...no, zrovna u Tebe mě mrzí, že nemáš veřejnou poličku(jako chápu důvody...),
u některých lidí mě totiž baví sledovat preference, změny případné
![]()
...no, zrovna u Tebe mě mrzí, že nemáš veřejnou poličku(jako chápu důvody...),
u některých lidí mě totiž baví sledovat preference, změny případné
![]()
...nevím, kam to dát, ale vlastně je to takové míchání -
narazila jsem na značku OURTE.
Tvar flakonu mi evokuje značku Fugazzi a
názvy zase značku Borntostandout
Tak snad to bude mít aspoň kvalitu...
EDIT:
tak jsem jim napsala dotaz, odpověď přišla téměř obratem. Milá, pohodová, to ano, ale
pro mě, bohužel, mi moji domněnku potvrdili!
Jak s flakonem, tak s názvy...
Ke všemu, když jsem šla na jejich eshop, oni fakt spolupracovali s parfemářkou Bornstandout...
To je to, co mi je velmi nesympatické - "inspirování se" jinde, hlásání, že vytvořili "svůjprvníparfém".
Jen byznys, tohleto...
![]()
Miru já jsem u jednoho jejich příspěvku (Ourte) na insta rozjela rozhovor s majitelem, protože mě nakrkly ty promo kecy. a to jsem ani netušila to, čeho ty sis všimla. achjo
...no, to je fakt "pěkný"...
Ono, ani složení těch "jejich" vůní není třeskutě originální, u každé té vůně mě napadají původní, kde nejspíš čerpali nápady.
Jako určitě si to kupce najde, v dnešní insta době...
Ale mě osobně to vyloženě ve vztahu k parfémům a zkušeným parfumérům
uráží, příčí se mi to silně.
Miru mně právě taky. Nabubřelé kecy "nový koncept" k něčemu, co už se osvědčilo. A ještě se mi to zdá jako promarněná šance na něco kreativního. Ale asi cíli právě na to stádové publikum, které se nechá zinfluencovat někým, jako je Konstalace, která pěje ódy na všechno, co dostane zadarmo dvě minuty po tom, jakmile si k tomu čichla. ![]()
...joo, to je přesně jedna z těch, ze kterých mám osypky... Tak rozumí tomu, že jo...
A taky by mě zajímalo, jestli to značce Borntostandout nevadí, že je takhle vobšlehli a zrovna tak Fugazzi a jejich flakony.?.
Pochybuju, že si koupili autorský práva...
Miru obavam sa, ze aj keby im to vadilo, nic s tym nedokazu spravit...mozno Fugazzi, ale ak beru flakony z nejakej typickej sklarskej "skladacky" tak ani oni nie.
musím si pochválit vrstvení Hindu Kush (La Via del Profumo) s Rose Garden (Jagaia). Hindu Kush pokládá citrusovou růži z Rose Garden na mechovo pryskyřičný polštářek
V tomto spíše podzimně nevlídném počasí, kdy se slunce stalo vzpomínkou a neustále mrholí, se mi osvědčuje na kabátě průrazný Epic a k němu na šálu a na tělo měkčího, třeba Love Chopard, Rose Rebatchi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.