Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 11:27

Panenka S Today jsem to takto udělala asi před rokem. Také z nostalgie a z pocitu, že ji s chutí budu nosit. Nakonec jsem ji však nosit nedokázala a putovala tedy dál.

Offline Panenka
1248 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 12:00

Dalia Nestraš! Ale stát se může, samozřejmě...

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 12:31

Renusatko Neboj, urcite nam na obcasnou radost nejaka kacka zbude. Ale jinak maji zeny pravdu, tak to asi chodi...Mym rodicum je pres 60 a teprv ted si vesele upravuji barak, jezdi po laznich a chodi na kavicky.

Nebo jinak budu muset byt slavna autorka bestselleru Lenka Sustrova.

Offline Korsičanka blogger
13411 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 12:32

Luna Tak se mi to líbí - pozitivní vize budoucnosti

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 12:34

Korsičanka obcas mam pozitivni zachvev...Ale musim furt cist nejake ty radoby moudre motivacni knihy, jinak me to okamzite prejde..

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 12:58
Reakce na Dalia:

Panenka S Today jsem to takto udělala asi před rokem. Také z nostalgie a z pocitu, že ji s chutí budu nosit. Nakonec jsem ji však nosit nedokázala a putovala tedy dál.

​Ja presne tak isto, kedysi sa mi zdala úžasná.....a teraz mi stojí v skrini. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 13:05

Panenka Biely kvet Nechci ovšem kazit radost z očekávané vůně.  Poslední dobou mám dost komplikovaný "nos". Leccos mě tak neoslovuje jako dřív a jsem také, co se týče vůní, dost náladová. Dokonce bych se v tuto chvíli nejraději zbavila nemalé části mé poličky. 

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 14:49

Dalia Ja tiež, len sa obávam, že by som ju zas chcela doplniť niečím novým.....

Offline Fleur blogger
6816 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 15:05
Reakce na Luna:

Korsičanka obcas mam pozitivni zachvev...Ale musim furt cist nejake ty radoby moudre motivacni knihy, jinak me to okamzite prejde..

​Hele, a nemáš ty depresivní stavy spíš z těch motivačních knih ?

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 18:47

Biely kvet Těším se na nové, které si na poličku přidám po svátečním večeru. Jen mám poslední dobou nějaký parfémový útlum. 

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 11:06

Fleur Ja si umim navodit depresivni stav i z kocoura Mikese. Motivacni knihy jsou vyssi level, naposled jsem cetla o tom, ze jsem Buh a me bunky se ke mne modli.  Ja si fakt radsi pujdu koupit toho Tauera.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 12:08
Reakce na Dalia:

Poslední dobou mám dost komplikovaný "nos". Leccos mě tak neoslovuje jako dřív a jsem také, co se týče vůní, dost náladová. Dokonce bych se v tuto chvíli nejraději zbavila nemalé části mé poličky. 

​To je normální. Taky jsem si tímhle prošla. Teď jsem naopak ve fázi, kdy nejsem schopná se rozloučit s žádnou. Všech 97 potřebuji . Naštěstí jsem zároveň ve stavu útlumu, kdy kromě toho, co mě bude čekat pod stromkem, akutně nic nepotřebuji.

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 12:45
Reakce na Luna:

naposled jsem cetla o tom, ze jsem Buh a me bunky se ke mne modli. 

prosííím, to bolo čo???

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 12:47
Reakce na wendulka:

​To je normální. Taky jsem si tímhle prošla. Teď jsem naopak ve fázi, kdy nejsem schopná se rozloučit s žádnou. Všech 97 potřebuji . Naštěstí jsem zároveň ve stavu útlumu, kdy kromě toho, co mě bude čekat pod stromkem, akutně nic nepotřebuji.

​Toto, TOTO!!! Ja mám dokonca krabicu, v ktorej mám bolestivo vyradené tie, ktoré by som teda mohla postrádať a dám ich do inzercie, len čo na to budem mať čas ....a teraz, keď je tu na jednu z nich inzerát, že kúpim, tak sa jej neviem vzdať .

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 12:51
Reakce na wendulka:

​Poličku neredukuji jednak z lenosti (nechce se mi inzerovat, balit a chodit na poštu ), jednak z obavy, že by se mi po vůni zastesklo. Však kolikrát se tento scénář opakoval! Něco jsem prodala a za čas kupovala znovu. Tak to nechávám plynout ... 

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 12:56

slniecko Nazev si nepamatuju, uz nevim, co bych precetla, aby konecne prisla ta sebelaska Pak pry nebudu potrebovat od nikoho chvalit.

Offline Korsičanka blogger
13411 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 13:04

slniecko Prolom to!!! Vždyť jich máš tolik! A zas budeš moci koupit jinou Nebo třeba odstřik té samé - pro připomenutí, když to jinak nepůjde

Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 21:19
Reakce na Luna:

Pak pry nebudu potrebovat od nikoho chvalit.

​blbost. pak budeš tak skvělá, že tě každej ještě moooc rád pochválí, abys na něm spočinula na chvíli svým blahosklonným pohledem

Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 21:20

slniecko ehm.. navrhuju udělat to podobně jako to má kolegyně nade mnou, jen do poznámky na poličku, aby se ti případně ozvali výhradně vážní zájemci:-) a není to nijak pracný:P

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 22. prosince 2018 00:12
Reakce na Korsičanka:

slniecko Prolom to!!! Vždyť jich máš tolik! A zas budeš moci koupit jinou Nebo třeba odstřik té samé - pro připomenutí, když to jinak nepůjde

​keď ona sa už nevyrába

som nemožná a to že to viem mi nijako nepomáha....