blackviolet No objednávala jsem 7.9. a nic a před tím na začátku července. Pak před tím v dubnu. A tehdy jim nefungovala platební brána pro karty, tak jsem byla nucená zaplatit PayPalem.
Fakt nevím
.
blackviolet No objednávala jsem 7.9. a nic a před tím na začátku července. Pak před tím v dubnu. A tehdy jim nefungovala platební brána pro karty, tak jsem byla nucená zaplatit PayPalem.
Fakt nevím
.
slniecko
Jak to dopadlo?
Dnes večer za okny boží dopuštění, možná by se ten London i hodil...
Dobre, mladá dáma si to vybavila skôr, ako som dorazila:)))
Išlo o koncert zboru, kde spieva a nejaké opletačky v ňom...
...ak je to tým Londonom, tak už iné nenosím
!!!
Když musíš, tak musíš
.
Je u mě
.
(Ani si nepamatuju, kdy jsem naposled pořídila naposled takovým fofrem od prvního vyzkoušení.)

wendulka Gratulujem!!! Aj ku mne už cestuje. ![]()
wendulka Biely kvet Gratulujem!!!
wendulka Flakón vypadá krásně, už se těším na fotografii! A čímpak to teď zaokrouhlíš
?
Biely kvet Na tvojí poličce se taky bude krásně vyjímat
.
slniecko Díky
.
Fleur Zatím ničím. Se mi tohle číslo líbí
.
Nějakou kompozici snad vykoumám
.
wendulka Biely kvet Gratulácia
Na dovolenke som vyskúšala Delinu a páčila sa mi. Na Delinu exclusif som pozabudla, teraz banujem.
Ja som dnes spadla na klávesnicu a vidím to na zatmenie mysle, inak si to neviem vysvetliť. To ani nie je na pochválenie sa, skôr na psychiatra
Resp. nesmiem sem chodiť, keď som prudko rozladená z rannej premávky ![]()
wendulka Biely kvet blahoželám dievčatá ![]()
milacka Díky. Klasická Delina na mě bude čekat k vyzkoušení příští týden v Brně. Na tu jsem taky zvědavá.
sisa.b Jsi měla vidět mě tu sobotu, když jsem zjistila, že ji má notino. Pak do toho přišla Mija a Ellen a moje pečlivě budované sebeovládání bylo rázem vtahu![]()
, když jsi tu nebyla. A též gratuluju. Bella Donna ti bude slušet
.
Renusatko Dohodneme se asi s Mijou, která z nás ji přiveze, protože já povezu i Mon Parfum a obě maj krabice jak kráva
. Anebo když tak přivezu vzorek z ALZD a nechám kolovat
.
To jsme dvě
. Ale jelikož třicítka růžové Bottegy je už v polovině, tak myslím, že by mohlo vydržet
.
Ja som dnes spadla na klávesnicu a vidím to na zatmenie mysle, inak si to neviem vysvetliť. To ani nie je na pochválenie sa, skôr na psychiatra
Resp. nesmiem sem chodiť, keď som prudko rozladená z rannej premávky
Zatmenie mysle zažívam aj ja. Čítam tu samé krásne recenzie a potom zatmenie mysle príde raz- dva...![]()
wendulka vidíš, ja ti pomáham budovať sebaovládanie a ty si aká pokušiteľka
Renusatko Bella Donna a do zásoby Stilettos
(Šmarja, kam som sa to dostala, keď už robím zásoby)
Biely kvet vidím, ako si sa pekne rozbehla
Budeš krásna, voňavá ![]()
sisa.b Ale ten mentální útok, kterej tady v sobotu proběhl, by nevydržel ani kůň
, jsem v tom nechtěla zůstat sama
.
wendulka ešte že sem cez víkend neleziem
Ale dnes si mi naložila ![]()
sisa.b Ale ten mentální útok, kterej tady v sobotu proběhl, by nevydržel ani kůň
, jsem v tom nechtěla zůstat sama
.
![]()
sisa.b Já s tou Bella Donnou stále nevím.
Každopádně gratuluji a ať se Ti pěkně nosí! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.