Jasmin de Nuit na Notino, zklamalo mě, že už je to v novém bílém balení, na webu měli obrázek u 50ml to starší barevné. (Na druhou stranu, Eau de Shalimar mají taky na webu obrázek starší verze a přišla novější na nožičce a tam mě to těšilo
)
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
To je teď na mě moc peněz, musela bych si našetřit. Ale vzorek bych koupila. ![]()
Dali
, kdyby Ti stačil ne úplně plný flakon, tak bych Ti s tou vůní klidně pomůžu.![]()
Píšu Ti zprávu. ![]()
L´Air du Printemps - nejen kvůli krásnému flakónu (už jsem si myslela, že se k ní nikdy nedostanu).
![]()
(nekdo by mi mel zabavit platebni kartu uz![]()

Krásná vůně! Dobře jsi udělala. ![]()
Předražené sněžítko ![]()
No jo, jak to člověk jednou začne sbírat, tak je to jak mor. To znám
.
:-) diky. a nevim jestli to neni nejaka parfemova svatokradez;-)) ale neodolala jsem a prestrikla ji pres Liu.. a je to dohromady dost dobry!
Určitě není, značce jsi zůstala věrná. ![]()
A k tématu mohu přispět i já. Putuje ke mně temně modrý krasavec ...

krasna!
Mě už právě dlouho žádný parfémový korzet neupoutal, tenhle aspoň trochu navozuje krásu zašlých Gaultierových časů ![]()
:-) diky. a nevim jestli to neni nejaka parfemova svatokradez;-)) ale neodolala jsem a prestrikla ji pres Liu.. a je to dohromady dost dobry!
To nie je svätokrádež, to je layering
!
Tak ještě jedno balení a budeš mít pár chic náušnic
. Shalimary mají tak krásné flakony, až mě mrzí, že po žádné jejich (dosud vyzkoušené) verzi netoužím.
:-))
tak na klasiku si prozatím netroufám a muž by mě asi vyhnal.-)) a souflé mi uplně nekonvenuje, hmm, co je tam dál?![]()
Vidím, že jsi nakonec neodolala flakonu.
Pro mě to byla dlouho jediná nositelná verze. Potom teda i Soufle a to bohužel ještě pořád neuznám tu jeho novou odnož.
Taky jsem Addict zase vytáhla. Je to taková moje zimní stálice od začátku parfémové mánie.
Tak jsem dnes neodolala
.

Taky jsem Addict zase vytáhla. Je to taková moje zimní stálice od začátku parfémové mánie.
Máš ještě ten původní?
Addict jsem před časem prodala, ale teď už ho nedám. ![]()
![]()
Z původního už mám zbyteček na dně flakonu. Teď už mám ten novější.
Původní verze mi voněla trošku víc, ale už jsem si zvykla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí