Pridám dnes jednu dušičkovú...

Pridám dnes jednu dušičkovú...

Biely kvet To není na hřbitově
. Nebo je ?
černá káva Je. Na takom veľmi starom a zanedbanom....až doma na fotke som si všimla, aký tvar má ten náhrobok. ![]()
Biely kvet Ten náhrobek má krásný barvy
. Tyhle staré hřbitovy se mi líbí. Podobný, s náhrobky často porostlými břečťanem, mám mám kroků od domu.
wendulka ...a všimla si si to ženské telo s hlavou dolu? ![]()
Biely kvet Přiznávám, že pořádně ho tam rozpoznávám až teď po tvém upozornění.
Mne to príde skôr ako ženské telo z hlavou s vlasmi? svätožiarou? v lone. Škoda, že nie je vidno celý náhrobok.
Biely kvet wendulka slniecko ten nahrobek je jasný tahitsky bůžek který snědl ženskou. A k těm exotickým kytkam a Peru balzámu se hodí :) a moc pěkne barvy
Svata Trojice. ![]()

Luna Copak to je? A kde je mají k vyzkoušení??? Přineseš vzorky?![]()
Korsičanka Vse se vcas dozvis. Vecer napisu vic. Vzorky bohuzel nedonesu, pac se plati.
A je to znacka 27 87.
Luna Jednoduché, čisté. Moc pěkné
!
Ambru sice nemám, ale ty ostatní hlavní složky včetně pravé madagaskarské vanilky ano
.

wendulka Ty zas lákáš! Obligátní krása![]()
wendulka Krása
Až jsem dostala chuť na tu bílou čokoládu ![]()
Korsičanka daniela Díky
.
wendulka jak ta čokoláda ladí s tekutinou
. mmmmmmm (smajlík medvěda s hladícím si bříškem :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.