andry No ja jsem uplne nadsena. Skvela vydrz jako bonus.
Podoba s POAL tam urcite je, ale tahle mi sedi snad jeste vic, je na me kuzi vice paculiova. V POAL mi obcas kadidlo udela tu "zverimexovou stopu", ktera mi nesedne pokazde, jakkoli tu vuni miluju, takze neni co resit.![]()
Váš další parfémový nákup?...aneb aktuální parfémová přání/plány
Luna Taky se na ni chystám. Krásná růže.
andry No ja jsem uplne nadsena. Skvela vydrz jako bonus.
Podoba s POAL tam urcite je, ale tahle mi sedi snad jeste vic, je na me kuzi vice paculiova. V POAL mi obcas kadidlo udela tu "zverimexovou stopu", ktera mi nesedne pokazde, jakkoli tu vuni miluju, takze neni co resit.
Tak na mně naopak -
Eau Capitale je hedvábně plyšová růžová minimálně sladká marmeláda.
Moc pěkná, ale taková celkem intimní a mazlivá.
Intenzita skromná, výdrž - no, nechci jí křivdit, jsou ta horka, ale žádná pecka, co se týče výdrže, to není.
Portrait of a Lady má na mé kůži mnohem více pačuli, temnoty, dekadence, osudovosti. Je celkově zajímavější, oproti líbivější(v tom dobrém smyslu slova) Capitale.
...no, a abych nebyl OT, tak ze všeho, co jsem poslední dobou zkusila, pořád vede
AMYRIS Maison Francis Kurkdjian.
Líbí se mi moc!, a přestože květinovka, drží i v horku výborně.
Ale vnitřně bojuju s její cenou, to bych mohla mít mnohem více Coco Mademoiselle EdP...![]()
...a pak je překvapivě hodně příjemný i pubertální líbačka
KISSING... Kilian.
Jako dostat ji, jsem šťastná. Ale nevím, zas taková bomba na koupi to není, jakože bych si sedla na zadek. No, uvidí se
Přání - chm, spousta...
Guerlain Angélique Noir
Xerjoff Lira
Parle Moi de Parfum Guimauve de Noël
Cacharel Yes I am
![]()
Na ceste mám Superstitious, ktorý som už mala a predala a teraz som naň dostala obrovskú chuť a Eau Capitale.
Vianoce v septembri budem mať. Musím sa niečím odmeniť, začiatok školského roka je ťažký. ![]()
Biely kvet Odměny jsou důležité! ![]()
Biely kvet Krásné nákupy ![]()
(já už raději vůně neprodávám, když už jsem totiž prodala, začala jsem toho většinou litovat a pořizovala jsem pak znova)
Přání - chm, spousta...
Guerlain Angélique Noir
Xerjoff Lira
Parle Moi de Parfum Guimauve de Noël
Cacharel Yes I am
Ten Cacharel zkouším opakovaně a pořád to s ním nemám vyjasněné. ![]()
AN mám ještě pořádnou zásobu, tak na dva roky nejmíň. Už přichází její čas.
Dalia To chápu, u mě to taky není s Yes I Am jednoznačné. Proto jsem si zatím pořídila jen odstřik a dám tomu šanci, až se ochladí.
U Angélique nevím. Jednou mi přijde jako uchvacující nádhera a že musím mít flakon; podruhé ji na sobě necítím a když už, tak mi moc nevoní. Takže možná zůstanu u odstřiku.
Dalia Angélique Noir je báječná. Letos jsem ji začala nosit i v létě - a funguje i tak. Odstřik se mi blíží ke dnu.
Dalia AN jsem mela jednou kdysi a nejak me neuchvatila.
Za me je porad jasna guerlainovska exkluzivkova jednicka BdA, v tom bych se mohla koupat.
Luna Budu upřímná, mně se už AN celkem převoněla, ale nechci ji prodávat, protože znám ty změny chutí. A diskuze o AN mě přiměla jít zkontrolovat, kolik jí vlastně ještě mám - 110 ml. ![]()
Dalia No, kdyby se ti převoněla fakt moc, víš, na koho se obrátit.![]()
Sweet Potato Dobře, beru na vědomí. ![]()
Dalia Ani já bych se možná 10-ce na připomenutí nebránila![]()
Korsičanka Sweet Potato Děvčata, jste pokušitelky. Finance by se mi momentálně dost hodily. ![]()
Mám netknuté podíly z medvěda - 2x 30 ml, 1x 50 ml. Tak co? Když tak SZ.
Dobré sobotní ráno všem, potřebuju si tu odložit aktuální problém "nevím co bych". Nějakou dobu tady pročítám recenze, diskuze, po letech parfémovýho strádání tříbím nos a doplňuju poličku. V záchvatu chtíče jsem si objednala dva sety různorodých vzorků a jsem ztracená. Aktuálně mi přijde že bych s chutí unosila Fleur de peau, na zimu se teď úplně třesu na Musc ravageur, ale myslím už i na jaro, páč mě z jednoho zápěstí svádí En passant a z druhýho La Tulipe. A to jsem se vzorky pochopitelně neskončila. Jsem ztracená, diabetik v cukrákrně, chtěla bych pochopitelně všechno (naštěstí mě přibrzdí finance, takže všechno nebude naráz...) Zajímá mě praktická stránka věci- jak unosíte své vůně, máte-li jich víc než např mých 10???
marieu To máš/máme těžké
Některé střídám častěji, k něčemu chodím občas přivonět, něco vyměním/prodám...a získávám další a další![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje