Skvělý materiál.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
ModestMourek ooooo, budou krásné recenze ![]()
ModestMourek Už jen ty flakonky
Kdysi jsem byla podarována pár dámskými a dlouho mi bylo líto se rozloučit i s roztomilými krabičkami od každého z nich![]()
ModestMourek Jsem zvědavá na recenze.
ModestMourek Krásný nákup a jsem zvědavá, kdy opět navštívíš toto vlákno se zprávou, která z nich to nakonec vyhrála
.
Mám před sebou stále blikající monitor a Floriental v košíku.
Najděte mi nějaký důvod si ji pořídit, třeba že je slunovrat nebo že se ochladilo...Nebo něco jiného.![]()
Luna slunovrat je dobrý důvod, až se jí navoníš , vzpomeneš si pokaždé na slunovrat ![]()
Luna Je třeba si činit radost, abychom my dále byly/i schopny/i rozdávat radost ostatním. Z toho plyne, že učiníš-li si radost novou libou vůní, potěšíš sebe a ostatním nejenže svou vůní zpříjemníš chvíle, ale Tvá prožitá radost Tě stvoří v milou společnici všem.
... stačí to tak?
Luna ...a jak to dopadlo
. Odklikla jsi?
janejane Ne! Abstinuju a musim byt drsna!
Luna Tý jo! Ale nesmíš na ni soustavně myslit, abys neonemocněla
Máš můj obdiv![]()
Luna hmm, já to naopak nezvládla a jdu si dnes vyzvednou Ivore od Balmain.
janejane Jsme na tom už zas stejně![]()
janejane Korsičanka Ja jsem bez prijmu, to vas donuti.
Luna To si piš![]()
Já už nemohu sdělit nic nového. Další flakon 24F, no.
Nevím, co bude můj další parfémový úlovek..?.
Pořídila jsem hodně vzorků, i nějaké flakony a stejně nic, ničím jiným mi nejde se vonět...![]()
Jsem už tak zoufalá, že s nákupy přes internet končím, budu statečná(= vydržím) a musím jet do Prahy.
Třeba do Ingredients, aby na mě koukli chytří pánové a něco mi doporučili..., něco, co jsem ještě neměla a něco, z čeho si sednu, aspoň trochu na zadek...![]()
(zatím jedu třetí flakon Tomo Her...)
barbucha Jsi předobraz věrnosti. Měl by tě s flakonem někdo namalovat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje