![]()
A to já strach neměla. Vzhledem k tomu, že jsi majitelkou Mat Chocolat, byla šance neúspěchu velmi malá![]()
.
![]()
A to já strach neměla. Vzhledem k tomu, že jsi majitelkou Mat Chocolat, byla šance neúspěchu velmi malá![]()
.
Jo, to máš pravdu. Hned mě napadlo, že tyhle vůně se budou pěkně doplňovat na poličce.
slniecko Jaká malá balení? Co jsem zaspala???![]()
Korsičanka Součástí každého 100 ml balení je miniflakonek s roll-onem přibližně o objemu 5 ml nebo tak nějak. Ten samotatně koupit nemůžeš, leda ti ho odprodá majitelka běžného flakonu.
Jen k nejprodávanějším vůním vyrábí značka ty 18 ml cestovní plnitelné flakony.
jerry Přece jen to není levná sranda, naslepo ![]()
(teda myslela jsem, že jsi vzala to 100ml balení)
wendulka Aha, díky! Já vůni nekoupila ani když byla o 1000,- levnější:), takže netuším.
jerry Ja většinou doma použiju vůni z rozprašovače a roll-on použiju na "přiživení" v práci a na akcích.
jerry Aha, tak přece, špatně jsem to pochopila s tím "na doživotí". Tak hlavně že se líbí, taky blahopřeju k nákupu ![]()
Friga moc gratuluju ke krásnému přírůstku ![]()
...a jak máš tedy velké balení.? A kolik stálo.?
Myslela jsem, že jsou jen 100vkové flakony...
Miru Zrovna před pár dny byla tahle vůně v nabídce na vinted - deklarována jako úplně nová z Ingredients, stovkové balení s tím roll-onem, za 1500 Kč
, ale už je prodána.
"bezvadný"![]()
Stovkové.
Cena v Ingrediens https://www.ingredients-store.com/profumum-roma-sorriso-parfum
Objevuje se i na ebay - tam je to s cenou znatelně lepší.
Nebo vymazaná - tam udělali tento týden čistku a podle nových pravidel se kosmetika a parfémy smí prodávat pouze originálně zabalené. Vše ostatní se maže. Měla jsem vyhlídnutý Aromatics Elixír, naštěstí jsem to na poslední chvíli stihla.
Friga blahopřeju k další krásce na poličce! ![]()
No toužím po ní dost, ale ta cena přece jen opravdu ještě není tak lákavá
...
píšu SZ ohledně LCh ![]()
Jistěže ho neunosím, drží jak přišitý (takže inzerce to jistí).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.