Panenka S Today jsem to takto udělala asi před rokem. Také z nostalgie a z pocitu, že ji s chutí budu nosit. Nakonec jsem ji však nosit nedokázala a putovala tedy dál.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Dalia Nestraš! Ale stát se může, samozřejmě...
Renusatko Neboj, urcite nam na obcasnou radost nejaka kacka zbude.
Ale jinak maji zeny pravdu, tak to asi chodi...Mym rodicum je pres 60 a teprv ted si vesele upravuji barak, jezdi po laznich a chodi na kavicky.![]()
Nebo jinak budu muset byt slavna autorka bestselleru Lenka Sustrova.![]()
Luna Tak se mi to líbí - pozitivní vize budoucnosti![]()
Korsičanka
obcas mam pozitivni zachvev...Ale musim furt cist nejake ty radoby moudre motivacni knihy, jinak me to okamzite prejde..![]()
Panenka S Today jsem to takto udělala asi před rokem. Také z nostalgie a z pocitu, že ji s chutí budu nosit. Nakonec jsem ji však nosit nedokázala a putovala tedy dál.
Ja presne tak isto, kedysi sa mi zdala úžasná.....a teraz mi stojí v skrini. ![]()
Panenka Biely kvet Nechci ovšem kazit radost z očekávané vůně.
Poslední dobou mám dost komplikovaný "nos". Leccos mě tak neoslovuje jako dřív a jsem také, co se týče vůní, dost náladová. Dokonce bych se v tuto chvíli nejraději zbavila nemalé části mé poličky.
Dalia Ja tiež, len sa obávam, že by som ju zas chcela doplniť niečím novým.....![]()
Korsičanka
obcas mam pozitivni zachvev...Ale musim furt cist nejake ty radoby moudre motivacni knihy, jinak me to okamzite prejde..
Hele, a nemáš ty depresivní stavy spíš z těch motivačních knih
?
Biely kvet Těším se na nové, které si na poličku přidám po svátečním večeru. Jen mám poslední dobou nějaký parfémový útlum. ![]()
Fleur Ja si umim navodit depresivni stav i z kocoura Mikese.
Motivacni knihy jsou vyssi level, naposled jsem cetla o tom, ze jsem Buh a me bunky se ke mne modli.
Ja si fakt radsi pujdu koupit toho Tauera.
Poslední dobou mám dost komplikovaný "nos". Leccos mě tak neoslovuje jako dřív a jsem také, co se týče vůní, dost náladová. Dokonce bych se v tuto chvíli nejraději zbavila nemalé části mé poličky.
To je normální. Taky jsem si tímhle prošla. Teď jsem naopak ve fázi, kdy nejsem schopná se rozloučit s žádnou. Všech 97 potřebuji
. Naštěstí jsem zároveň ve stavu útlumu, kdy kromě toho, co mě bude čekat pod stromkem, akutně nic nepotřebuji.![]()
naposled jsem cetla o tom, ze jsem Buh a me bunky se ke mne modli.
![]()
![]()
![]()
![]()
prosííím, to bolo čo???
To je normální. Taky jsem si tímhle prošla. Teď jsem naopak ve fázi, kdy nejsem schopná se rozloučit s žádnou. Všech 97 potřebuji
. Naštěstí jsem zároveň ve stavu útlumu, kdy kromě toho, co mě bude čekat pod stromkem, akutně nic nepotřebuji.
Toto, TOTO!!! Ja mám dokonca krabicu, v ktorej mám bolestivo vyradené tie, ktoré by som teda mohla postrádať a dám ich do inzercie, len čo na to budem mať čas
....a teraz, keď je tu na jednu z nich inzerát, že kúpim, tak sa jej neviem vzdať
.
. Naštěstí jsem zároveň ve stavu útlumu, kdy kromě toho, co mě bude čekat pod stromkem, akutně nic nepotřebuji.
Poličku neredukuji jednak z lenosti (nechce se mi inzerovat, balit a chodit na poštu
), jednak z obavy, že by se mi po vůni zastesklo. Však kolikrát se tento scénář opakoval! Něco jsem prodala a za čas kupovala znovu. Tak to nechávám plynout ...
slniecko Nazev si nepamatuju, uz nevim, co bych precetla, aby konecne prisla ta sebelaska
Pak pry nebudu potrebovat od nikoho chvalit.![]()
slniecko Prolom to!!! Vždyť jich máš tolik! A zas budeš moci koupit jinou
Nebo třeba odstřik té samé - pro připomenutí, když to jinak nepůjde![]()
blbost. pak budeš tak skvělá, že tě každej ještě moooc rád pochválí, abys na něm spočinula na chvíli svým blahosklonným pohledem![]()
slniecko ehm.. navrhuju udělat to podobně jako to má kolegyně nade mnou, jen do poznámky na poličku, aby se ti případně ozvali výhradně vážní zájemci:-) a není to nijak pracný:P
slniecko Prolom to!!! Vždyť jich máš tolik! A zas budeš moci koupit jinou
Nebo třeba odstřik té samé - pro připomenutí, když to jinak nepůjde
keď ona sa už nevyrába ![]()
som nemožná a to že to viem mi nijako nepomáha....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje