alibi mě mrzí, že jsme si nějak nesedly... doufala jsem v podobnost s memory motelem, ten si budu muset nějak zaobstarat:-)
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
viktorka_od splavu ten memory motel ti bude slušet ![]()
alibi já vim no
peněžence méně:P
svěženkář Každej ne
, já ho třeba neznám!
Ale o té domluvě máš pravdu, píšu si na ebay s každým prodejcem, od něhož chci koupit. A ještě jsem se nespletla (nebýt našeho DPD
)
A můžeš normálně nakupovat na těch "regionálních" ebayeích, nebo se musíš na každém zaregistrovat?
Korsičanka funguje login i vše ostatní z ebay.com, jen je třeba jít na regionální webovou mutaci. Dobrý lov!
alibi mě mrzí, že jsme si nějak nesedly... doufala jsem v podobnost s memory motelem, ten si budu muset nějak zaobstarat:-)
Kdyby chtěla odlehčit peněžence, tak bych ráda odstřik.
černá káva ok, ozvu jak to bude aktualni:-)
svěženkář Díky! Už jsem toho ulovila finančně dost
, ale kdo ví...Parádní úlovky přeji i tobě!
viktorka_od splavu Děkuji !
Piña Colada v cedrovém háji.
Co si myslíte o tom neúplném naplnění flakónu? U jiné značky jsem se s tím zatím nesetkal.

ModestMourek Já měla ty původní 100 ml flakony a byly plné![]()
Korsičanka Jaké byly ty původní? V databázi je u Waquar 100 ml flakón taky neplný.
ModestMourek Jak to myslíš, jaké byly?
Flakony, nebo vůně?
Korsičanka Myslel jsem flakony, jestli neměly jiný tvar. Pokud byly stejné, vypadá to, jako by nejdřív dávali plné a potom objem snížili.
ModestMourek Teď jsi mě zviklal
Miraj mám ve flakonu jako v databázi, ale byl-li úplně plný...Ale já měla i Waquar, a to bych si všimla, když jsem je vybalovala, že by byly tak neúplné ![]()
ModestMourek Původní, dnes již nevyráběná osmička vůní značky Jovoy to v druhém typu flakonu (vysoký štíhlý) měla taky takhle, že flakony nebyly plné. Mám už druhý flakon Poudré.
Saffron of Kashmir

Almond

slniecko Koukám, že ti vůně 1907 nedají spát![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje