alibi krása.
Naštěstí mi Les années 25 nevoní a netoužím po ní, i když člověk nikdy neví. Ty Nobile mě zajímají víc.
alibi krása.
Naštěstí mi Les années 25 nevoní a netoužím po ní, i když člověk nikdy neví. Ty Nobile mě zajímají víc.
alibi Hezká momentka, v té černobílé je příjemně civilní!
alibi Kde jsi si prosim sehnala?
Ja mam strasne cukani si ji koupit, teda tu velkou. Voni mi z kabatu snad 14 dni!
Ale zaroven chci Marockou a taky se mi moc libila ta tva Chypree...Kandahar uz balim, vubec na mne nedrzi. Fakt vubec.
alibi Libuško, to je nádhera
.
Luna napíšu sz
cinkja děkuju. člověk ani nemusí umět fotit, když je objekt tak fotogenický
Korsičanka ta černobílá dala tě fotce větší dynamiku, kterou jsem cítila. a taky mi k výrazným barvám flakónu a města nepasoval můj narůžovělý lak :D
černá káva děkuju Alenko :*
alibi Černobílá momentka je krásná
. I trio Nobile se povedlo
alibi Chápu, že je třeba ladit
To víš, že je pěkná
Mně by to nenapadlo.
wendulka děkuju
Moje focení "momentky" měl někdo natočit a já bych to prodala jako grotesku . Vysílali by to před promítáním hlavního filmu. Netusite , jak se blbě fotí ten lesknoucí se nápis. Vrcholem bylo moje zaostřování na mobilu pomocí nosu :D

Dalia Krásné, retro i černobílý filtr flakonu Soir de Lune náramně sedí
!
Dalia Krásne fotky! ![]()
wendulka Děkuji, Vendulko! ![]()
Biely kvet Děkuji, Jaruško! ![]()
dnes testujem včera večer upravenú verziu DIY Lightboxu ![]()

lemon29 a vyzerá, že úspešne ![]()
lemon29 Chanelovsky jednoduché a působivé!
lemon29
Těším se na další.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.