Vrstvení vůní (layering) aneb míchání hotových vůní

24. března 2015 14:44
Offline Miru
16427 příspěvků moje polička 08. března 2025 06:15

andry 

...no, zrovna u Tebe mě mrzí, že nemáš veřejnou poličku(jako chápu důvody...),

u některých lidí mě totiž baví sledovat preference, změny případné

Offline Miru
16427 příspěvků moje polička 08. března 2025 06:24

...nevím, kam to dát, ale vlastně je to takové míchání -

narazila jsem na značku OURTE.

Tvar flakonu mi evokuje značku Fugazzi a

názvy zase značku Borntostandout

Tak snad to bude mít aspoň kvalitu...

EDIT:

tak jsem jim napsala dotaz, odpověď přišla téměř obratem. Milá, pohodová, to ano, ale

pro mě, bohužel, mi moji domněnku potvrdili!

Jak s flakonem, tak s názvy...

Ke všemu, když jsem šla na jejich eshop, oni fakt spolupracovali s parfemářkou Bornstandout...

To je to, co mi je velmi nesympatické - "inspirování se" jinde, hlásání, že vytvořili "svůjprvníparfém".

Jen byznys, tohleto...

Offline alibi blogger
4198 příspěvků moje polička 08. března 2025 09:07

Miru já jsem u jednoho jejich příspěvku (Ourte) na insta rozjela rozhovor s majitelem, protože mě nakrkly ty promo kecy. a to jsem ani netušila to, čeho ty sis všimla. achjo

Offline Miru
16427 příspěvků moje polička 08. března 2025 09:18

alibi 

...no, to je fakt "pěkný"...

Ono, ani složení těch "jejich" vůní není třeskutě originální, u každé té vůně mě napadají původní, kde nejspíš čerpali nápady.

Jako určitě si to kupce najde, v dnešní insta době...

Ale mě osobně to vyloženě ve vztahu k parfémům a zkušeným parfumérům 

uráží, příčí se mi to silně.

Offline alibi blogger
4198 příspěvků moje polička 09. března 2025 09:52

Miru mně právě taky. Nabubřelé kecy "nový koncept" k něčemu, co už se osvědčilo. A ještě se mi to zdá jako promarněná šance na něco kreativního. Ale asi cíli právě na to stádové publikum, které se nechá zinfluencovat někým, jako je Konstalace, která pěje ódy na všechno, co dostane zadarmo dvě minuty po tom, jakmile si k tomu čichla.

Offline Miru
16427 příspěvků moje polička 09. března 2025 10:47

alibi 

...joo, to je přesně jedna z těch, ze kterých mám osypky... Tak rozumí tomu, že jo...

A taky by mě zajímalo, jestli to značce Borntostandout nevadí, že je takhle vobšlehli a zrovna tak Fugazzi a jejich flakony.?.

Pochybuju, že si koupili autorský práva...

Offline slniecko admin
19396 příspěvků moje polička 09. března 2025 22:01

Miru obavam sa, ze aj keby im to vadilo, nic s tym nedokazu spravit...mozno Fugazzi, ale ak beru flakony z nejakej typickej sklarskej "skladacky" tak ani oni nie.

Offline alibi blogger
4198 příspěvků moje polička 16. dubna 2025 13:06

musím si pochválit vrstvení Hindu Kush (La Via del Profumo) s Rose Garden (Jagaia). Hindu Kush pokládá citrusovou růži z Rose Garden na mechovo pryskyřičný polštářek 

Offline Fleur blogger
6797 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 09:45

V tomto spíše podzimně nevlídném počasí, kdy se slunce stalo vzpomínkou a neustále mrholí, se mi osvědčuje na kabátě průrazný Epic a k němu na šálu a na tělo měkčího, třeba Love Chopard, Rose Rebatchi.