Renusatko alibi Děkuju! Trochu jsem trnula, jestli to nebude unáhlený nákup, ale jsem nadšená i po několika dnech, tak to už bude ok ![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
blackviolet Gold Oud je suše dřevitá a mírně kožená vůně se stopou citrusů. Oud Marrakech je hodně zajímavá kombinace kosatce a kávy. Líbí se mi obě.
A ještě mi připadá hodně dobrá Safari z Private Collection, i když ta už se na mně rozkládala do pánských tónů. Tabák, kouř, pačuli, oud.
Martula Díky za tipy!
a já si dnes úplně neplánovaně koupila klasiku, Shalimar EDP. s nadcházejícím podzimem na mě přišla chuť na vůně, které jsem ještě před rokem nedávala - kožené, "gumové"... oběhla jsem dnes parfumerie a ozkoušela znovu Knot eau absolue, Aliena, nějaké drsňácké Fordovky, oud wood měli bohužel, nebo naštěstí? už uplně prázdný tester ale zdál se úchvatný, hodně se mi líbila i ombré leather, ale to je přece jenom ještě pořád moc. teda ale kde to skončí?!
Ellen Že?
Ale spíš bych měla dát tohoto![]()
Teď koukám na Notinu na Delinu s přívlastkem, já nebohá.
Ellen JÁ nebohá:) Ale jsou nádherné obě!![]()
No je fakt, že já zatím jen koukám.
Ellen Dám ti ale jen čuchnout![]()
Eee... někdo (ti) to zaplatit musí. Pusť 10 ml. ![]()
Aha, špatně jsem to pochopila, myslela jsem, že jsi koupila flakon. ![]()
viktorka_od splavu To neskončí...koukni tady na některé "případy".
Ja teda dnes přeskočila celý tužebník a objednala Pulp
.
Renusatko no to je mi jasný že neskončí, ale kam až se od bright crystal dočuchám proboha
nakonec ještě budu smrdět jak vembloud nebo něco![]()
se mi momentálně uplně znelíbily takové ty neškodnější květinovky a podobné vůně, mám dojem že hrozně přitvrzuju a abych se do roka nenatírala asfaltem:-/
budeš sofistikovaně vonět, ty velbloude ![]()
viktorka_od splavu Já naštěstí tuhle touhu nemám
. Já jsem vlastně rovnou začala v nikovkách, předtím jsem doma neměla nic. A pořád si myslím, že tak nějak zůstávám hlavně u těch jedlých
.
Kde jsi vzala velbloudí trus, prosimtě? To utrousil někdo z těch křivě hledících spoluobčanů v autobuse?
Je fakt, že na ty svoje vanilky a růže moc pohany neschytávám... těším se, až v listopadu vytasím London.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025