rozarka Tak marcipán já můžu velmi
. Jen kdyby mě po něm vždycky nerozbolely zuby
.
Díky
.
rozarka Tak marcipán já můžu velmi
. Jen kdyby mě po něm vždycky nerozbolely zuby
.
Díky
.
wendulka Krásná fotka, fakt profesionální ![]()
Nejraději mám černou barvu, ale stejně mě vždycky dostane růžová nebo vínová
Ty maliny ![]()
daniela Byly výborný. Dovoz z Maroka, takže v podstatě jsem tam i tak trochu vecpala ten sen o Orientu z recenze
.
A děkuju
.
Včera na procházce jsem vyvenčila jeden flakón ![]()

daniela Nádherné a osvěžující!
...jo! Teď je to krásné![]()
daniela veľmi pekné a ukľudňujúce...
daniela domenica Biely kvet wendulka ( Krásné fotky, jste šikovné. To je jedno z nejhezčích vláken.
daniela Fakt super, ta poslední, co ořízla barbucha má takový vintage nádech, takový přelom 80./90. let, myšleno jako kompliment. Takové reklamy bývaly v zahraničních časopisech...![]()
daniela Podzim v lese jak vyšitý![]()
daniela Zajímavý flakon a krásné fotky. Vůni neznám bohužel.
wendulka krásné, jako z alabastru![]()
daniela mě se moc líbí ta poslední ... a neoříznutá ;-)
hned bych šla na procházku
Dalia barbucha Miru milacka černá káva wendulka Luna Korsičanka Renusatko alibi Moc děkuju všem za reakce
Ta oříznutá fotka se mi taky líbí víc - teď se mi zdá spodek té původní takový nepatřičný - jaktože jsem to předtím neviděla? ![]()
To víš, to chce nezaujatýho pozorovatele
a dobrej výchozí materiál ![]()
barbucha Děkuju ![]()
Procházka byla včera opravdu příjemná, jen při focení to čekání, až přejdou kolemjdoucí... a rozesmála mě dcerka, která odběhla na hřiště a já mezitím fotila tu první fotku u vody. Napůl jsem tam seděla a napůl ležela, dcerka se vracela z hřiště a koukala na mě jako blázen a prý "Tady jsi! Já myslela, že tu je nějakej bezdomovec!"
opravdu krásná, ta poslední, oříznutá... a krásný flakón. Přesně jak zmiňuje Luna, ten vintage nádech, reklamní estetika 70/80 let, fakt paráda.
domenica Díky! Ten flakón je opravdu povedený - masivní sklo, těžké kovové víčko s (jako) koženým pruhem, všechno plastické...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.