Fleur za me tez nuda, k vyzkouseni ve Vidni v Kussmund
Zľavy, akcie a výhodné parfémové nákupy
Miru Přesně![]()
...tak nutno podotknout, že se mnou je to náročnější ohledně vůní..., ale i tak. A myslím, že když ta značka vyskočila, měla v zahraničí vyšší ceny než na notinu(a to teda dost často také levné není)
Miru To máš pravdu, ale prodejní politika notina je občas nevyzpytatelná
. Na parfumo jde značka dost na odbyt, což taky nechápu. Ale jsme lidé různí![]()
...to máš pravdu, o té různorodosti.
A taky - ona je prezentována jako dost luxusní, je líbivá, nekomplikovaná, čili snadno prodejná. Pro mě je to takový pseudoluxus/povrchnost, nic pro fajnsmekry a pro lidi pohybující se léta v oboru...![]()
Miru Yes ![]()
Miru kórejci, majú toho na mrte, podarilo sa im chytiť vlnu - asi skôr dizajnom a názvami, sú teraz na každom veľtrhu, ale teda mňa veľmi nezaujali.
...tak pro Korejce je to intenzivní až dost...
Kdyby nekdo potreboval do sbirky Amouage Love Delight https://www.profi-parfemy.cz/amouage-love-delight-edp-100-ml-w_z1001311/
Na Profi-parfémy vůně 24, Faubourg Eau Délicate 100ml za 2.200,- Kč
https://www.profi-parfemy.cz/hermes-24-faubourg-eau-delicate-edt-100-ml-w_z1038851/
Darya No teda ![]()
Darya Už mi to ukazuje o 200,- víc, ale i tak dobrá cena.
Korsičanka Verze "Eau Délicate" už tam ani není.
Tana1112 A ty ji tak sháníš, viď? Nebo už máš?
tak už mám Eau Delicate doma a je nádherná![]()
Ještě jednou díky za navedení, i když jsem nakonec koupila jinde. Na profi-parfemy je pořád k dispozici a určitě stojí i za těch 2.200 ![]()
Darya To jsem ráda, že jsi objevila i za lepší cenu (nějak jsem poslední dobou na ProdejParfémů úplně zapomněla) ![]()
Korsičanka Už mám. Koupila jsem před časem na Notino a teď na ProdejParfemu druhý flakón do zásoby. Jsem zásobena víc než dost :-)
Chcete-li někdo nakupovat u Kintsugi 50ml flakon, tak mužů poskytnout slevový kupón v hodnotě 500
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“