![]()
![]()
Zľavy, akcie a výhodné parfémové nákupy
Korsičanka Mne ide z Francúzska 50 ml za 78, 90.
Biely kvet To jsi šikovná.![]()
Miru Na bílé kůži - jak říkám kůži některých blondýnek a světlopleťových tmavovlásek
, bude možná déletrvající. A v Paříži mají 30 ml za 86 Euro, což je pro nás, pomalé spotřebitelky, taky ucházející cena
Hehe, normálne som na teba dnes myslela...a je to presne tak, drzi na mbe uz niekolko hodin. Na zaciatku teda bol jemny zavan horiacich pneumatik, ale potom sa to upratalo do prijemnej jemne zadymenej vanilky. Proste, robi to konecne na mbe to, co by na Tebe spravil normalny Shalimar. Ten zas mna zvykne pokrcit do gulicky a hodit do krbu.
Korsičanka
...já jsem poslední dobou prostě votrávená z těch vůní. Niché se tváří jako niché, ale převážně to je průměrný mainstream, většinou blbě držící a s prd intenzitou. Čest vyjímkám tedy.
To je velmi presne, ba mne teda vacsinou drclzia (ale ja som ta spomenuta bila kuze;) ), ale inak presne, to co bol ledysi mejnstrim, pripadne aspon exclusivky, je teraz niche.
Ale zas som minuly tyzden po dlhom case zabludila do "normalnej" parfumerie a ceny ma odpalili. Ako si mozu dovolit za tie sunty tolko pytat?
Este ma napada, ze historicke znacky si drzia kvalitu aj pri novych vonach. Som zvedava, co by si povedala na Isabey (hlavne tie perly) alebo Houbigant, trebars ich ambrovu, alebo orientalnu kolekciu.
...zjistila jsem, že potřebuju, aby ve vůní byly kvalitní ingredience, velmi kvalitní, ale aby tam bylo i přiměřeně chemie, aby to drželo, a nesmí prostě šetřit na původu surovin ani na výrobním procesu, ATP.
...zjistila jsem, že potřebuju, aby ve vůní byly kvalitní ingredience, velmi kvalitní, ale aby tam bylo i přiměřeně chemie, aby to drželo, a nesmí prostě šetřit na původu surovin ani na výrobním procesu, ATP.
Miru To si ovšem pak musíš připlatit![]()
Neměl by někdo, prosím, slevový kupon do Ingredients, který nevyužije? Moc děkuji.
Darujem kupón na eshop Xerjoff na 25€, platný cca 2 týždne.
Koukám na Notino v jakým stavu je moje objednávka (pro snachu) a co nevidim! Liu edp, 75ml, v rámci Black Friday za bratru patnáct stovek! ![]()
Skočila jsem po něm, už je mi všechno jedno. A milostpán má pro mě další dárek, k povánočním narozeninám, a ještě mi byl vděčnej jak mu šetřím peníze (tentokrát mu to ale do ruky nedám, nebudu čekat celej měsíc!!) ![]()
https://www.douglas.cz/cs/p/1000701295?variant=703959
CHANEL 5 200 ml
Původní cena7 500 Kč
Nová cena 3 490 Kč
Díky Chimérko, mrkla jsem na značku a objevila miniaturky, které jsem chtěla, poslední kousek měli, takže radost:
Mína To jsem ale ukrutně ráda, že sis díky ulovila něco, co Ti dělá radost:) Jsou krásné (hlavně ten pidiskarab).
A když už jsem tu - na profi-parfums jsou slevy na skoro vše (až 25%).
CRA-YON má 20% z%lavu na všetko
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“