Ellen Díky
.
Fotky parfémů
janejane můžeš klidně zajt na kafe a vyzkoušet
.
No a největší krasavec La Maison Guerlain
.

Líp bohužel kvůli těm zrcadlům vyfotit nešel.
Na toho se chodím dívat pokaždé... různě se stěhuje po baráku, ale vždycky ho najdu. Můj nejoblíbenější.
Nic uměleckého. Dítě by mě nepochválilo. Jen foto všech, co mám teď doma
Parádní sbírka. Mám ty flakóny a krabičky Amouage ráda. Obsah taktéž... vlastně, i ty z vůní, které se mi líbí míň, se mi líbí pořád dost. :-)
Nový bílý Shalimar Souffle de Lumière...

Tak ten je krásný.!, to mléčné sklo - áách...![]()
domenica Fotka je nádherná, vypadá andělsky. Jaký je obsah? Už jsi zkoušela?
S Amouage to mám podobně. Některé se mi líbí míň, ale všechny se mi líbí. ![]()
wendulka Taky jsem ho viděla osobně. Je to krasavec.
díky! ![]()
díky! ![]()
Mně tenhle bílý Souffle přijde nejpovedenější. Začátek má citronovější, což je jen dobře, jasmínové tóny jsou vydařenější a spolu s citrónem a vanilkou to celé chvílemi jakoby perlí. Je to pořád Souffle, žádná prudká odbočka, žádné přibližování se ke klasice, a ani to nebylo v zadání, protože Souffle je docela úspěšná vůně.
domenica Děkuji, no jsem zvědavá. Souffle má dle mého vzestupnou tendenci. Líbil se mi i ten první a Intense ještě víc, takže jsem zvědavá. Počítám, že si asi tenhle budu chtít na poličce, pokud bude povedený, protože ten flakon se mi moc líbí.
domenica Tak ten je teda nadherny! Vypada jak rozsvicena Aladinova lampicka
Bude bezne k ocichani?
domenica Krásná fotografie. A jestli je vůně tak zářivá jako na fotografii, tak se začínám těšit.
domenica Ten flakon z mléčného skla vypadá opravdu dobře
. Na vůni samotnou jsem dost zvědavá. Varianta Intense je o dost lepší, ale pokud jde o míru sladkosti ještě pořád ne nositelná, tak třeba to na třetí pokus už vyjde
.
wendulka Intense neznám, původní Souffle jsem věnovala k Ježíšku:), tak se též nechám překvapit![]()
domenica krásná lampička :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025