Micuska Další Opera
Norma Bellini - je ve stylu Chanelu No.5![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Korsičanka Jaaaj! Uz viem, som blba! EDP nepoznam. Cisty parfum je famozny. No5 sa moze ist hambit do kuta. Nemat niekolko flakonov s cistym parfumom No5, tak mi davno Norma zdobi policku.
Micuska A tak výčitky já mívám občas taky. Např. teď v pátek jsem se na vánoční večírek v práci navoněla odstřikem Sorrisa a přitom jsem si uvědomila, že jsem ho nevytáhla dva roky
!!!
Ale rozvoněla se na mně opět tak božsky
, že jsem ty výčitky obratem zase rychle zahnala
.
wendulka To chápu.
Já se moc (na počet střiků) nevoním, ale Sorissa mám od minulých vánoc tak polovinu. Hlavně teda musím říct, že v létě to byl samý kompliment.
Micuska A já sem vlezla dnes po týdnu a vytáhla jsem všechny vzorky Forda, co doma mám, abych překontrolovala a vytřídila tužebník a on se asi ještě rozšíří
.
Micuska Chápu. Taky už jsem ve fázi, kdy jsem zjistila, že aktuálně nemám co prodat, vyměnit nebo darovat
. Tak teď jsem si to v hlavě přepnula tak, že se snažím užívat si to, co mám doufám, že se mi některou z těch, u kterých vím, že to nebudou stálice na opětovné pořízení, ale zároveň se jich nechci zbavit, povede spotřebovat
.
Renusatko abych překontrolovala a vytřídila tužebník a on se asi ještě rozšíří
![]()
Super fotka ![]()
Kouřil (kouří) taky starej J.P.G.?!
Mimochodem Shalimar je pro kuřáky jak dělanej ![]()
Micuska u nás fajčila iba babička - otcova mama, otec bol z toho zúrivý, najmä, keď ochorela na rakovinu (a najprv jej omylom diagnostikovali tuberkulózu) a ona fajčila ďalej....nakoniec uzavreli dohodu, že to dá z dvoch krabičiek na jednu, ale tak ako si ju pamätám svojhlavú a v inom meste, no neviem
.
A používala nejakú vôňu podobnú Habanite, alebo niečo, čo spolu s jej každodennou kávou a cigaretami ten dojem Habanity robilo a ja dodnes musím mať Habanitu vždy na poličke, je to moja voňavá spomienka na ňu.
Kouřil (kouří) taky starej J.P.G.?!
Jj, sluší mu to tady. A starýho pána vidím na dýmku, myslím, že jsem někdy viděla nějakou fotku, ale nevím...
jsem z kuracke rodiny a jako dite jsem kour nenavidela.. abych v 16 zacala hulit jak sadrovej jezek:-) a ted uz sice leta ne, ale strasne mi to porad voni. a kadidlo a oud.. pokud se na mne nezvrhne do hnoje. coz je casto a u tech tauerovych vuni me to hrozne mrzi. protoze jinak se mi moc libi..
oba rodiče byli poměrně silní kuřáci a kouř mi neskutečně smrděl. já sama jsem nikdy nedala ani čvaňho a na tabákových a oudových vůních docela ujíždím... asi bud nějaký olfaktorický deviant ![]()
prďola Nebudeš. Moje máma je nekuřačka. Táta kouřil, ale seknul s tím, než jsem se narodila. Sice mě v dětství tahal po hospodách, sama jsem to na škole jako každej chvilku zkoušela, no nezachutnalo mi to a aktuálně to toleruju jen u přátel, jinak mi cigaretový, dýmkový a doutníkový kouř smrdí. Vůni tabáku jako takového ovšem zbožňuju
.
wendulka Vůni tabáku jako takového ovšem zbožňuju
.
Souhlas. Ovšem tabák je úplně jiný kafe než cigaretový kouř:)
wendulka jj, absolut tabákových listů tu mám ve třech druzích a je to nádhera!
oud zatím jen v parfémech, ale jak se znám... ![]()
nu, tak jsem si pravděpodobně z potřeby parfémového adrenalinu na polo-slepo pořídila Civet od Zoologist (polo-slepo = vyzkoušeno jednou, mezi 150 dalšími na přeplněnou ruku) ...a ono mi to sedne! ![]()
![]()
(takže děkuji Cervanek ještě jednou
)
Vůbec se ti nedivím - tahle vůně mě hodně překvapila. Pokud se něco jmenuje Civet a ve složení to má cibetku, měla bych prchat rychlostí jamajského sprintera (cítím zapařené živočichy, případně neměněnou podestýlku, i tam, kde nejsou
). Ale tady jsem váhala, jestli nejít do odstřiku.
alibi vdaka odstreku od teba, ku mne putuje flakon Une Rose Chypre. Ulovila som ho s 15% zlavou. Neviem sa dockat, kedy dorazi. Tauerove flakony som v ruke este nemala. Tesim sa
, velmi.
To mě moc těší, nosím ji teď velmi často![]()
#
Pro manzela.
A svoji mati Gucci Bloom, pac ho chtela. Nejak ztraci vkus...I kdyz uznavam, ze by to mohlo byt i horsi.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje