alibi To platí do Ingredients prosím?
Zľavy, akcie a výhodné parfémové nákupy
ModestMourek přímo u Kintsugi perfumes
Aké máte, prosím, skúsenosti z eshopom makeup.sk? ![]()
Mám zkušenost s makeup.cz (je to pořád jedna a ta samá polská firma) - nakupuju opakovaně, odesílají bleskurychle. Zatím jen ty nejlepší zkušenosti.
jerry Ďakujem. ![]()
TIez mam vyborne skusenosti. Pokiaľ teda netreba nieco vracat - reklamacie odskúšaných parfemov "z hygienickych dovodov" neuznávaju. Inak co sa tykalo originality, zatial vsetko ok.
Kočka_toulavá Ďakujem, Barborka. ![]()
...kdyby někdo chtěl.?:
https://www.notino.cz/guerlain/shalimar-essence-parfemovy-extrakt-pro-zeny/p-16327752/
Miru dnes mi prišiel priamo z pražského butiku, ale už mám taký binec v tých rôznych menách, že ani neposúdim, ako je to cenovo. V každom prípade vzorky Peche Mirage a Jasmin Bonheur mi asi Notino k tomu nepošle ![]()
...tak jasné, ty vzorky ne. Ale v butiku mají holt pražskou přirážku, no![]()
...a jak ho vnímáš.?, taky tak slabě jako Korsičanka ?
Miru Na bílé kůži - jak říkám kůži některých blondýnek a světlopleťových tmavovlásek
, bude možná déletrvající. A v Paříži mají 30 ml za 86 Euro, což je pro nás, pomalé spotřebitelky, taky ucházející cena![]()
...hmm, ale když Ty to vnímáš jako jemné, co teprve já![]()
...já jsem poslední dobou prostě votrávená z těch vůní. Niché se tváří jako niché, ale převážně to je průměrný mainstream, většinou blbě držící a s prd intenzitou. Čest vyjímkám tedy.
Chjo, prostě žiju někde zamrzlá v osmdesátkách a jejich typických, signifikantních vůních, tvořící oblak nebo držící do sprchy. Jo, také byly jemné vůně, ale byly i ty intenzivní, člověk si mohl vybrat.
Teď musí hledat
Miru Mohu ti poradit jedině, aby ses přihlásila na parfumo.de. Tam najdeš i porcování a překladač slouží ve všech možných jazycích:) Přečteš si o vůních a najdeš i ty déletrvající. Mnohé e-shopy v Evropě už nabízejí i kvalitní neevropské vůně.
...já už se tam přihlásila, ale je to na mě nějak komplikované, jsem asi líná to celé prostudovat. Potřebovala bych někoho za zadkem, aby mě tím začátkem navedl![]()
Miru Já bych mohla jen v NJ, v anglické verzi se nepohybuju.
...děkuju, jsi hodná, ale nechám to být. Přece se mi podaří objevit něco dobrého i jinde![]()
Miru Držím ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“