Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline viktorka_od splavu
48990 příspěvků moje polička 26. února 2018 20:52

Fleur děkuju. ta vůně (edt) mi něco připomíná a nemůžu na to přijít 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. února 2018 21:11

Korsičanka No to mi ani neříkej.

Mně akorát jeden zablokoval platbu přímo sám PayPal, ale pak už šlo všechno normálně a dnes mi pošta doručila

Akorát teda jsem trochu zaražená, protože vůně mi došla v obyčejném černém pytlíčku. Podobném, v jakém se prodávají vůně Kerosene, které mám z Odéru, ale bez jakéhokoliv štítku. Použitá teda nebyla, jenže google mi ji ukázal normálně s krabičkou. Tak teď nevím, jestli je to změna balení nebo jestli mi Poláci nepodstrčili třeba tester. Radši jsem vznesla dotaz přímo na výrobce, jestli se něco dozvím. Doufám, že odpoví variantu číslo 1, jinak budu hodně nakrknutá.

Offline janejane
656 příspěvků moje polička 26. února 2018 21:25

Fleur  Dnes jsem zjistila, že Cuir Cuba voní na mém muži snad ještě líp...

A Mandragore...? Že bych koupila a když nespotřebuju, prodloužím tvoje loučení?

viktorka_od splavu  Tvoje fotka je opravdu moc hezká, takové retro.

Offline Korsičanka blogger
13382 příspěvků moje polička 26. února 2018 21:28

wendulka Buď ráda, že ji máš a nepátrej! I když od Poláků věřím všemu. A to jsme s nimi měli Comenia a byli super. Ale jako obchodníci... Ještě tak Missala.

A DPD je teda už k zbláznění - na dlooouhé vyprávění do vlákna:Co vás dneska nas...štvalo. Myslím, že mi ji ukradli. Ještě zítra a jedu na dispečink

A gratuluju ke krásce!

Offline viktorka_od splavu
48990 příspěvků moje polička 26. února 2018 21:34

janejane děkuju.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. února 2018 21:40

Korsičanka Když já jsem ujetá na flakony i s krabičkama.

Ale tak samozřejmě jsem ráda, že ji mám. Ovšem jsem zvědavá kamera, no. Musím vědět všechno. To mám po mamince.

No je to už docela na pováženou s tím DPD.

Offline Fleur blogger
6800 příspěvků moje polička 26. února 2018 22:13
Reakce na janejane:

Fleur  Dnes jsem zjistila, že Cuir Cuba voní na mém muži snad ještě líp...

A Mandragore...? Že bych koupila a když nespotřebuju, prodloužím tvoje loučení?

​Tak si ji půjčujte! Znám dokonce dva manželské páry z přátelského okolí, které se k výročí svatby obdarovávají jedním společným parfémem .

Offline alibi blogger
4198 příspěvků moje polička 26. února 2018 22:26
Reakce na Fleur:

​Tak si ji půjčujte! Znám dokonce dva manželské páry z přátelského okolí, které se k výročí svatby obdarovávají jedním společným parfémem .

​To je moc hezký zvyk.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. února 2018 22:32

Korsičanka Ty jo, tak už mám odpověď přímo od Joshe Lobba a to jen hodinu poté, co jsem se zeptala. Prý se mu ty původní papírové krabičky nikdy nelíbily, byly blbě udělané. Proto se rozhodl prezentovat svoje vůně tady v těch černých sametových pytlíčcích. Prý mu to takhle přijde stylovější.

Ještě se ptá, zda nemám nějaký další dotaz a poděkoval mi za zájem o jeho vůně, že to pro něj moc znamená. Tak už nemám to srdce mu odpovědět, že těmi černými pytlíky stylově opisuje od Kerosene.

Tak se jdu Kiste stylově sestříkat na dobrou noc.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 26. února 2018 22:38
Reakce na Fleur:

​Tohle je pro mě zajímavé, protože naprosto nepředstavitelné.  Ve chvíli, kdy manžela nějaká vůně nadchne natolik, že ji chce nosit, jakkoli by se mi líbíla k nošení, tím pro mě končí. Líbí se mi dál, ale jako vůně pokračuje už jen v jeho podání. Něco jako společná vůně je pro mě nepředstavitelný pojem. Jeden příklad za všechny: Fumerie Turque.

Offline Fleur blogger
6800 příspěvků moje polička 26. února 2018 22:42

domenica Já to mám stejně jako ty - takhle jsem se vzdala čistého parfému Voyage (a tak se mi líbil flakón!).

Offline Fleur blogger
6800 příspěvků moje polička 26. února 2018 22:45

wendulka No vidíš, můžeš být klidná. A jako bonus máš ještě pozdrav od parfuméra .

Offline Lu
165 příspěvků moje polička 27. února 2018 08:39

domenica A já takhle přišla o Fusion Sacrée Obscur. Ale na manželovi je prostě dokonalá....

Offline slniecko admin
19404 příspěvků moje polička 27. února 2018 08:55

Korsičanka nandaj im to!!! Za nás za všetky !!!

wendulka ja mám pytlíčky radšej...

A Kiste nepokryte závidím !

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 27. února 2018 18:58

Fleur Ano, přiznávám, že tyhle niche značky, kde si komunikaci se zákazníky obstarává přímo majitel / parfumér, jsou mi náramně sympatické.

slniecko Díky. Je to teda ale echt slaďárna podobně jako třeba Néa. Naštěstí teď mrzne. V nadnulových teplotách by mě tento typ vůní zabil. Ten design flakonu je ale dokonalej.

Offline bubena
143 příspěvků moje polička 27. února 2018 19:04

Mne doslo cestovne balenie Fleur Narcotique  po ktorom som tuzila cca 2 r. Vyuzila som,ze mali postu free

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 27. února 2018 19:17

bubena Za takhle dlouhé toužení si ji rozhodně zasloužíš. Blahopřeju.

Offline Korsičanka blogger
13382 příspěvků moje polička 27. února 2018 19:38

wendulka To je super, že ti píše sám parfumér. Udržuj styky. Těším se na přivonění!

Offline slniecko admin
19404 příspěvků moje polička 27. února 2018 23:17
Reakce na wendulka:

Ten design flakonu je ale dokonalej.

​Ten dizajn flakónu je tak krásny, že som im aj odpustila, že uppustili od tých plnených guľôčkami...aj keď od začiatku bolo jasné, že to je len dočasná vec, ale tie boli ....

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 27. února 2018 23:22

slniecko No a já právě dozkušuju Baque a dopisuju recenzi a přitom tluču hlavou o stůl, že jsem radši nevzala naslepo spíš ji místo Kiste, dokud její první várku na lulua ještě měli, protože ta je mojí kůži ještě LEPŠÍ!

Tak teď abych vartovala jak ostříž, čert mi byl Joshe Lobba dlužnej.