Občas panikařím, že neunosím, vysloveně je mi líto těch momentálně opomíjených.
Teď byl v televizi nějaký medailonek Vlasty Fabiánové. Její studentka z DAMU vzpomínala, jak kladla studentkám na srdce, že parfém se mění jen u příležitosti nového milence!![]()
Váš další parfémový nákup?...aneb aktuální parfémová přání/plány
Sweet Potato tyhle předfejsbůkové časy byly fakt strašné, dávat vědět o novém milenci změnou vůně ![]()
Sweet Potato Ještěže se tahle informace pravděpodobně nedostane k našim drahým polovičkám, to by ty domácí diskuse vypadaly ![]()
@marieu přeju ti, aby praktická stránka věci měla při záchatech navrch, ale když nemáš v tomhle šťastnou povahu jako třeba @Miru (
), jsi stejně v pasti ![]()
marieu ano, máme jich víc :) a z vlastní zkušenosti doporučuji, nosit dle nálady to , co ti zrovna voní. takže třeba i šeřík, který by se nabízelo nosit až na jaře. jde o to, že měsíce dopředu stejně neodhadneš, co ti pak bude vonět. letošní léto jsem prožila ve vanilkách, ambře a vůních chumlacich na zimu. prostě jsem to tak potřebovala
Sweet Potato taky mi je líto některých vůní, že zahálí, až občas popadnu prodávací záchvat. Ale jednu vůni a měnit až vyměním milence
nemyslitelné.
Dřív jsem žila v představě, že musím najít tu svou jednu. Signature. Vůbec jsem o tom jinak nepřemýšlela. Z toho jsem vyrostla, víc cítím potřebu určitých vůní k náladě, rozpoložení a ročnímu období a ohledem na to, abych v práci nezpůsobila inhalační anestézii přítomným... myslím, že se mi zatím daří svou mánii ukrotit hlavně opakovaným nošením vzorků. Nicméně je to něco nového, co jsem v životě předtím neměla a dost mě to baví.
Sweet Potato tyhle předfejsbůkové časy byly fakt strašné, dávat vědět o novém milenci změnou vůně
Amen, sestro![]()
.
marieu tak vítej v klubu :) Zkoušení je návykové ![]()
alibi Je to klub nástrah a pokušení, ale so far so good...
marieu hahaa, ja sem prisla se stejnou predstavou
pak jsem se rozsoupla s odstriky, ze prave pujdou lepe spotrebovat. no.. kdyz se jich seslo moc, prestala jsem se v nich orientovat. takze jsem se zamerila na flakony![]()
vuni uz mam docela dost na to, abych pokazde mohla sahnout po takove, ktera vystihuje moji momentalni naladu, chut, pocasi i prilezitost. ale porad je co objevovat a je to super![]()
viktorka_od splavu Poličku máš zaplněnou dobře (za tu celkem chvíli)![]()
marieu Já si pořád říkám, že toho mám moc, že to nespotřebuju, že už nic nekoupím. Potom projdu tu poličku a zjistím, že opravdu nemůžu nic dát pryč
a potřebuju všechno co mám. No a občas mi ještě i něco chybí.![]()
Renusatko zas ja hodne nakupuju neplne flakony:-)
Renusatko Taky občas procházím poličku ve snaze nabídnout potom něco k prodeji. Ale v současné chvíli se ničeho, co mám, zbavit nedokážu.
Renusatko viktorka_od splavu jsem zvědavá, k jakému počtu kusů se dopracuju, až budu mít dojem, že mám, co potřebuju. Zatím jsem v modu "nevím co bych". Nezbývá, než se nechat překvapovat.
marieu já si dala limit "jednu stránku", pak dvě.. a pak jsem to přestala řešit:-) nevím kolik jich mám, ale dělají mi radost
viktorka_od splavu Chápu, doopravdy. Nicméně to je skutečně mimo mou představivost- tolik možností. Jak říkám, uvidím, budu zvědavá...
až budu mít dojem, že mám, co potřebuju.
...s tim, jak clovek porad neco zkousi a prichazeji na trh nove vune, se obavam, ze to uplne nehrozi ![]()
Tak pro mě naštěstí- z mainstreamu těch opravdu zajímavých objevů moc nebude a na spoustu ostatního mě určitě přibrzdí i finance. Protože i když jsem schopná pochopit vysokou cenu u opravdu kvalitních a dobrých vůni, mám v sobě zatím brzdu v představě, že nemůžu a ani nechci mít ve flakonech mnoho desítek tisíc... zatím ![]()
marieu Máš je mít v hadříkách? Domácnosti? Kosmetice?
To vše je poplatné módě a má oproti dobře skladovaným vůním krátkou životnost![]()
Korsičanka ještě to můžeš vrazit do akcií![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“