Když, musíš, tak musíš
.
Korsičanka Medicinální
? No možná EdP lehce, ale extrait Fate mi právě přijde hladký
.
Když, musíš, tak musíš
.
Korsičanka Medicinální
? No možná EdP lehce, ale extrait Fate mi právě přijde hladký
.
Vendulko, děkuji!
Tak to mně ani neříkej, že něco, co se podobá Miss Dior Chérie existuje. Já sice ještě původní doma mám, tak 1/4 ve flakonu ( šetřím a střežím ji jako oko v hlavě a pořád voní nádherně ), ale pokud by tohle byla náhrada za ni, tak to bych byla šťastná jako blecha. Už jsem jukala na jejich stránky a dá se poslat i k nám ( nebo jsi ji pořídila odjinud?).
A abych nebyla OT, tak mně minulý týden dorazil už druhý flakon Mon Guerlain, s touhle vůní jsme si tedy sedly jako pihel na hrnec.![]()
Mám to s MG stejné a jsem ráda, že patříš k jeho obdivovatelkám.
A abych také nebyla OT, tak mně poličku obohatil půvabný "domeček" LPRN Couture.
Dari, já v něm mám totiž svoji kdysi velmi oblíbenou Moscow, a když ji přestali vyrábět, tak mně ji "skoro" nahradila Mon.
Gratuluji k domečku! Já si ještě žádný nepořídila, ale kdyby do něj vlili u Guerlainů třeba právě Moscow, no to bych neváhala ani vteřinu.
Co se týče domečků, tak do těch jsem blázen už léta. Mám dva - LHB a teď nově ty "malé černé". A mým letitým snem je, abych právě v domečku měla Magic, Shalimar a Insolenci.
Ale to se mi asi nesplní.
Děkuji ... ![]()
Mám to s MG stejné a jsem ráda, že patříš k jeho obdivovatelkám.
A abych také nebyla OT, tak mně poličku obohatil půvabný "domeček" LPRN Couture.
Jak se liší Couture od těch ostatních??? Stále o tom přemýšlím, že ji vyzkouším. Ty ostatní šatičky se mi zdají moc jásavé
(až na ten poslední černočerný domeček:))
Mirko, já je nemám vůbec načichané. Kdysi jsem zkoušela Edp, ale moc si ji nepamatuju. Toaletku neznám.
Couture se mi zalíbila už před časem a teď na ni došlo. No a černý domeček také zatím neznám.
Couture sa od ostatnych lisi hlavne tym ze je krasne malinova :) nieje az taka ulepena a synteticka ako ceresnova LPRN.
Tie najnovsie saticky cierne este nepoznam, musim to napravit.
Díky za vysvětlení, popídím se:)
Můžeme vyměnit vzorky, máš-li se jak dostat na poštu...?
No, já měla od Martuly právě extrait
A slovo HLADKÝ mi k němu nepásne:)
Dievčatá, čierne šatičky určite vyskúšajte, za mňa sú tie najkrajšie zo všetkých a asi konečne budem aj ja jeden domček potrebovať
Korsičanka čo znamená mediciálny?
Fate EdP sa mi páči a extrait by som veru rada vyskúšala.
Dalia blahoželám k novému prírastku ![]()
Všude čtu, že černý domeček = krásná vůně. Složením se mi líbí. Když bude možnost, určitě vyzkouším ráda. ![]()
Korsičanka S poštou právěže problém mám. Tady, kde bydlím, není. Musela bych kvůli tomu jezdit jinam a tomu se teď raději vyhýbám, kvůli imunitě. Nemám auto, všude jezdím busem.
Jasně. Tak až budeš ok, zaobchodujeme:)
Gratulujem k nakupu a prezradis, kolko si za 540-ku dala?
MiJa, vzorku Couture Ti mozem priniest do BA. Mam v 30 ml domceku EDP a vonu vobec nenosim. Dobre ze ste ju spomenuli, musim ju niekedy prevetrat.
Vcera som telefonovala so Stefanom. Nove vone pojdu von az v 01, 02/2018. Doslova povedal, ze stavu uz maju doma, ale este vybavuju papiere.
Ďakujem
Stála ma necelých 120€, dal sa mi na ňu uplatniť aj arome kupón.
Díky za vzorek i za zprávu o nových Evčiných vůních, zlato. Říkali, že "zrají " už před měsícem:) Aspoň na některou ušetřím![]()
Další vzorečky ti připomenu až příští víkend - jak jsme se dohodly, ju? Ty nic nechceš???
Taky jsem Š. psala, ale k mailu sedne, až bude mít čas![]()
To si dobre kupila, cena neskutocna. Pojde pod stromcek, alebo sa chystas vybrat darcek od Jeziska v 1907?
Jasne, so SZ pocitam, ako sme sa dohodli. Potom Ti napisem, co by som chcela ja.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.