Cervanek Díky
. Mám radost, že se shodneme a gratuluji k přírůstku.
A Lilac Day jsem zkoušela loni v listopadu ve Vídni. To je také pěkně udělaný šeřík, ale tento se mi svou pastelovostí trefil do noty víc.
Cervanek Díky
. Mám radost, že se shodneme a gratuluji k přírůstku.
A Lilac Day jsem zkoušela loni v listopadu ve Vídni. To je také pěkně udělaný šeřík, ale tento se mi svou pastelovostí trefil do noty víc.
Včerejší nevinná návštěva Vavavoom se neobešla bez následků. Domů jsem si nakonec odnesla Cuir Cuba Intense (Parfums de Nicolai)
A nevinná proto, že jsem tam šla s klidem, že teď nic nepotřebuju. A protože je tato vůně tak jiná, zvláštní a krásná, mám až teprve teď dojem, že je moje polička dostatečně různorodá a ucelená a můžu tak vybírat z různých druhů pro mě milých vůní.
Jo a začala jsem sbírat 30ml flakóny, je to už čtvrtý takový od vánoc.
Sea Energy - té není nikdy dost![]()
janejane Gratuluji! Jsem na ni zvědavá. Známá ji měla pro manžela - půjčíš mu ji?![]()
janejane Ještě, že jsem nešla. Zas bych určitě něco potřebovala.
Myslím, že i tak už mám zase plno plánů. Je jasné, že tomu nejde odolat, když máš pocit, že je to krása a ještě nemáš doma podobnou. Přivoním třeba až se sejdeme
.
Korsičanka Doma jsem se zatím nepochlubila.
janejane Nejsme my jedna jako druhá a druhá jako třetí?![]()
janejane Jani gratuluju, moc Ti slušela
alibi "Bohužel" ano. ![]()
janejane Hm, po přečtení včerejší reportáže od alibi jsem si říkala, že nejvíc by mě asi zajímala zrovna Cuir Cuba Intense, ale teď teda, abych doufala, že to bude podobný případ jako u Established Cognac, jinak budu mít asi zase smůlu, když sis jí pořídila zrovna Ty
.
Ale samozřejmě jinak gratulace k novému přírůstku
.
wendulka díky a uvidíme
, jsem zvědavá..
janejane Cuba Cuir Intense ti moc slušela a je to opravdu netypická vůně, jakou jsi na poličce ještě neměla. Ale krásné jsou i ty předchozí přírůstky, třicítkové flakónky jsou u mnoha vůní hezčí než padesátkové a tvoje fotografie to dosvědčují.
Navzdory postoji, který zaujímám ke končícím vůním a limitovaným sériím (nezkoušet, nedojímat se, neshánět zásoby, dopotřebovat a pohřbít v mysli i srdci jako ukončený milostný vztah), jsem v případě Mandragory učinila výjimku - přece jenom to bylo desetileté parfémové manželství... Za chvilku se vydávám vyzvednout si stovkový flakón EdP do zásoby, ať loučení probíhá pozvolna.
Fleur a já v létě tak dlouho čekala, až naskladní 50ku a teď, když ji mám, bych raději ten stovkový. gratuluju
alibi Na Notinu mají poslední stovkový flakón
. Hodilo by se mi, aby ho někdo konečně koupil, jinak si budu vyčítat, že jsem nepořídila rovnou dva.
Fleur no být Tebou a mít Mandragore jako signature, koupím i ten. a upřímnou soustrast
Dnes dorazily odstřiky z ˇÁzerbajdžánu![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.