Angel

Angel

N°5 EdP

Chanel Pětka

Junoon Rose
(jak jinak, že jo)

Beloved

Junoon Rose

Amira

Beloved

Přehodila jsem si přes hlavu pánskou košili, mám jí už věky, jen na doma, knoflíková léga zavoněla čisťounce a květinově. Možná trochu odtažitě?? Já nevím. Trochu jako já působím na cizince odtažitě, přitom je to ode mně vlastně jen odrzlý, cákat se "klasikou" na starou pánskou košili na doma, nenosit kostýmky a pouzdrový sukně. Baví mě přestříknout tu košili, nechat za sebou trochu rozházenou postel a uvařit si první kávu, se kterou si sednu k oknu a vědomí, že je jen v mých silách, jak bude vypadat dnešek. Koupila jsem si jí před lety a vůbec jsem jí nerozuměla. Za chvíli mi bude čtyřicet a konečně přicházím na savoir vivre. No5 Eau premiere.

...krásné...
(jo, a tu bílou košili, co sháníš - tuhou bavlnu, bez elasthanu, tak takovou mám ze sekáče. Má dlouhý rukávy a velký manžety na rukávech a miluju ji. Jde ke všemu...)
Miru sekáče jsou taky moje loviště. 1/3 mých vlněných a kašmírových svetrů jsou z druhý roky. Na košili jsem zatím neměla kliku... lovení zdar!
Musc El Quraishi

Euphoria

Allure Sensuelle

Nuit d'Amour

Ligno Jeroboam

S tělovým mlékem ...

Shalimar Parfum Initial

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.