Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline Korsičanka blogger
13412 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 20:43

Micuska Další Opera Norma Bellini - je ve stylu Chanelu No.5

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 20:48

Korsičanka Jaaaj! Uz viem, som blba! EDP nepoznam. Cisty parfum je famozny. No5 sa moze ist hambit do kuta. Nemat niekolko flakonov s cistym parfumom No5, tak mi davno Norma zdobi policku.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 20:49

Micuska A tak výčitky já mívám občas taky. Např. teď v pátek jsem se na vánoční večírek v práci navoněla odstřikem Sorrisa a přitom jsem si uvědomila, že jsem ho nevytáhla dva roky!!!

Ale rozvoněla se na mně opět tak božsky, že jsem ty výčitky obratem zase rychle zahnala.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 20:53

wendulka To chápu.  Já se moc (na počet střiků) nevoním, ale Sorissa mám od minulých vánoc tak polovinu. Hlavně teda musím říct, že v létě to byl samý kompliment. 

Micuska A já sem vlezla dnes po týdnu a vytáhla jsem všechny vzorky Forda, co doma mám, abych překontrolovala a vytřídila tužebník a on se asi ještě rozšíří 

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 21:04

wendulka mne tie vycitky nezazenie ani takyto pocit z dobre sadnucej vone a tiez mam na policke vone, ktore som neprevetrala roky, no rozlucit sa s nimi je nad moje sily.

Renusatko preventivne krabicu s nevyskusanymi vzorkami neotvaram 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 21:14

Micuska Chápu. Taky už jsem ve fázi, kdy jsem zjistila, že aktuálně nemám co prodat, vyměnit nebo darovat. Tak teď jsem si to v hlavě přepnula tak, že se snažím užívat si to, co mám doufám, že se mi některou z těch, u kterých vím, že to nebudou stálice na opětovné pořízení, ale zároveň se jich nechci zbavit, povede spotřebovat.

13412 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 21:21

Renusatko abych překontrolovala a vytřídila tužebník a on se asi ještě rozšíří

Offline barbucha blogger
35447 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 21:23
Reakce na domenica:

​Je to tak. 

​Super fotka 

Kouřil (kouří) taky starej J.P.G.?! 

Mimochodem Shalimar je pro kuřáky jak dělanej 

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 21:43

Micuska u nás fajčila iba babička - otcova mama, otec bol z toho zúrivý, najmä, keď ochorela na rakovinu (a najprv jej omylom diagnostikovali tuberkulózu) a ona fajčila ďalej....nakoniec uzavreli dohodu, že to dá z dvoch krabičiek na jednu, ale tak ako si ju pamätám svojhlavú a v inom meste, no neviem .

A používala nejakú vôňu podobnú Habanite, alebo niečo, čo spolu s jej každodennou kávou a cigaretami ten dojem Habanity robilo a ja dodnes musím mať Habanitu vždy na poličke, je to moja voňavá spomienka na ňu.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 21:50
Reakce na barbucha:

​Super fotka 

Kouřil (kouří) taky starej J.P.G.?! 

Mimochodem Shalimar je pro kuřáky jak dělanej 

​Jj, sluší mu to tady. A starýho pána vidím na dýmku, myslím, že jsem někdy viděla nějakou fotku, ale nevím... 

Online viktorka_od splavu
49102 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 21:50

jsem z kuracke rodiny a jako dite jsem kour nenavidela.. abych v 16 zacala hulit jak sadrovej jezek:-) a ted uz sice leta ne, ale strasne mi to porad voni. a kadidlo a oud.. pokud se na mne nezvrhne do hnoje. coz je casto a u tech tauerovych vuni me to hrozne mrzi. protoze jinak se mi moc libi..

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 22:14

oba rodiče byli poměrně silní kuřáci a kouř mi neskutečně smrděl. já sama jsem nikdy nedala ani čvaňho a na tabákových a oudových vůních docela ujíždím... asi bud nějaký olfaktorický deviant 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 22:20

prďola Nebudeš. Moje máma je nekuřačka. Táta kouřil, ale seknul s tím, než jsem se narodila. Sice mě v dětství tahal po hospodách, sama jsem to na škole jako každej chvilku zkoušela, no nezachutnalo mi to a aktuálně to toleruju jen u přátel, jinak mi cigaretový, dýmkový a doutníkový kouř smrdí. Vůni tabáku jako takového ovšem zbožňuju.

13412 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 22:23

wendulka Vůni tabáku jako takového ovšem zbožňuju.

Souhlas. Ovšem tabák je úplně jiný kafe než cigaretový kouř:)

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 22:33

wendulka jj, absolut tabákových listů tu mám ve třech druzích a je to nádhera!  oud zatím jen v parfémech, ale jak se znám... 

Offline andry spravce
2931 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 12:07

nu, tak jsem si pravděpodobně z potřeby parfémového adrenalinu na polo-slepo pořídila Civet od Zoologist (polo-slepo = vyzkoušeno jednou, mezi 150 dalšími na přeplněnou ruku) ...a ono mi to sedne! 

(takže děkuji Cervanek ještě jednou )

Online jerry
11037 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 14:10

andry 

Vůbec se ti nedivím - tahle vůně mě hodně překvapila. Pokud se něco jmenuje Civet a ve složení to má cibetku, měla bych prchat rychlostí jamajského sprintera (cítím zapařené živočichy, případně neměněnou podestýlku, i tam, kde nejsou). Ale tady jsem váhala, jestli nejít do odstřiku.

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 15:49

alibi vdaka odstreku od teba, ku mne putuje flakon Une Rose Chypre. Ulovila som ho s 15% zlavou. Neviem sa dockat, kedy dorazi. Tauerove flakony som v ruke este nemala. Tesim sa , velmi.

To mě moc těší, nosím ji teď velmi často

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 16:23

#

Pro manzela.

A svoji mati Gucci Bloom, pac ho chtela. Nejak ztraci vkus...I kdyz uznavam, ze by to mohlo byt i horsi.