...to je pravý gentleman, syn![]()
Blahopřeji k synovi, dovolené i vůni! Jsou to krásné věci...
milacka Aube Rubis byla v mém tužebníku po návštěvě košické 1907, připomínala jsem si ji vzorkem, až jsem ho vypotřebovala. A stále ji mám tak někde v pozadí jakoby nastartovanou
Druhá nejhezčí z těch pěti původních od Atelier des Ors. Ale oni už přišli s dalšími a ty neznám.
milacka takže na Lune Feline si ešte chvíľu počkám, kým môj začne brigádovať, čo?
Detská práca je u nás fakt zakázaná
?
Ale vážne, gratulujem, aj k vôni, ale predovšetkým k synovi!!!
vďaka
aj Lune Feline som skúšala Luci, je rovnako zaujímavá. Neboj, aj ty sa raz dočkáš![]()
Miru Ďakujem Miru, urobil mi nečakanú voňavú radosť, ďalšiu si už tradične urobím ja
, ale bude už z úplne iného súdka, Aube Rubis je karamelová pralinka, po nej príde na rad kvetinová vôňa, už dlho mi nedá spať značka Dusita.
milacka Aube Rubis byla v mém tužebníku po návštěvě košické 1907, připomínala jsem si ji vzorkem, až jsem ho vypotřebovala. A stále ji mám tak někde v pozadí jakoby nastartovanou
Druhá nejhezčí z těch pěti původních od Atelier des Ors. Ale oni už přišli s dalšími a ty neznám.
MiJo, tak sme sa opäť zhodli...A ktorá vôňa od Atelier des Ors sa ti najviac páči? Larmes du Désert?
milacka Ne, sestřičko,nyní ta všemi zbožňovaná Lune Féline:)
Musím se pochlubit se svou dvojitou parfémovou radostí. Minulý týden jsem šla do Egoist s jasně stanoveným cílem vyzkoušet novou řadu Voyage Collection od značky Blend Oud. Blonďatá prodavačka s ruským přízvukem mě nadchla svým přehledem o vůních s oudem a perfektně jsme si popovídaly. Co mám z jejich sortimentu doma a líbí se mi, co ona má z jejich sortimentu doma a líbí se jí. No a na základě toho mě nasměrovala na Moresque - Tamima. Za pět minut byla ruka v rukávě..naprosto neplánovaný nákup a asi zatím nejrychlejší cesta od vyzkoušení k zakoupení ![]()
Blend Oudy jsem si odnesla na papírcích a ve vzorcích - a včera k Tamima přibyl i Oud Sapphire. Další láska na první počich.
A k tomu mám doma 10 vzorečků novinek od Asgharali, z nichž některé vypadají hodně slibně. Vypadá to, že budu mít letos arabský podzim ![]()

Martula Gratulujem k nákupu! Budeš mať krásny podzim. ![]()
Biely kvet Děkuju ![]()
Martula To jsou arabky?
Krásné flakony!
Příjemné vonění, Marti!
Dalia Tamima je arabská tak napůl. Moresque italská značka, ale vůně jsou takový mix evropského a arabského stylu.
Oud Sapphire - Blend Oud je sice arabská značka, ale taky se vyrábí v Itálii. Vůně jsou typicky arabské, většinou s oudem.
Martula Krásný nákup, Tamima je opravdu povedená vůně. Blend Oud budu asi taky muset vyzkoušet.
blackviolet No já jsem až dodatečně četla tvou recenzi na Tamima, kde ji dokonale vystihuješ ![]()
Blend Oud stojí za zkoušku. Znala jsem z minulosti Ghazal, dost se mi líbila a když vyšla nová kolekce inspirovaná mimo jiné Madagaskarem a Zanzibarem, tak jsem ji rozhodně chtěla zkusit. Nakonec ten Zanzibar mě až tak nezaujal, je to oudovka s ovocnými tóny (meloun), ale Sapphire s madagaskarskou vanilkou mě uchvátila. Vlastně má dost společného s Oud Satin Mood extrait, ale je pro mě daleko nositelnější.
Martula Krásný nákup. Mně se od Blend Oud moc líbí Corona. Jen mám trochu problém s načasováním :-). Ta největší krása u mě přichází třeba až po třech hodinách...
999 Corona jsem měla na ruce, ale moc jsem jí nevěnovala pozornost, protože na mně dost vynikl jalovec, který nemusím. Takže příště ji zkusím znova a budu trpělivější, až se pořádně rozvine. Díky za tip!
Martula Tak tomu říkám luxusní parfémovy výlet
. Gratuluju!
wendulka Díky ![]()
Martula Krásný nákup.
Martula Mám dojem, že od nich ještě nic neznám, tak začnu tou Voyage kolekcí. Zanzibar asi vynechám, ovocná nebo dokonce akvatická oudovka, to ne. Ale Sapphire a Marrakech (s kosatcem) si píšu. Gold Oud jsi zkoušela? Ta kůže by mohla být zajímavá.
Martula takové neplánované nákupy jsou prima. Gratuluju k vůním
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.