milacka Dari, jaká jsou Tajemství po řádném nástřiku?? Nelituješ?![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Korsičanka Neľutujem MiJo, dnes som Tajomstvá poriadne vyvetrala na vianočných trhoch, minimálne 10 strekov, nebudem predsa trocháriť, bola som sladučká Darinka mandarínka![]()
milacka Ďakujem![]()
milacka
Darina mandarinka je přesné:)))
Dlouho jsem ji odsouvala a dnes jsem ji objednala. A věřím, že mi s ní na jaře a v létě bude pěkně ...

Dalia Krásná fotka
a krásná vůně na jaro ![]()
daniela Děkuji! Fotka se mi také moc líbí. A vůni si zítra vyzvednu, moc se na ni těším. ![]()
Dalia Vůni neznám, obrázek a název je nádherný. Je třeba si dělat radosti, jak jsi psala v jiném vlákně.
Renusatko Pokusím se ji potom popsat. ![]()

![]()
a 
neska sou asi vanoce
viktorka_od splavu Ty jedeš
.
wendulka jsem se trosinku utrhla;-)
ale uz nic! teda.. jeste jednu a pak nic!![]()
viktorka_od splavu
,jj a pak už vážně nic ....to známe. Jinak dobrý výběr. Taky koukám, jak ses do toho dala.
Renusatko to vis, ja vzdycky dlouho nic... a pak to stoji za to:-) btw modrou hodinu edt jsem vzala na slepaka a je teda neskutecne nadherna![]()
viktorka_od splavu Já ji u sebe řadím bohužel do kolonky, moc se mi líbí ale neumím ji nosit, necítím se v ní. Mám jen L'Heure de Nuit, což pořád beru jako vhodnou moderní úpravu, i když to tak možná není.
Renusatko nocni hodina je pro me rychla exkurze po guerlainovskych vunich, je to jizda ale presne opacne - na noseni nevim:-) kazdopadne zadna z nich neni “obycejna” pro kazdy den, to je jasny. tak doufam ze si u me najde misto:-) mam “jen” 50 ml, hodne jsem chtela i ten domecek:-) (LPRN se mi nelibi)
viktorka_od splavu Krásné vůně sis pořídila!
Velvet Orchid jsem měla a neuváženě se jí zbavila. Tak doufám, že se časem rozhoupu k opětovnému pořízení.
Dalia dekuji:-) ja dlouho vahala protoze uz mam black orchid v mnozstvi ktere nemuzu spotrebovat.. ale tahle je preci docela jina a jen polovicni!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje