Frederic Malle: L'Eau d'Hiver

https://www.redbubble.com/i/sticker
Biely kvet Myslím, že dnešní počasí je na tuhle vůni jako stvořené. Sice v létě mi připadala letní, ale teď si říkám, že je i zimní, asi bude celoroční ![]()
Cristalle Eau Verte

Dnes Coco EdP ...

Amber Elixir Mystery

Bloom Ambrosia di Fiori

I dnes ...

Maxima

Popírám realitu za oknem. Zavřít oči a slyšet moře, nechat si slunce propalovat víčka, až je vidět bílá a zlatá. Bosé prsty zabořené v horkém písku, krémem nasáklá rozehřátá kůže. Cítit vůni ráje. Stačilo by, i bez barevných koktejlů a paraplíček. Eau de soleil Blanc.

marieu Hmm ... to bych si taky dala líbit. ![]()
Dalia viď...? Nechodím sem do vlákna každý den, ale pravidelně se mi líbí fotky, co postuješ. Cristalle eau verte je například ![]()
FRACAS

marieu Děkuji, to mě těší. ![]()
Maxima

Chanel Allure

Quasamat Ebhar Rasasi

Amouage Memoir

Pink Coral

Musc El Quraishi

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.