenci slasti
, po tomhle (bez ohledu na obsah, který mě také neláká) opravdu netoužím.
... a v odrazu zrcadla napravo ten "pravý objekt touhy" ... Shalimar extrait
![]()
Každopádně, ty flakóny LPRN jsou impozantní a kdyby mi je někdo nutil, přijala bych je s potěšením a v kontejneru na sklo by rozhodně neskončiliy. ![]()
wendulka ajta. první mě nijak nepobouril, ten kožený obleček je fajn, sice nechápu chrouní u víčka, no budiž. Ale tady ten podivný medvědo-pštros křížený s pterodaktylem, to je teda síla :D
...tak ten flakon s boa je nádherný.!!
wendulka "Opeřenec" se mi oproti koženému celkem líbí.
alibi Trefilas hřebíček na hlavičku
Mně to “boa” ještě trochu připomíná pavouka![]()
Korsičanka Jo! Toho s hadičkou a balónkem, který se mohl mačkat a pavouk skákal ![]()
Ale není to špatné, nejdříve jsem se lekla, ale čím déle na fotku koukám, tím více se mi líbí - a ta kombinace černé s růžovou má něco do sebe ![]()
daniela Jó, to je přesně on! Lepší jak pterodaktyl
Proto se mi nebude nikdy líbit, bohužel:(
Nie sú zlé tie flakóny, len mi nijako nesedia s tou vôňou, no.
slniecko No, Luci, promiň...jdi se mrknout třeba na vlaštovkový...
I samotné Black Perfecto je lepší.
Korsičanka áááá to zas nemôžeš porovnávať, Lalique je Lalique
. Ale v tom zmysle, že oni sa každý rok snažia niektorý/é z tých flakónov "poobliekať", tak to musíš brať trochu ako maškarný ples.
Aj keď môj zatiaľ neprekonaný víťaz týchto Guerlainovských Pièces d'Exception je jednoznačne tento:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025