Korsičanka Takové poklady!
Hodně radosti s nimi užij!
Mně se rozroste rodinka J´adorů. Na cestě mám tento ...

Korsičanka Takové poklady!
Hodně radosti s nimi užij!
Mně se rozroste rodinka J´adorů. Na cestě mám tento ...

Dalia Díky! Četla jsem o tvé nové touze:) a jsem zvědavá, jak se s ním poraduješ
!
Korsičanka To jsem zvědavá také!
Snad zítra už bude u mě.
Korsičanka gratuluji k lahůdkám :)
Korsičanka pěkné úlovky.
chtela jsem hlavne ten flakonek zavcasu, je fakt ![]()
ale vune.. kdepak na leto, ted je to nadherny kosatec, uzasna!

viktorka_od splavu
, kvůli flakónu bych ji brala hned. Moc se mi líbí, ale vůně mi nesedí, ani při opakovaném zkoušení.
Renusatko ja se zaridila podle toho ze edt by mi mela sedet lip (zkousela jsem edp-moc indulony a santalu), a hodne prijemne me prave prekvapila. jestli to ale fakt neni zimou![]()
viktorka_od splavu Gratulace! Edt neznám (mám indulonu+santal
), tak se jí při našem budoucím setkání budeš muset navonět:)
viktorka_od splavu Hezká fotografie! Flakón je nádherný, byla by škoda nemít ho na památku.
viktorka_od splavu Gratuluji ke krásné vůni v krásném flakonu! Samsara je prostě ... ![]()
viktorka_od splavu U mě to nebude počasím. Zkouším ji opakovaně od svých parfémových začátků. Ve všech vezích a v každém počasí, ale prostě nic. Přitom má moje oblíbené složky a stejně nic. Jediná, která se mi líbila byla Samsara Shine a to nemá s tou tvojí téměř nic společného.
Jediná, která se mi líbila byla Samsara Shine a to nemá s tou tvojí téměř nic společného.
Nejsi v tom sama.![]()
Korsičanka no jasně, už si to musím začít psát:-)
Renusatko aha tak ta se mi zrovna moc nelíbila. vlastně vůbec:P
viktorka_od splavu To si piš![]()
Korsičanka Zase nějaký doručovací adrenalin
?
Fleur jaký je prosím rozdíl mezi mandragore edt a edp?
viktorka_od splavu Hlavně ve výdrži (která, ostatně, ani u EdP není příliš omračující), toaletka se odehraje podstatně rychleji.
wendulka Už jsem si myslila, že ti něco je
A představ si, že ani po dvou stížnostech-formulář a mail, ani po 2 telefonátech vůni od DPD NEMÁM![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.